Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکوه فر گفت: امروز برگزاری محافل قرآنی در خانه ها می تواند نقش مهمی را در رشد تربیتی فرزندان داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «مولود شکوه فر» در نشست تخصصی نقش زنان در قیام ۱۵ خرداد که امروز (پنجشنبه ۱۳ خرداد) در اداره کل کتابخانه های عمومی قزوین برگزار شد، بیان کرد: امام خمینی (ره) با قدرت و پشتکار الهی و با تکیه بر معنویات درونی و امام زمان (عج) قدم های وسیعی را در پیروزی انقلاب اسلامی برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در ۱۵ خرداد ماه وقتی امام خمینی (ره) دستگیر شدند اعتراضات شروع شد به طوری که در مدرسه فیضیه و همینطور حرم حضرت معصومه (س)، تجمع و تحصن صورت گرفت که رژیم شاهنشاهی بسیاری را به شهادت رساند.

 

وی عنوان کرد: بعد از این اتفاق در شهرهای مذهبی مانند مشهد مقدس، قزوین، تبریز و غیره اعتراضات ادامه یافت و مردم در مقابله با رژیم شاهنشاهی به پا خواستند.

 

شکوه فر اعلام کرد: در سال ۱۳۴۲ بعد از دستگیری امام و وقتی می خواستند ایشان را تبعید کنند مأمور ساواکی از ایشان سوال می کند که یاران شما کجا هستند که امام خمینی در پاسخ فرمودند یاران من در گهواره های مادرانشان هستند.

 

وی تصریح کرد: با این فرمایش امام خمینی (ره)، جلسات خانگی ریشه های تحولی که امام خمینی (ره) انتظار داشت را تحقق بخشیدند و بانوان در این زمینه نقش بسزایی داشتند و امروز هم برگزاری محافل قرآنی در خانه ها می تواند نقش مهمی را در رشد تربیتی فرزندان داشته باشد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: امام خمینی (ره) خط سیر ائمه اطهار را ادامه می دادند و بر اساس معیارهای دینی حرکت می کردند و ما هم باید در این مسیر حرکت کنیم.

 

وی گفت: در روایتی آمده است از آداب مسلمانی است که پنج رفتار را در رفتارهای خود حفظ کند، به واجبات عمل کند، از سرنوشت خود راضی باشد، از انجام حرام الهی خودداری کند تا بتواند به حلال رضایت دهد، خوب همسایه داری کند و با همسر خود به خوبی همراهی و همدلی کند.

 

شکوه فر یادآور شد: ان شاالله همه ما در مسیر دین حرکت کنیم و بر اساس آیات و روایت الهی قدم برداریم.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: محافل خانگی قرآن قیام ۱۵ خرداد زنان امام خمینی شکوه فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد