Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا ادیانی شب گذشته در آستانه رحلت امام خمینی(ره) در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) اظهار داشت: واژه امام همواره در ذهن ملت ایران با مفهوم انقلاب و تحول و اراده یک ملت و عینیت بخشیدن به حرکت عظیم یک ملت عجین شده است و پیوسته واژه انقلاب و امام(ره) با یکدیگر به اذهان متبادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امام(ره) را باید از سال‌های قبل از آغاز حرکت انقلاب شکوهمند اسلامی شناخت، افزود: امام(ره) تقریباً از دهه ۳۰ به‌عنوان یک مدرس بزرگ و استادی جوان‌پرور شناخته می‌شد، ایشان یک فقیه متبحر در فقه، یک اسوه نواندیش، فیلسوفی گرانمایه، استاد درجه اول اخلاق و مهذب اخلاق بود که درس فلسفه‌شان در قم درس اول بود.

ادیانی با یادآوری اینکه امام(ره) قبل از اینکه پا به عرصه اجتماع بگذارد و بُعد رهبری سیاسی و اجتماعی‌شان در آسمان ملت ایران ظهور کند، یک انسان اهل دعا، تضرع و راز و نیاز با پروردگار بود، بیان کرد: امام راحل یک انسان مجاهد با نفس محسوب می‌شد، به‌گونه‌ای که قبل از حضور در اجتماع یک انسان عارف واصل شده بود.

رئیس عقیدتی سیاسی ناجا در ادامه با اشاره به فرازهایی از وقایع قبل از انقلاب و وقوع قیام خونین ۱۵ خرداد گفت: اگرچه شناسنامه انقلاب را ۱۵ خردادماه می‌شناسند، اما حرکت امام(ره) از بعد از رحلت مرحوم آیت‌الله‌العظمی بروجردی، رئیس حوزه علمیه قم در سال ۱۳۴۰ آغاز شد.

وی ادامه داد: به‌دلیل اقتدار و مرجعیت مطلق مرحوم آیت‌الله‌العظمی بروجردی، دستگاه طاغوتی جرئت تعرض ظاهری و آشکار به دین را نداشت، اما بعد از رحلت ایشان و در نیمه دوم سال ۱۳۴۱ در نبود مجلس، دولت لایحه انجمن ایالتی و ولایتی و تصویب نامه دولت مبنی بر حذف غیرمسلمان بودن نمایندگان تشریفاتی دستگاه طاغوتی و سوگند به قرآن را حذف کرد و در اینجا بود امامی که هرگز حاضر نبود جلو بیفتد و برای معرفی خود تلاش کند، بر علیه رژیم ستم‌شاهی قیام کرد.

ادیانی با بیان اینکه توانایی، قدرت، صلابت و توسلات و تضرعات امام(ره) در آسمان آرزوهای ملت ایران ظهور و بروز پیدا کرد و ایشان با تمام قوا در مقابل مصوبه دولت ایستاد، گفت: وقتی حوادث سال ۱۳۴۲ پیش آمد و رژیم طاغوتی به حوزه علمیه فیضیه حمله‌ور شده و به آیات عظامی چون گلپایگانی و خوانساری توهین کرد، بُعد دیگر امام(ره) یعنی رهبری و شجاعت سیاسی ایشان برای مردم آشکار شد.

امام با رهبری خود حادثه‌ای کم نظیر رقم زد

رئیس عقیدتی سیاسی ناجا تأکید کرد: امام(ره) با اتکا به آموزه‌های قرآن و مبارزات ۲۵۰ ساله اهل بیت(ع) برای دستیابی به حکومت و قدرت سیاسی در دورانی که تبلیغ می‌کردند دین افیون توده‌ها و ملت‌ها و مایه عقب‌ماندگی است، مبارزه کرد و با اعتقاد راسخ ملت ایران و تفسیری از آموزه‌های دین با رهبری خود حادثه‌ای بزرگ و کم‌نظیر به نام انقلاب اسلامی را رقم زد.

وی با بیان اینکه ملت ایران تمام آرمانی که می‌توانست مطالبه کند را در امام متجلی دید، لذا با همراهی امام(ره) انقلاب شکوهمند اسلامی را رقم زدند، این انقلاب را پایان‌بخش نظام ستم‌شاهی و استبدادی و نه بزرگ به استبداد و دیکتاتوری و حکومت سلطنتی موروثی توصیف کرد.

ادیانی با تصریح اینکه انقلاب اسلامی رخدادی بزرگ بود که نه تنها ساختار ایران را عوض کرد بلکه دنیا را تحت تأثیر قرار داد، گفت: امام(ره) با رهبری الهی خود و اتکا به خداوند و اعتماد به وعده‌های الهی، نظام استبدادی را سرنگون کرد و به جای آن نظام جمهوری اسلامی ایران را که متکی بر آرای مردم و با خواست مردم بود، جایگزین کرد.

وی با اشاره به اینکه امام(ره) به رأی و انتخاب مردم با همه وجود اعتقاد داشت، عنوان کرد: اگر انقلاب‌های بزرگ دنیا را بررسی کنیم می‌بینیم که صاحبان انقلاب‌ها و رهبران آن‌ها به خود حق می‌دهند تا دو سال هیچ انتخاباتی را برگزار نکنند، اما امام(ره) به آرای ملت ایران اعتقاد داشت و به فاصله کمتر از دو ماه پیروزی انقلاب اسلامی، اصل نظام جمهوری اسلامی به آرای مردم گذاشت و مردم هم به آن، آری گفتند و بعد از این امام(ره) برای قانون اساسی، خبرگان را به آرای ملت گذاشت و بعد هم اصل قانون اساسی و ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی.

رئیس عقیدتی سیاسی ناجا با بیان اینکه در طول ۱۰ سال رهبری امام(ره) هیچ انتخاباتی تغییر یا تعدیل نشد، به در پیش رو بودن انتخابات ۲۸ خردادماه در سال جاری اشاره کرد و گفت: هیچ‌کس در نظام جمهوری اسلامی نباید نقش مردم و آرای آنان را در سرنوشت خود انکار کند، حتی رهبری که عالی‌ترین مقام معنوی و نظارت عالی بر اسلامیت نظام و اجرای قانون اساسی و سیاست‌های کلی نظام است، هم به واسطه مردم تعیین می‌شود.

وی با اشاره به تحرکات دشمن در ایام انتخابات، بیان کرد: دشمن می‌گوید انتخابات ایران هیچ اثری ندارد و کمپین نه به جمهوری اسلامی را راه انداخته است و راهبردش هم عدم حضور مردم پای صندوق‌های رأی است، اما باید بدانیم که تجلیل و تکریم امام(ره) این است که همه پای صندوق‌های رأی حاضر شویم.

مردم با حضور در انتخابات حماسه ای دیگر از جنس فتح خرمشهر بیافرینند

ادیانی، زنده نگه داشتن خط و اصول و مکتب فکری امام(ره) را حضور گسترده در انتخابات دانست و گفت: باید به رغم راهبرد بدخواهانه دشمن که با استفاده از تمام ابزارهای تبلیغاتی و سیاسی تلاش می‌کند تا بذر ناامیدی را در میان ملت ایران بپاشد، حضوری گسترده در انتخابات داشته باشیم.  

وی از ملت ایران خواست تا با حضور خود در انتخابات حماسه‌ای از جنس فتح خرمشهر و فجر بیافرینند و سپس افزود: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند خرمشهرهای دیگری در پیش رو داریم، لذا باید با همدلی با یکدیگر، متوجه اهمیت اصل حضور در انتخابات شده و با مشارکت بالا و انتخاب صحیح، فردی شایسته را انتخاب کنیم که دولت جوان حزب‌اللهی کارآمد بر سرکار آمده تا بتواند بر مشکلات کشور و حربه‌های سخت و تحریم پیچیده دشمنان با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و اعتماد به جوانان فائق آمده و دست رد به سینه زیاده‌خواهان و قلدران عالم زند.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: امام قرآن انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی ملت ایران امام ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می شناسیدش؟

آیت الله سید مهدی امام جمارانی، و تو چه دانی او کیست؟ 

عالمی فرهیخته و دانا 

سیدی جلیل و فروتن 

جلوه ای از خلق خوش محمدی 

با سابقه ای طولانی در خدمتگزاری برای عامه مردم 

مورد احترام همه جناح ها 

میزبان امام خمینی (ره) 

کسی که خانه شخصی خود را در جماران برای سکونت امام خمینی در اختیار قرار داد  

خانه ای که قبل از انقلاب مأمن انقلابیون بود 

و حسینیه ای را که جد او بانی اش بود محل ملاقات های عمومی امام خمینی کرد. 

با این همه سوابق نسل جدید او را نمی شناسد و حق دارد 

چون بیش از پانزده سال است در صدا و سیما نه نامی از او برده می شود و نه تصویری 

ضد انقلاب هم که از او خوشش نمی آید تا او را معرفی کند 

پس جوان بیست ساله ایرانی از کجا او را شناخته باشد؟ 

چه می گویم، اصلا در این روزگار چه نیازی به شناخت چنین افرادی هست؟ 

امثال پناهیان و صدیقی کافی هستند تا شب و روز، شام و سحر، جمعه و غیر جمعه همه شبکه های صدا و سیما دربست در اختیار آنان باشد تا هرگونه اراده می کنند راجع به پیامبر و اسلام و امام زمان سخن بگویند و دین پاک و خالص مردم را دستکاری کنند.  

زمانه عجیبی است، سید مهدی امام جمارانی که از باب « اهل البیت ادری بما فی البیت» صدها خاطره شنیدنی و آموزنده از مصاحبت با امام خمینی در سینه دارد باید سکوت کند و مردم نباید در مناسبتها و سالگردهای رحلت امام و یا پیروزی انقلاب راجع به شخصیت و دیدگاه های امام از او بشنوند. بلکه شخصیت امام خمینی را در صدا و سیما از زبان کسانی باید آموخت که در تمام عمرحتی یک جلسه با امام همصحبت نبوده اند. چرا؟ پاسخ روشن است، تا امام را آن گونه معرفی کنند که در مسیر تحقق اهداف شان مفید و کارساز باشد و برای نسلی که باید برای اهداف خاص تربیت شوند کاربرد داشته باشد. امامی خشن، گوشت تلخ، وجودش پر از خشم مقدس نسبت به ملتهای جهان حتی به مردم خودش. 

 ولی امام جمارانی که از نزدیک شاهد رفتار و سیره امام بوده روایتهایی کاملا متفاوت دارد. یک بار ایشان برای ما نقل می کرد در ملاقاتهای پاریس یک روز دختر خانمی حدود بیست ساله با روسری و لباسی که نوعا ما اینگونه افراد را بد حجاب می نامیم از میان جمع برخاست و دو سؤال و تقاضا کرد. اول اینکه مشخص فرمایید مقصودتان از حجاب چیست؟ پاسخ امام خمینی یک جمله کوتاه بود فرمود همین که شما دارید. تقاضای دوم این بود که من مایلم با شما ازدواج کنم. با این سؤال عجیب توجه حاضران به چهره امام جلب شد که به عنوان یک مرجع تقلید و رهبر یک انقلاب بزرگ چه برخوردی خواهد داشت. امام با خنده ملیحی فرمودند پس خانم چی (امام همسرشان را همیشه با کلمه«خانم» خطاب می کردند) آن دختر بیست ساله گفت من در خدمت خانم خواهم بود. امام در میان خنده حضار فرمودند نه، ولی من دعا می کنم که یک همسر خوب و مورد پسند نصیبتان شود. 

رفتار امام خمینی، بنیانگذار انقلاب اسلامی کجا و برخوردهای کسانی که امروز به نام اسلام و انقلاب و امام و شهیدان با مردم دارند کجا! 

آری بیان اینگونه وقایع از سیره امام خمینی، از نگاه فرهنگی حاکم بر جامعه امروز، بدآموزی دارد و نباید مطرح شود. 

اما چند روز پیش سعادت یار شد و به همراه دو تن از دوستان شفیق به زیارت آقای امام جمارانی نایل شدم. 

محضرش شیرین و جذاب و سخنانش مثل همیشه دلنشین و سودمند بود 

حسرت خوردم چرا باید جامعه از چنین شخصیتهایی محروم باشد 

چرا نزدیکترین یاران امام باید یا محصور، یا محبوس، یا ممنوع التصویر و یا منزوی باشند؟ 

بگذریم، اگر خداوند توفیقی را بر این قلم عنایت کند زوایای ناشناخته ای را از راز انزوای یاران نزدیک امام خواهد نوشت. والسلام

محمدعلی خسروی

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • آیا می شناسیدش؟
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد