Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در بیماری دیابت مقدار و نوع قند مصرفی بسیار حائز اهمیت است. در واقع آنچه که باعث نوسان قند خون می شود، میزان کربوهیدراتی هست که از طریق غذا مصرف می کنیم.

او در ادامه افزود: در گروه دیابت نوع یک، انسولین تولید نمی شود و دیابت نوع دو، با وجود تولید انسولین، مقاومت به انسولین در سلول ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران دیابتی که انسولین تزریق می کنند در مرحله اول باید نسبت به تزریق آن طبق دستور پزشک توجه ویژه داشته باشند. این افراد در مرحله دوم باید وعده های غذایی را با میزان انسولین تطبیق دهند. در واقع پیک تزریق انسولین یک افت قند خون زیاد را ایجاد می کند که این افراد باید نسبت به این موضوع مراقبت داشته باشند.

این مشاور تغذیه مطرح کرد: یک تصور نادرست بین افراد دیابتی وجود دارد؛ در واقع بر این باور هستند که مصرف قند میوه مشکل ساز نیست. به عنوان مثال چای را با تعدادی خرما، توت خشک و کشمش مصرف می کنند و بر این باورند که به علت قند میوه بودن مشکلی برای آن ها ایجاد نمی کند. باید به این نکته توجه داشته باشید که قند میوه هم در نهایت به گلوکز سوخت اصلی مغز تبدیل می شود. تنها تفاوت این موضوع، طولانی تر شدن تبدیل قند میوه به گلوکز است.

اولیایی گفت: توصیه و ترجیح این است که از مصرف قند پرهیز و به جای آن میوه مصرف کنید؛ اما میوه هم نباید به هر اندازه استفاده شود. در واقع در برنامه بیماران دیابتی مقدار میوه مشخص شده است و طبق برنامه توصیه شده پزشک خود باید عمل کنند. توصیه می کنیم بیماران دیابتی به جای آب میوه، حتما خود میوه را مصرف کنند؛ چرا که خود میوه شامل فیبر، آب، ویتامین و مینرال ها هست. باید به این نکته توجه داشت که آب میوه فیبر ندارد و قند خون را خیلی سریع افزایش می دهد.

اولیایی در پایان تصریح کرد: بیماران دیابتی برای تزریق انسولین طبق تجویز پزشک خود، دقیق عمل کنند. در واقع دیابتی که کنترل نشود، ممکن است چشم، کلیه و قلب را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین زخم های ناراحت کننده باعث اثرات منفی در بدن این بیماران می شود. بنابراین حتما برنامه و رژیم غذایی خود را با پزشک متخصص هماهنگ کنید.

بیشتر بخوانید:

۷ هشدار بدن درباره دیابت که باید جدی بگیرید

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افراد دیابتی مصرف آبمیوه بیماران دیابتی قند میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۴۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری