Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: باید با انتخاب یک راه درست، مسیر کنونی دولت را تغییر داد و بر این اساس، یک برنامه تحولی در ۴ محور آماده کرده‌ایم که شامل «اقتصاد و مدیریت»، «اجتماع و فرهنگ»، «سیاست و امنیت» و «سیاست خارجی» می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم، عصر امروز (پنجشنبه 13 خرداد) با حضور در برنامه «گفتگو با دوربین» شبکه اول سیما، به تشریح برنامه‌های خود در انتخابات ریاست جمهوری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهمترین محورهای اظهارات این نامزد انتخاباتی در این برنامه به این شرح است:


برای مبارزه با اژدهای هفت سر فساد آمده‌ام و معتقدم ریشه مشکلات کشور در همین‌جاست.

علاوه بر تجربه طولانی حضور در ارکان مختلف مجلس و مبارزه مستمر با فساد و رانت، پیش از مجلس یازدهم در مجمع عالی بسیج با 88 هزار نفر از عوامل تاثیرگذار در 21 اندیشکده در سراسر کشور ارتباط دائم داشته‌ام و امروز هم در مرکز پژوهش‌های مجلس با هزاران جوان نخبه و اندیشمند مرتبط بوده‌ام؛ از رهگذر تمام این تجارب توشه‌ای به دست آورده‌ام.
امروز مسببان وضع موجود، مدعی اصلاح کشور شده‌اند و هیچکسی مسئولیت 8 سال اخیر را برعهده نمی‌گیرد.

یک بار در دولت سازندگی و یک بار الان تورم بالای 49 درصد داشته‌ایم. امروز تورم نقطه به نقطه بالای 50 درصد و تورم سالانه 40 درصد است، دولت هم با تورم خودش را اداره می‌کند.

باید با انتخاب یک راه درست، این مسیر را تغییر داد و بر این اساس، یک برنامه تحولی در ۴ محور آماده کرده‌ایم که شامل «اقتصاد و مدیریت»، «اجتماع و فرهنگ»، «سیاست و امنیت» و «سیاست خارجی» می‌شود.

امروز در حوزه مسکن، در شهرستان‌ها 28 سال و در تهران 66 سال زمان انتظاری است که یک نفر صاحبخانه شود.

کانون حرکت ما جهش تولید است و در این مسیر، علاوه بر حذف مقررات زائد و بروکراسی‌های فلج‌کننده، باید پیشران‌های اقتصاد از جمله حوزه مسکن را به حرکت درآورد.

دو دشمن اصلی اقتصاد کشورمان، فساد اقتصادی و دیوان‌سالاری است که باید از طریق توسعه دولت الکترونیک و شفافیت برطرف شود.

علت اسفناک بودن امروز شرایط کشور، این است که دولت خودش را رقیب تولیدکننده می‌داند و بانک‌ها نیز به بنگاهداری رو آورده‌اند. بورس نیز با بی‌کفایتی برخی مسئولین و دعوت نابجای آنها به این روز افتاده است.

به شما مردم وعده می‌دهم که در سال اول دولتم با عنوان دولت اقدام و اصلاح، با همه وجود ببینید که بر دولت، عالمان عامل و خدمتگزار تکیه زده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زاکانی 1400 انتخابات 1400 دوربین شبکه اول سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • ببینید | زاکانی: آماده همکاری با پلیس در طرح نور هستیم
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود