Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک چهره نزدیک به علی لاریجانی گفت گفت: بیانات امروز رهبری مشخصا به آقای لاریجانی برمیگردد و این یک حکم حکوکتی است.

«عزت الله یوسفیان ملا»، چهره نزدیک به لاریجانی و نماینده مجلس دهم، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با "بیانیات امروز رهبری و اشاره به این موضوع که در جریان احراز صلاحیت به برخی کسانی که صلاحیتشان احراز نشد جفا شد" گفت: بیانات امروز رهبری مشخصا به آقای لاریجانی برمیگردد و این یک حکم حکوکتی است، راه های جبران را باید دستگاه های مسئول پیشبینی کنند اما با توجه به شرایط و اینکه هنوز زمان باقی مانده، ممکن است این جبران با اعاده حیثیت همراه باشد اما باز هم  اختیار با دستگاهی است که بررسی صلاحیت  را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برخی علما اصطلاحی دارند مبنی بر "مقتضی موجود مانع مفقود"، مقتضی در اینجا یعنی وقت برای تایید صلاحیت وجود دارد و شرایط مهیا است و مانعی هم وجود ندارد، شورای نگهبان چون نظارت استصوابی دارد می تواند شب انتخابات هم کسی را رد صلاحیت و یا اعاده صلاحیت کند. شورای نگهبان  با توجه به نظارت استصوابی به راحتی می تواند آقای لاریجانی را اعاده صلاحیت و اعلام کند. 

نماینده مردم در مجلس دهم گفت: امروز همگی عدالت محض را از زبان رهبری شنیدند و شاهد بودند که رهبر جهان اسلام ظلم و اینکه کسی ابرویش دستمایه شود را بر نمی تابند. 12 سال در مجلس سلامت لاریجانی را شاهد بودیم. اعاده حیثیت لاریجانی از سوی اول شخصیت نظام کار بزرگی بود. لاریجانی مطیع محض رهبری است و مطمئنا بعد از بیانات رهبری و ابلاغ شورای نگهبان وارد صحنه رقابت می شوند ولو اینکه چند روزی را از دست داده باشند. 

یوسفیان مولا در رابطه با احتمال بازگشت لاریجانی و وضعیت سایر کاندیداها خصوصا آقای رئیسی افزود: این قابل پیشبینی نیست، عرصه رقابت است باید دید چه پیش می اید. با فرمایشات رهبری و اینکه صراحتا  فرمودند ظلمی صورت گرفته  تا حدودی وضعیت اقای لاریجانی جبران شده است و ایشان از نطر تبلیغات از سایر کاندیداها عقب نیستند. بعید است رئیسی با آمدن لاریجانی از عرصه کنار بکشد. ۸ 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس برنا شورای نگهبان جهان سلامت رقابت تبلیغات انتخابات علی لاریجانی انتخابات 1400 شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری

تین نیوز

رانندگان کامیون به تازگی رای دیوان عدالت اداری را بازنشر کرده اند که طی آن مشخص می شود، تعیین حق توقف کامیون نمی تواند برعهده انجمن ها و کانون های صنفی باشد بلکه وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و لازم است این سازمان نسبت به تعیین حق توقف کامیون ها اقدام نماید.

به گزارش تین نیوز، موضوع این شکایت ابطال تبصره جز الف و تبصره جز ب بند 2 مصوبه نشست 165 شورای عالی هماهنگی ترابری کشور در خصوص ضوابط حق توقف وسایل نقلیه باربری جاده ای است.

در پاسخ به شکایت مذکور، سرپرست اداره کل حقوقی وزارت راه و شهرسازی به موجب لایحه ای به این شکایت توضیحانی داده است.

در نهایت رای دیوان عدالت اداری به شرح زیر صادر شده است:

اولا بر اساس ماده 2 آیین نامه ترکیب شورای عالی هماهنگی ترابری کشور و وظایف و اختیارات شورا مصوب 12 ، دی ماه 1353، که به بیان وظایف و اختیارات شورای مذکور پرداخته است: اختیاری مبنی بر مقررات گذاری در رابطه با مفاد مصوبه مورد شکایت ذکر نشده و بند ( ه ) ماده 2 آیین نامه صدر الذکر نیز صرفا بررسی و اظهار نظر در مورد پیشنهادهای مربوط به سیاست نرخ گذاری و خدمات ترابری را در صلاحیت شورای یاد شده قرارداده است و بر همین اساس تصویب مقرره مورد شکایت، در صلاحیت واضح آن نیست.

ثانیابا عنایت به این که در حقوق اداری، اصل بر عدم امکان تفویض اختیار توسط مقامات و مراجع اداری است و مراجع مذکور صرفا در برخی از موارد حق انجام آن را دارند، بنابراین تفویض اختیار مطابق تبصره مورد شکایت، توسط شورای عالی هماهنگی ترابری کشور به انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی ایران و کانون عالی انجمن های صنفی حمل و نقل داخلی کالای کشور، مغایر با موازین حقوقی است .

ثالثا با توجه به این که بر اساس رای شماره 126 مورخ 1/4/1400 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری اعلام شده است که حکم مقرر در صورت جلسه شماره ... شورای عالی هماهنگی ترابری کشور در خصوص نحوه تعیین حق توقف کانتینر، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار بوده و بر هیمن اساس ، نرخ گذاری و تعیین مقررات در این خصوص از صلاحیت شورای عالی هماهنگی ترابری کشور خارج اعلام شده و مفاد رای مذکور نیز موید عدم صلاحیت شورای یاد شده در وضع مقرره مورد شکایت در این پرونده است. لذا تبصره جز الف و تبصره جز ب بند 2 مصوبه نشست 165 مورخ 10/12/1383 شورای عالی هماهنگی ترابری کشور خارج از حدود اختیار بوده و مستند به بند 1 ماده 12 و ماده  88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال می شود.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • دیوان بین‌المللی کیفری در جنگ اسرائیل و حماس صلاحیت قضایی ندارد
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری