Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کیفیت و قیمت نهاده های دامی، واکسن و ریزمغذی ها از مهمترین چالش های پیش و روی صنعت طیور است، گفت: انتظار ما از دولت آینده این است که چالش ها و بحران های پیش و روی این صنعت را با بهره گیری از امکانات بالقوه، بالفعل به کمک فعالان این بخش و با استفاده از نظرات کارشناسی آنها به فرصت تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیب اسدالله نژاد  در پاسخ به این سوال که صنعت طیور کشور با چه مشکلاتی مواجه است و دولت آینده باید چه اقداماتی در راستای حل مشکلات در دستور کار خود قرار دهد، گفت: با وجود اینکه رهبری همواره تاکید داشتند که بایستی به تولید داخل توجه شود و چندین سال است که نامگذاری سال ها نیز برهمین اساس صورت می گیرد، اما در عمل توجه معناداری از سوی دولت به موضوع تولید داخل دیده نشده است؛ به طوری که در سالهای گذشته بخش عمده ای از انرژی تولیدکنندگان خصوصا مرغداران صرف رفع مشکلات و حواشی پیش آمده شد.

وی ادامه داد: انتظار ما از دولت آینده این است که چالش ها و بحران های پیش و روی صنعت طیور کشور را با بهره گیری از امکانات بالقوه، بالفعل به کمک فعالان این بخش و با استفاده از نظرات کارشناسی آنها به فرصت تبدیل کند. این صنعت می تواند برای کشور ارز آوری داشته باشد. در زمینه ایجاد اشتغال موثر باشد و ضمن اینکه پروتیین مورد نیاز سبدغذایی مردم را نیز تامین کند.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با بیان اینکه بایستی تولید ساماندهی شود، تولید کنندگان به آرامش برسند و به تبع آن قیمت ها تثبت شود، گفت: تولیدکنندگان از نوسانات شدید قیمت ها گله مند هستند. مصرف کنندگان هم از نوسان قیمت ها در بازار ناراضی هستند. اگر تولید ساماندهی شود قطعا سودجویی در توزیع نهادها و بازار مرغ به حداقل می رسد.

به گفته وی، ساماندهی بازار مرغ منوط به این است که دولت در یک اتاق دربسته و بدون بهره گیری از نظرات فعالان و کارشناسان امور تصمیم گیری نکند.

اسدالله نژاد با اشاره به اینکه تامین و قیمت نهاده ها از مهمترین چالش های پیش و روی صنعت طیور است، اظهار کرد: کیفیت نهاده های دامی، ریزمغذی ها و واکسن ها مطلوب نیست. از طرفی قیمت آنها نوسان دارد. پیشنهاد می کنیم دولت آینده بر نهاده هایی که با ارز ۴۲۰۰ تومان وارد می شود، نظارت بیشتری داشته باشد. همچنین تصدی گری را به تشکل های بخش خصوصی واگذار کند. یعنی دولت به جای اینکه در همه امور دخالت و اعلام نظر دستوری داشته باشد، نقش ناظر را ایفاکند و اجازه دهد تشکل ها به وظایفشان به درستی عمل کنند.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پیش و روی دولت آینده صنعت طیور نهاده ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۸۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود