Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از زی نیوز، رژیم غذایی سالم، ورزش، یوگا، مراقبت یا انجام برخی سرگرمی‌ها، در کاهش استرس تاثیر به سزایی دارند. همچنین انواع ویتامین‌ها یک عنصر ضروری برای داشتن پوستی زیبا و سالم و درخشان هستند. ویتامین‌ها سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کرده و توانایی بدن برای مقاومت در برابر موقعیت‌های استرس زا را افزایش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان تغذیه چند ماده غذایی غنی از ویتامین را که باید در رژیم غذایی در راستای کاهش استرس و اضطراب جا داده شوند، معرفی کردند:

تخم مرغ

تخم مرغ به دلیل وجود مواد مغذی فراوانی که حتی اغلب به عنوان مولتی ویتامین طبیعی از آن یاد می شود، یکی از منابع طبیعی ویتامین D است. تخم مرغ دارای ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسید‌های آمینه و آنتی اکسیدان است که برای واکنش سالم به استرس ضروری هستند. تخم مرغ همچنین دارای کولین بالایی است. ثابت شد که کولین برای سلامت مغز مفید بوده و ممکن است عامل حفاظتی در مقابل استرس باشد.

بلوبری

بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C است و باعث کاهش مؤثر استرس در مغز می‌شود. به طور کلی بدن ما برای ترمیم و محافظت از سلول‌ها در هنگام استرس به ویتامین C و آنتی اکسیدان نیاز دارد.

اسفناج

اسفناج سرشار از کلسیم، ویتامین‌های گروه B، آهن و آنتی اکسیدان است. یکی از غذا‌هایی که می‌تواند به اضطراب کمک کند اسفناج است. در هر فنجان اسفناج، ۱۵۷ میلی گرم منیزیم یافت می‌شود که ۴۰ درصد نیاز روزانه هر فرد است. کمبود منیزیم می‌تواند باعث سردرد، خستگی و علائم مربوط به استرس شود. این سبزی، کربوهیدرات کمی دارد و می‌تواند به عنوان بخشی از رژیم لاغری استفاده شود، همچنین منیزیم، برای افرادی که فشارخون بالایی دارند، بسیار مفید است.

مغزیجات آجیلی

آجیل‌ها دارای مواد مغذی زیادی از جمله ویتامین‌های گروه B و اسید‌های چرب امگا ۳ هستند. ویتامین‌های گروه B بخشی اساسی از یک رژیم غذایی سالم هستند و می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند. بادام، پسته و گردو حتی به کاهش فشار خون نیز کمک می کنند؛ همچنین مغز‌ها و دانه‌ها سرشار از منیزیم هستند و با بهبود کنترل اضطراب ارتباط دارند.

آووکادو

ویتامین‌های گروه B برای سلامت اعصاب و سلول‌های مغزی ما ضروری است و کمبود ویتامین B ممکن است باعث اضطراب شود. آووکادو سرشار از ویتامین‌های گروه B است که به عنوان کمک کننده در کاهش استرس شناخته می‌شوند. آن‌ها همچنین سرشار از چربی اشباع نشده و پتاسیم هستند که هر دو به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کنند.

پرتقال

پرتقال که سرشار از ویتامین C است می‌تواند به کاهش هورمون‌های استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. طبق تحقیقات روی بیماران فشار خون بالا، افزایش مصرف ویتامین C می‌تواند فشار خون و سطح کورتیزول یا هورمون استرس را کاهش دهد.

انتهای پیام / 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویتامین دی مواد غذایی رژیم غذایی استرس و اضطراب ویتامین های گروه B آنتی اکسیدان کاهش استرس ویتامین ها ویتامین C فشار خون تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند. ماست یک راه مفید برای اطمینان از دریافت برخی از مواد مغذی مورد نیاز کودک شما است و تطبیق پذیری آن باعث می‌شود که زمینه مناسبی برای معرفی میوه‌ها و سبزیجاتی باشد که برای تمام عمر از آنها لذت خواهند برد.

ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود. ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید. 

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

 افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • اتفاق جالب در لیگ دسته 3 اسپانیا؛ تاثیر مستقیم مربی دروازه بان ها روی گل تساوی! / فیلم