Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@22:25:11 GMT

دومین بیانیه انتخاباتی محسن مهرعلیزاده

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۱۸۰۹

دومین بیانیه انتخاباتی محسن مهرعلیزاده

 به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از تسنیم، محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بیانیه شماره ۲ خود با عنوان «اجماع برای جمهور» نوشت: بیایید دلخوری‌ها را کنار بگذاریم و تنها به آینده فکر کنیم، در لحظه‌ای تاریخی ایستاده‌ایم که نباید قهر کنیم و یکدیگر را تنها بگذاریم. 

وی در بیانیه شماره ۲ خود عنوان کرد: شرایط پیش آمده در این دور از انتخابات ریاست جمهوری و ناامیدی که بر فضای سیاسی جامعه حاکم شده است، نتیجه بی‎ توجهی به خواست مردم و البته اتفاقات ناگوار گذشته‌ای است که ریشه در همین نگاه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز جریان تحول‎‌خواه کشور اعم از نیروهای اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل که به رویکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری اعتراض دارند به درستی معتقدند، دایره انتخاب برای مردم کوچکتر شده است.

جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی ایسپا؛ بالاترین رای از آن کیست؟ | چند درصد هنوز تصمیم نگرفته‌اند؟

بیانیه ستاد مهرعلیزاده درباره ممانعت از ورود نماینده‌ وی به رسانه ملی

حال با نگاه به آینده و با توجه به شرایط کشور، باید آگاهانه تصمیم گرفت تا در پیشگاه وجدان عمومی جامعه سربلند باشیم. 

مهرعلیزاده یادآور شد: معتقدم ملت شریف ایران هرگاه امیدوار پا به عرصه‌ای نهاده‌اند، به لطف الهی پیروز از آن خارج شده‌اند. امروز هم وظیفه همه ما فعالان عرصه سیاست این است که امید به تغییر شرایط موجود را در دل جامعه زنده نگه داریم که به گمان بسیاری جز این اگر کنیم، بازی در زمین رقیب است. 

این نامزد ریاست جمهوری با بیان اینکه برای ایجاد تغییر و تحول در وضعیت مُلک و ملت به کمک تمام نیروهای تحول‎خواه و دوست‎دار وطن نیاز دارد، اظهار داشت: با صدایی رسا اعلام می‌کنم در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری قطعا از تجربیات همه آن‌هایی که به اصول اصلاح‌‎طلبی معتقدند بهره خواهم برد. 

وی ادامه داد: دولت من از بدنه کار آزموده جریان اصلاحات و البته اصولگرایان معتقد به اصلاحات تشکیل می‌شود. دولت سوم خاتمی؛ باید با تکیه بر خواست جامعه مدنی با توجه به مطالبات مردم با مشورت روشنفکران و متخصصان امر تشکیل شود. 

مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه قول می‌دهد در صورت انتخاب، رئیس جمهوری همه مردم ایران با هر زبان، مذهب و تفکری باشد، گفت: باور دارم برای برون رفت از شرایط فعلی تنها راهکار عملی، توجه ویژه به خواست همه مردم است و هیچ چیز به اندازه رضایت جامعه با ایجاد تغییر و تحول در شرایط پیچیده و دردناک زندگی امروز نمی‌تواند ما را از این گذرگاه خطرناک به سلامت عبور دهد. 

این نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ملت شریف ایران، جریان بزرگ اصلاحات، اصولگرایان معتقد به اصلاح، اعتدالگرایان، فعالان صنفی و کارگری، روزنامه نگاران، معلمان، مهندسان، صنعت‎کاران، کشاورزان، دانشجویان و ورزشکاران؛ همه می‌دانیم با نگاه از گذر تاریخ به تصمیمات گذشته‎مان، به این نتیجه می‌رسیم که‌ای کاش می‌توانستیم زمان را به عقب برگردانیم تا تصمیم بهتری بگیریم.

بورس؛ بادکنکی که با یک سوزن ترکید| مهرعلیزاده: مردم بدبخت شدند

روسای ستاد استانی مهرعلیزاده مشخص شدن

امروز برای من و شما تکرار تجربه انتخابات سال ۸۴ است، ما در آن زمان نیاموخته بودیم که کنش سیاسی صحیح تا چه اندازه می‌تواند در سرنوشت کشور تاثیر بگذارد! به راستی «سهم من از دموکراسی تنها یک برگ رای» بود و حالا هم هر آنچه تصمیم می‌گیریم، آیندگانی خواهند بود که ما را قضاوت کنند. 

وی افزود: من با ایمان به نیروی تحول خواه یکایک شما مردم بزرگ ایران پا به عرصه انتخابات گذاشته‎ام، برای برافراشتن پرچم جمهوریت و مردم سالاری، برای اجرای بدون تنازل قانون اساسی، برای وحدت میان تمام نیروهای فعال در عرصه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، برای خروج از بحران بی‌عدالتی گسترده در امور، برای حرکت در مسیر عقلانی با جهان، برای بهبود شرایط اقتصادی، برای احیای جایگاه اجتماعی زنان سرزمینم، برای باز تولید امید در قلب جوانان کشورم، برای خواندن سرود آزادی. 

مهرعلیزاده در بیانیه خود تصریح کرده است: بیایید دلخوری‌ها را کنار بگذاریم و تنها به آینده فکر کنیم و روزهای خوبی که در انتظار ماست. اینجا؛ دقیقا در همان لحظه تاریخی ایستاده‌ایم که نباید قهر کنیم، نباید یکدیگر را تنها بگذاریم، نباید ذهنمان را پر کنیم از کینه و غم، نباید فراموش کنیم که همیشه یک ملت بوده‌ایم. 

وی اضافه کرد: من محسن مهرعلیزاده فرزند کوچک اسلام ناب و ایران عزیز، از تبار آذربایجان به امید ایجاد تغییر و تحول در حال مُلک و ملت به میدان سخت و سرد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پا نهاده‌ام، باور دارم بدون حمایت شما ملت شریف ایران و همفکرانم در جبهه اصلاح‌طلبی هیچ گامی به پیش نیست. 

نامزد انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری عنوان کرد: همه به میدان بیایید تا ایران را برای ایرانیان بسازیم.

کد خبر 605412 برچسب‌ها محسن مهرعلیزاده انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محسن مهرعلیزاده انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند