Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعات اخیر دانشگاه لوند سوئد طی بررسی های خود درباره  ارتباط میان سن خواهر و برادر‌ها و خطر ناشی از حوادث قلبی عروقی کشنده و غیر کشنده نشان می دهد، عضو یک خانواده بزرگ‌ با تعداد خواهر و برادرهای بسیار می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش؛ سازمان بهداشت جهانی بیماری‌های قلبی عروقی را از علل اصلی مرگ و میر در جهان دانست، همچنین سابقه خانوادگی و فاکتور‌های سبک زندگی غیر سالم مثل استعمال دخانیات و رژیم غذایی نادرست از جمله عوامل پرخطر شناخته شده برای ابتلا بیماری های قلبی و کرونر قلب و سکته مغزی است.

گفتنی است؛ علاوه بر سابقه خانوادگی شواهدی مانند ساختار خانواده، به ویژه ترتیب تولد و تعداد افراد خانواده، می‌تواند خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی عروقی را تحت تأثیر قرار دهد.

طی استعلام این دانشگاه روی افراد ۳۰تا ۵۸ ساله نشان می‌دهد که تعداد خواهر و برادر‌ها و ترتیب ولادت می‌تواند حوادث قلبی عروقی را در یک دوره ۲۵ ساله افزایش دهد.

این مطالعه نشان می دهد ۱/۳۶ میلیون مرد و ۱/۳۲ میلیون زن در سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۵ تحت نظر بودند.

محققان در مقایسه با کسانی که خواهر و برادر ندارند مشاهده کرده اند که این افراد کمتر در معرض خطر مرگ هستند و مردان و زنانی که بیش از سه خواهر و برادر دارند، با ریسک بالاتر مشکلات قلبی عروقی مواجه هستند.

در مورد ترتیب تولد هم، بچه‌های اول در مقایسه با بچه‌های بعد، با خطر کمتر مشکلات قلبی عروقی روبرو هستند، در عوض، بچه‌های اول با ریسک بالاتر مرگ به هر دلیلی روبرو هستند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قلبی و عروقی بیماری مشکلات قلبی عروقی خواهر و برادر قلبی عروقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • درخواست دیه اولیای دم از قاتل مجنون
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا