Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید محمد شامگاه پنجشنبه در جمع هواداران آیت‌الله رئیسی در پیاده‌راه سبزه میدان زنجان با بیان اینکه افتخار می‌کنم در جمع مردم عزیز زنجان هستم، گفت: استان زنجان جزء استان‌های مهم کشور است و برنامه‌های ویژه‌ای برای این استان در دولت بعدی خواهیم داشت‌.

به گزارش تسنیم وی ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز رحلت حضرت امام (ره) گفت: حضرت امام (ره) در هرکاری به مردم تکیه می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تکیه بر مردم توانست در مقابله با طاغوت و در دفاع مقدس پیروز شود. امام راحل توجه بیشتری به کوخ‌نشین‌ها داشتند و می‌فرمودند یک تار موی کوخ‌نشین‌ها را به کاخ‌نشین‌ها نمی‌دهم. آیا مسئولان فعلی همانند امام راحل فکر می‌کنند؟

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) از مردم سوال کرد که به نظر شما چند درصد از مسئولان فعلی کشور راه امام (ره) را در پیش می‌گیرند؟ آیا به مردم توجهی دارند؟ کدام مسئول دلش برای کوخ‌نشین‌ها می‌سوزد؟ آیا می‌شود از داخل ماشین وضعیت و مشکلات معیشتی مردم را سنجید؟ چرا مسئولان از اینکه در بین مردم بیایند هراس دارند؟

وی در ادامه با دعوت از تمام اقشار مردم برای حضور حداکثری اظهار داشت: اگر می‌خواهیم شرایط فعلی کشور تغییر کند همه باید در انتخابات شرکت کنیم‌. انتخابات یکی از راهکارهای اساسی برای افزایش اقتدار ملی است و بنابراین حضور هر فرد در انتخابات ضروری است.

سعید محمد با بیان اینکه تقاضای ما از مردم این است که فریب وعده‌های برخی از نامزدهای انتخاباتی را نخورند، گفت: متاسفانه مشاهده می‌کنیم بازهم برخی از نامزدهای ریاست جمهوری وعده‌هایی می‌دهند که راهکار تحقق آن وعده را نمی‌دانند. به نظر ما گزینه اصلح آیت‌‌الله سید ابراهیم رئیسی است و معتقدیم فقط ایشان می‌تواند وضعیت فعلی کشور را سامان دهد. مردم باید دقت داشته باشند در یک شرایط حساس هستیم و اگر اشتباه تصمیم گرفته شود بازهم کشور دچار بحران خواهد شد.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری بارها در زمینه گزینه اصلح نظراتی را ارائه فرموده‌اند. گزینه اصلح کسی است پاکدست و فسادستیز باشد و مرد میدان باشد. همینطور اهل تدبیر و آشنا به مشکلات مردم باشد.

سعید محمد با ابراز تاسف از حضور برخی از لیبرال‌ها در راس امور کشور گفت: آن‌ها دلبسته به غرب هستند و طوری برنامه‌ریزی می‌کنند که قشر ضعیف ضعیف‌تر و قشر مرفه پولدارتر شوند. ای کاش آنان که عاشق غرب هستند از عملکرد آنان در حوزه رسیدگی به قشر ضعیف جامعه هم می‌آموختند.‌ به اسم خصوصی‌سازی، اموال مردم را بین خودشان تقسیم می‌کنند و اسم این کار را عدالت در درآمدها می‌گذارند. با اینکه مقام معظم رهبری به شفافیت مالی و حقوق‌های مسئولان تاکید کرده‌اند ولی به هیچ وجه راضی نمی‌شوند در زمینه دارایی‌شان شفافیتی صورت بگیرد.

وی تاکید کرد: پدیده آقازادگی مردم را مکدر، خسته و کلافه کرده است. مردم خواستار تغییر رویه در راس امور هستند. از اینکه برخی از آقازاده‌ها کارهای غیرقابل توجیه انجام می‌دهند مردم را ناراحت هستند.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با تاکید بر اینکه مردم نظامشان را دوست دارند و انتقادهای آنان از نظام نیست بلکه از کارگزاران است، ادامه داد: مردم از توقف تولید، کار، اشتغال و صادرات توسط کارگزاران اعتراض دارند و با اینکه هر ساله مقام معظم رهبری شعار تولید می‌دهند ولی متاسفانه آن‌ها هیچ توجهی به منویات معظم له ندارند.

وی با بیان اینکه نمی‌شود با تهران بودن بر روی تمام امور مسلط بود، گفت: برخی از روستاهای خوزستان از داشتن آب شرب محروم هستند. سوال ما از دولتمردان این است پس چرا کارها رو به جلو پیش نمی‌رود؟ مگر هر ساله بودجه به آن منطقه اختصاص داده نمی‌شود پس چرا اقدامی در این رابطه صورت نمی‌گیرد؟ پس چطور شد که قرارگاه سازندگی خاتم در عرض 30 روز 30 کیلومتر خط انتقال آب کشید و آب شرب 80 روستا را تامین کرد ولی شما با امکانات و بودجه‌های هنگفت دولتی موفق به اجرای آن نشدید.

مشکلات اجتماعی

سعید محمد با ابراز تاسف از اینکه دولت فعلی هیچ کدام از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین‌‌المللی را حل نکرد، مطرح کرد: ای کاش در پایان دولت، آقای روحانی یکی از این مشکلات را حل می‌کرد. امروزه معضلات اجتماعی در کشور غوغا می‌کند و حاشیه‌نشینی، طلاق و اعتیاد به اوج خود رسیده است. در سال 92 به ازای هر هشت ازدواج یک طلاق وجود داشت ولی امروزه به ازای هر سه ازدواج یک طلاق وجود دارد. چه کسی مسئول رخ دادن این معضلات است؟ چرا باید در کشور اسلامی این معضلات وجود داشته باشد؟

مشکلات فرهنگی

وی به مشکلات فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: 20 سال پیش رهبر معظم انقلاب در مورد شبیخون فرهنگی هشدار دادند ولی آن زمان گوش شنوایی وجود نداشت که این هشدارها را جدی بگیرند؛ امروزه اثرات شبیخون فرهنگی در جامعه بر همگان آشکار است.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با انتقاد از اینکه دولت راضی به اجرای شبکه ملی اطلاعات نشد، گفت: سال‌های سال است که دولت و دولتمردان غرب زده کشور در زمینه اجرای شبکه ملی اطلاعات تعلل می‌کنند و به منویات مقام معظم رهبری بی توجهی کرده‌اند.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات کشور در آن سوی مرزها نیست و علاج مشکلات کشور تکیه بر داخل است؛ امروزه جوانان ما می‌توانند مشکلات کشور را حل کنند ولی متاسفانه دولت فعلی به آن‌ها بها نداد. امروزه جوانان ما انتظار فراهم کردن شغل دارند ولی هیچ مسئولی نیست که به داد آن‌ها برسد.

مقصر مشکلات کشور تحریم نیست

سعید محمد با اشاره به اینکه دولتمردان فعلی، مقصر تمام مشکلات کشور را "تحریم" معرفی می‌کنند، عنوان کرد: آن‌ها به مردم آدرس اشتباه می‌دهند و مقصر تمام مشکلات را تحریم معرفی می‌کنند. من اطمینان می‌دهم اگر تحریمی هم وجود نداشت باز این دولت نمی‌توانست مشکلات مردم را حل کند؛ مشکل اصلی سوء‌مدیریت است و با وضعیت مدیریت این آقایان، وضع کشور بهتر از این نمی‌شد.

وی تاکید کرد: ما امروزه به مسئولانی نیاز داریم که خود را نوکر و خدمتگزار مردم بدانند و برای حل مشکلاتشان بین مردم بیایند. از راه دور نمی‌شود مشکلات اقصی نقاط کشور را مدیریت کرد. ما به کسانی نیاز داریم که دلشان برای مردم بسوزد و برای حل مشکل آنان در بین مردم بروند.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) مقصر مشکلات کنونی کشور را تفکر لیبرالی برشمرد و افزود: ای کاش جای این تفکر لیبرالی، یک تفکر انقلابی وجود داشت؛ ناکارآمدی فعلی کشور به خاطر همین دیدگاه غلط مسئولان غرب زده است.

وی در ادامه به مشکلات اقتصادی کشور گریزی زد و گفت: قوانین بانکی و مالیاتی باید در کشور اصلاح شوند؛ بانک‌ها بدون اینکه خیری برای تولید داشته باشند فقط در حال خلق پول هستند. در اسفند ماه سال گذشته فقط 168 هزار میلیارد تومان در کشور توسط بانک‌ها خلق پول بدون پشتوانه صورت گرفت. به جای اینکه آقایان، بانک‌ها را به سمت حمایت از تولید و اشتغال سوق دهند، فقط از خلق پول آن استفاده می‌کنند. سیستم مالیاتی کشور هم تعریف خاصی ندارد و به جای اینکه از دلال و برخی دیگر از اقشار مالیات گرفته شود، از تولیدکننده و قشر کارمند مالیات گرفته می‌شود.

مشکلات مسکن قابل حل است

سعید محمد در ادامه به مشکلات بی‌شمار مسکن در کشور گریزی زد و افزود: مسکن یک کالای مصرفی است نه اینکه از آن به عنوان کالای لوکس استفاده شود. امروزه 3 میلیون واحد مسکن خالی در کشور وجود دارد بدون اینکه مالیاتی به دولت بپردازند. چرا باید یک فردی حدود 10 هزار واحد خالی در کشور داشته باشد بدون اینکه تومنی مالیات آن‌ها را پرداخت کند. در کجای دنیا همچین اتفاقاتی می‌افتد؟

وی همچنین عنوان کرد: در سال 92 بیش از 50 میلیون مترمربع پروانه برای مسکن صادر شده بود ولی در سال گذشته تنها 10 میلیون پروانه صادر شده است؛ این موضوع یعنی اینکه پس از گذشت هشت سال تولید مسکن به میزان یک پنجم کاهش داشته است. در این هشت سال تقاضاهای خرید مسکن به شدت افزایش یافته و قطعا در چهار سال آینده هم تقاضاهای زیادی برای خرید مسکن وجود خواهد داشت. سوال ما این است پس چرا دولت روحانی اقدامی در راستای حل مشکل مسکن کشور نکرد؟

تولید 4 میلیون مسکن تا چهار سال آینده

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) تشریح کرد: برآورد و پیش‌بینی ما این است که تا چهار سال آینده باید حدود 5 میلیون و 700 هزار واحد مسکن در کشور تولید شود و این عدد بسیار بزرگی است و اگرچه بخشی از این عدد توسط قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار عرضه خواهد شد ولی حدودا 4 میلیون واحد مسکن همچنان نیاز بازار باقی خواهد ماند و باید تا چهار سال آینده احداث شود.

جیب‌بُری دولت از جیب مردم

وی از مشکلات پیش آمده در حوزه بورس ابراز تاسف کرد و افزود: برای بورس برنامه‌های خوبی در دولت آینده تدارک دیده‌ایم و قطعا بورس را احیا خواهیم کرد و مهمتر از همه از آن برای تولید کشور استفاده خواهیم کرد؛ دولت متاسفانه از آن برای کسری بودجه استفاده کرد و در روز روشن جیب مردم را خالی کرد.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در ادامه به موضوعات بین‌المللی اشاره کرد و اظهار داشت: هشت سال کشور را معطل برجام کردند و بدون اینکه نفعی برای کشور و مردم داشته باشد. پنج ماه قبل از اینکه برجام امضا شود متن قرارداد برجام در رسانه‌های خارجی دست به دست می‌چرخید. آمریکا و غرب خواسته‌های خود را در برجام دیکته کردند و دولتمردان ما هیچ توجهی به 9 تذکر داده شده توسط مقام معظم رهبری نکردند.

وی ادامه داد: آن‌ها به دروغ گفتند که تحریم‌ها لغو شد و مردم را به دروغ به خیابان‌‌ها ریختند ولی واقعیت آن است که آن یک بلوف سیاسی از سوی دولت تدبیر و امید بود. هشت سال است که سفره و معیشت مردم گروگان "برجام" است؛ ما مشکلی برای مذاکره با دیگر کشورها نداریم ولی نباید در این مذاکرات کشور را دودستی تقدیم آن‌ها کنیم. ما هم معتقدیم برای لغو تحریم‌ها باید مذاکره کرد ولی باید در مذاکرات بر اساس سه اصل عزت، مصلحت و حکمت در برابر رقبا مذاکره کنیم و حق ملت بزرگ ایران را زنده کنیم. دولت تدبیر و امید همانند ابوموسی اشعری در مذاکرات نشست و همه امتیازات غربی‌ها را قبول کرد و دست از پا درازتر به سوی مردم برگشت.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با اشاره به اینکه دولت سیزدهم کارهای بسیار زیادی دارد، تشریح کرد: می‌شود با کار جهادی و انقلابی تمام مشکلات کشور را حل کرد.

وی استان زنجان را یک استان دارای ظرفیت توصیف کرد و گفت: استان زنجان ظرفیت زیادی در ترانزیت، معادن، دامپروری و کشاورزی دارد و متاسفانه در این سال‌ها ظرفیت این استان نادیده گرفته شد. برای استفاده ظرفیت استان زنجان برنامه‌های زیادی داریم.

منبع: الف

کلیدواژه: مقام معظم رهبری چهار سال آینده سعید محمد مشکلات کشور استان زنجان فعلی کشور نشین ها هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌خ»

مهدی فرجی در حالی به نشست خبری سریال «نون‌خ» آمد که هم مخاطبین و هم رسانه‌ها از او پرسیدند این مجموعه تلویزیونی ادامه خواهد داشت یا خیر. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سریال «نون‌خ» پس از گفت‌وگوی هنرمندان و عوامل این مجموعه تلویزیونی با مردم در سامانه 162، مقابل رسانه‌ها نشستند تا به سؤالات پاسخ دهند. اما در کنار سعید آقاخانی و چند تن از بازیگران دیگر، امیر وفایی هم که نام او از قبل برای حضور در این نشست اعلام شده بود به پرسش و پاسخ با خبرنگاران نرسید. 

در کنار مهدی فرجی تهیه‌کننده سریال، مسعود کریمی خضرا به عنوان مدیر گروه طنز مرکز سیمافیلم به نشست خبری آمده بود. همچنین صهبا شرافتی، کاظم نوربخش و ماشاءالله وروایی هم پاسخگوی اهالی رسانه شدند. نشست خبری با موفقیت این سریال در جذب مخاطب و پیشرفتِ‌در این حوزه نسبت به فصل گذشته آغاز شد. 

مهدی فرجی در این باره گفت: امسال این سریال درصد قابل توجهی از فصل پیش بیننده بیشتری داشت که دلایل مختلفی هم داشت از جمله اینکه توانستیم سراغ یک قومیت دیگر هم برویم. من امروز در سامانه 162 پذیرای بسیاری از مخاطبینی بودم که برایم جالب بود از پسربچه 8 ساله تا خانم 80 ساله درباره «نون‌خ» صحبت می‌کردند. اجازه بدهید اینجا از شخص رئیس صداوسیما و رئیس مرکز سیمافیلم تشکر کنم که میدان را هموار کردند بتوانیم به قومیت بلوچ هم بپردازیم.

اما نکته تهیه‌کننده سریال درباره حساسیت‌ها بر روی مذهب و قومیت‌ها به یکی از حاشیه‌های نشست هم تبدیل شد. چرا که او به این نکته اشاره کرد «پرداختن به قومیت‌ها حساسیت های فراوانی دارد که باید با مراقبت باشد. هر برنامه‌ای و هرکسی به راحتی نمی‌تواند به قومیت‌ها بپردازد. چرا که اصطلاحاً این کار به نوعی بندبازی است که خدایی ناکرده به کسی اهانت نشود و هرکار و هرکسی به راحتی به این موضوعات بپردازد.»

اما چرا این نکته تبدیل به حاشیه و چالش شد؛ عبارتِ خط قرمز که مهدی فرجی به آن اشاره کرد باعث شد تا خبرنگاری از او درباره خط قرمز سازمان صداوسیما و حساسیت پرداختن به قومیت‌ها بپرسد؛ او این‌چنین پاسخ داد: «شاید من نتوانستم صحبت خودم را درست جا بیندازم وگرنه اصلاً منظورم خط قرمز نبود. می‌خواستم بگویم پرداختن به قومیت‌ها آن‌قدر حساسیت دارد که برنامه‌سازان سراغش نمی‌روند چون باید به زوایای مختلف لهجه، فرهنگ، پوشش و … بپردازند. خط قرمزها در این زمینه زیاد است و به اصطلاح گفته می‌شود «سری که درد نمی‌کند چرا دستمال ببندند» از این رو همکاران کمتر سراغ قومیت می‌روند و به خود تهران می‌پردازند چون با جاهای دیگر نمی‌شود شوخی یا نقد کرد و پرداختن به آنها خیلی سخت است. اما از طرفی هم حیف است و اتفاقاً پرداختن به اینها به جذابیت سریال کمک می‌کند. مناظر شگفت‌انگیز، صنایع‌دستی درجه یک و … در شهرهای مختلف ما وجود دارد پس چرا نباید از اینها برای سریال استفاده کرد.»

فرجی در بخش دیگری از این نشست خبری به پرداختنِ «نون‌خ» به موضوع کولبرها اشاره کرد و گفت: باید تشکر کنم از اینکه اجازه دادند به قصه کولبرها بپردازیم. امروز خانمی با بغض و گریه به من گفت که این سریال ما را با قصه این افراد آشنا کرد. خودمان شاید فکر می‌کردیم پرداختن به این مسایل سخت است اما تشکر می‌کنم که گذاشتند در کنار لحظات کمدی و شاد، نقد هم داشته باشیم. مردم هم امروز می‌گفتند از دلایل علاقه‌شان به کار همین است که در کنار لحظات مفرح از درد مردم هم گفته می‌شود.

سعید آقاخانی چطور «نون‌خ5» را محبوب نگه می‌دارد؟

ماشاالله وروایی یا عموکاووسِ داستان «نون‌خ» در ادامه اضافه کرد: فرزند یکی از کولبرها با من صحبت می‌کرد و درباره این می‌گفت که پدرش چه کار سخت و طاقت‌فرسایی دارد. عموم مردم این سریال را ستایش می‌کردند و می‌گفتند تلویزیون قصه‌های این چنینی بسازد. صهبا شرافتی که نقش روناک را در این سریال بازی می‌کرد از صحبت با مخاطبان در سامانه 162 گفت: فصل پنجم خیلی برایم سخت بود. من گواهینامه پایه دو نداشتم و اولین بار بود که سوار مینی‌بوس می‌شدم و رانندگی می‌کردم. این فصل خیلی برای من چالش‌برانگیز بود و لذت زیادی برایم داشت.

همان‌طور که صهبا شرافتی در صحبت‌هایش گفت کاظم نوربخش بازیگر نقش سلمان هم به همین نکته اشاره کرد که مردم از ما ساخت فصل بعدی سریال را می‌پرسیدند و یا می‌گفتند که «نون‌خ» به شهر و روستای ما بیاید و لوکیشن هم در این باره پیشنهاد می‌دادند.

مسعود کریمی خضرا به عنوان مدیر گروه طنز سیمافیلم در نشست خبری حضور داشت به مصدومین این سریال اشاره کرد و گفت: در این سریال گروه جانبازان «نون.خ» را داشتیم و همه شخصیت‌ها به نوعی با مصدومیت‌های مختلفی در این فصل مواجه شدند.

یکی از دیگر سؤالات چالشی این جلسه شکایت حسین صفامنش خواننده از سعید آقاخانی به دلیل استفاده از موسیقی او در سریال تصریح کرد: موضوع ربطی به آقای آقاخانی ندارد و به من به عنوان تهیه‌کننده مربوط می‌شود. ما در یکی از فصل‌ها هم از «شیرین شیرین» آقای محمدیان استفاده کردیم که او تماس گرفت و بسیار هم تشکر کرد و گفت این موسیقی موجب شعف و تحسین شده است. ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم اما تصورم نبود شکایت کنند. فکر می‌کردم او زنگ می‌زند و می‌گوید دمت گرم، وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. البته درباره حقوق مادی و معنوی این حق با آقای صفامنش است و حتماً برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این 2 فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. اما سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.

فرجی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا سازمان صداوسیما به عنوان سفارش از آنها خواسته به سمتِ بلوچستان بروند، افزود: اگر به تاریخچه «نون‌خ» از فصل اول تاکنون نگاهی بیندازیم اینکه به قومیت کُرد بپردازیم کاملاً پیشنهاد خود آقاخانی بود. من متنی را به او دادم و گفت خیلی متن خوبی است اما انگیزه‌ای ندارد مگر اینکه به سمت یکی از قومیت‌ها برویم. ریاست سازمان صداوسیما در دیدار اخیری که با عوامل داشت گفت با محوریت قوم کُرد هر بار به یک قوم دیگر هم پرداخته شود و خود آقاخانی هم دغدغه همه ایران را داشت. اما این نکته را هم بدانید کسانی که در تلویزیون کار می‌کنند شاید سفارشی کار می‌کنند چون کارفرمای ما تلویزیون است اما مذاکره می‌کنیم و سعید آقاخانی هم خیلی ظریف سراغ موضوعات می‌رود. خود ما ممیزی‌های اولیه را انجام می‌دهیم و می‌دانیم کجا ممکن است به کسی بربخورد.

اما نکته دیگر که سؤال خیلی از خبرنگاران و اتفاقاً مردم در سامانه 162 بود به ساخت فصل ششم «نون‌خ» برمی‌گشت. فرجی در این باره چنین گفت: درباره سری ششم صحبت کردن زود است. آقای آقاخانی پستی گذاشت و گفت این فصل پایانی بر مجموعه «نون.خ» است.

تهیه‌کننده سریال همچنین درباره آخرین وضعیت سعید آقاخانی و مصدومان «نون‌خ» چنین توضیح داد: هفت نفر دست و پایشان شکست. آقای آقاخانی هم از ارتفاع سقوطی داشت که 10 روز بستری بود و او را در ادامه فیلمبرداری با عصا دیدیم و باعث شد کمی نقشش تغییر کند. خوشبختانه الان ایشان سلامت هستند و مشکلی ندارند. 

فرجی همچنین در خصوص اینکه آیا قرار است فیلم سینمایی «نون‌خ» ساخته شود یا خیر، افزود:  درمورد سینمایی کار نه صحبت خاصی شده و نه تصمیمی برای ادامه ساخت این سریال در ورژن سینمایی گرفته شده است.

او در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم درباره ادای نامطلوب گویش بلوچستان و ماجرای دلخوری کرمانی‌ها، تأکید کرد: من هیچ نقدی درباره گویش بلوچ ها ندیدم. ما بازیگران مختلفی از زاهدان و زابل و نقاط مختلف استان داشتیم. درباره کردها هم همینطور بود و از شهرها و نقاط مختلف در کار حضور داشتند. اما درباره هموطنان کرمانی بایستی این توضیح را بدهم، من توضیحاتی به مسؤولان کرمان دادم و گفتم سوتفاهمی ایجاد شده و برخی نکاتی که مطرح می کردند هیچ ارتباطی با کرمان نداشت. فردی هم که نشان دادیم هزار کیلومتر قبل تر از کرمان بود و هیچ کدام از خانواده اش هم لهجه کرمانی نداشتند. ما از خود مردم کرمان هم نظر نارضایت گونه نداشتیم.

فرجی در خصوص اینکه آیا سریال حذفیات و سانسورهایی داشته یا خیر، خاطرنشان کرد: سعید آقاخانی علاقه‌مند بود منطقه ای انتخاب شود که لنج و دریا و جذابیت های بصری داشته باشد که بعد از جمع‌بندی قومیت بلوچ انتخاب شد. بالأخره به طور طبیعی حذفیاتی داشتیم اما آن‌قدر نبود که به کار ما آسیب بزند. شاید از بسیاری از سریال‌های معمولی ممیزی ما کمتر بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و ادامه سریال «نون‌خ»
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌خ»
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است