Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دولت مردمی، اینترنت با حداکثرِ سرعت و با نگاه به عدالت جغرافیایی و تأمین زیرساخت‌های لازم گسترش خواهد یافت و فضای مجازی علاوه بر زمینه اشتغالزایی، برای شفافیت و نظارت مردم بر عملکرد دولت خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی سخنانی در برنامه «انتخاب و فرهنگ» که از رادیو فرهنگ پخش شد، درباره اقتصاد فرهنگ و تولیدات فرهنگی، اظهار داشت: اقتصاد در خدمت فرهنگ است و باید سازوکارهای اقتصادی را به کارگرفت تا فرهنگ جامعه ارتقاء یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید بودجه‌ها و امکانات در خدمت ارتقاء آموزش و پرورش قرار بگیرد و این‌جا محل ورود دانش‌آموز به حوزه علم و دانش است و این سرمایه‌گذاری است و نه هزینه کردن. مدیران باید در جهت اجرایی کردن سیاست‌ها و سند تحول آموزش و پرورش تلاش کنند؛ آموزش و پرورش باید جایگاه اصلی کادرسازی و تربیت نیروی کشور باشد و نمی‌تواند با نگاه اقتصادی به بخش خصوصی واگذار شود.
وی با بیان اینکه هم باید کیفیت آموزش افزایش یابد و هم عدالت آموزشی باید پیش رود، افزود: آموزش و پرورش بیشترین کارمند اداری را این به خود اختصاص داده و این دستگاه با هر خانواده ایرانی در ارتباط است. فرهنگ در خدمت اقتصاد باید باشد و تولید فیلم‌ها و محتوای فرهنگی و فرهنگ‌ساز، گردشگری و سایر این اقدامت محل حضور است و مردم می‌بایست در این عرصه حضور یابند. یکی از مشکلات آموزش و پرورش این است که برخی مدیران به جای تمرکز بر مسئولیت خود و اجرای سند تحول بنیادین، به مدرسه‌داری شخصی روی می‌آورند.

این کاندیدای ریاست جمهوری درباره افزایش رشد جمعیت و مسئله ازدواج گفت: جمعیت اهمیت بسیاری دارد و ما جایگاه ۱۴۲ را در جهان داریم و رشد جمعیت باید با قاطعیت پیگیری شود. جوانان مشکل مسکن و اشتغال را علت اینکه نمی‌توانند به‌سوی ازدواج بروند، بیان می‌کنند و دولت قادر است این را حل کند. دولت باید در حوزه ناباروری حتما هزینه کند؛ مراکز ناباروری باید توسعه یافته و بیمه‌ها هم به کمک بیایند، ۳ میلیون زوج نابارور حمایت خواهند شد. مادران شاغل و محصل باید شرایط حمایت اداری و فرهنگی مناسبی داشته باشند و بتوانند به وظایف مادری خود با آرامش عمل کنند.

رئیسی هم‌چنین با بیان اینکه اشتغال ارزش ذاتی دارد و امام راحل این تعبیر را دارند که خدا، پیامبر (ص) و ائمه (ع) به کار و کارگر توجه دارند و اهل کار و تلاش و کوشش بودند، خاطر نشان کرد: وقتی فرهنگ فساد و رانت‌خواری رواج یابد، ارزش بودنِ کار کنار زده می‌شود و ما در روزهای ابتدایی مسئولیت پایان رانت‌خواری را در کشور اعلام خواهیم کرد.

وی در ادامهٔ این برنامه رادیویی بر اهمیت موضوع کتابخوانی تأکید کرد و گفت: یکی از علت‌های کاهش کتابخوانی، گرانی محصولات فرهنگی و کتاب است. چرا باید برای تولید مواد اولیهٔ کتاب ارزبری داشته باشیم؟ کارخانجات بسیاری در کشور وجود دارند که می‌توانند مشکل کاغذ و قیمت کتاب را حل کنند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دانشگاه باید حس تولید بگیرد و وارد این عرصه تولید، هم‌چنین تمامی بخش‌های کشور اعم از وزارتخانه‌ها و حتی سفرا هم با فعال شدن دیپلماسی اقتصادی، باید به مسئله تولید که توسط رهبر معظم انقلاب تأکید شده است، بپردازند.
حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی اظهار داشت: نباید از انتقاد هنرمندان ترسید؛ دولت باید برای حمایت از عموم اصحاب هنر به میدان بیاید. زبان هنر گاهی زبان تیزی است که باید با آن به گفتگو نشست و از آن استقبال کرد. بر خلاف تصور عمومی، بسیاری از هنرمندان وضع مالی خوبی ندارند و دولت باید برای حمایت از هنرمندان هم به لحاظ حقوقی و هم به لحاظ مالی وارد عرصه بشود.
وی تصریح کرد: در دولت مردمی، اینترنت با حداکثرِ سرعت و با نگاه به عدالت جغرافیایی و تأمین زیرساخت‌های لازم گسترش خواهد یافت و فضای مجازی علاوه بر زمینه اشتغالزایی، برای شفافیت و نظارت مردم بر عملکرد دولت خواهد بود. تحقق آزادی بیان، آزادی اندیشه و آزادی‌های سیاسی طبق قانون اساسی وظیفه دولت است. حد آزادی بیان دلخوری و ناراحتی مسئولان نیست؛ همه مدیران دولت باید آستانه تحمل خود را بالا ببرند و انتقاد را نعمت تلقی کنند نه نقمت. / تسنیم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رییس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: فراجا مسوولیت‌های متعددی و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: معقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، مطرح کرد: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

کد خبر 6090500

دیگر خبرها

  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز