Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در نامه‌ای سرگشاده با عنوان «دردنامه» ضمن تاکید بر عمل به سخنان امروز رهبر انقلاب مسائلی را پیرامون حاشیه‌های بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان مطرح کرد.

به گزارش ایسنا،  متن کامل نامه حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی به شرح زیر است:

«درود خدا و سلام همه خوبان بر خمینی کبیر! َسَلَامٌ عَلَیْهِ یَوْمَ وُلِدَ وَ یَوْمَ یَمُوتُ وَ یَوْمَ یُبْعَثُ حَیًّا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام خمینی «کلمه طیبه» خدا بود که با دستان کریمش درخت سرسبز جمهوری اسلامی را در اعماق جان ملت بزرگ ایران بارور کرد و هر روز برکات آن را در جلوه های گوناگون می بینیم. این درخت بارآور، با مراقبت ویژه و هوشمندانه خلف صالح آن بزرگمرد، مقام معظّم رهبری و یاران وفادار و سختکوش او و با ایثار ملّت شریف ایران، علی رغم همه توطئه ها، دشمنی ها، خیانت ها و جهالت ها، استوار مانده و در دنیای لبریز از ناجوانمردی و مشکلات تحمیلی، همچنان فریاد بلند حق طلبی، آزادگی و انسانیت سر می دهد و مشعل امید و رهایی را بر افروخته می دارد.

امروز در سالروز رحلت جانسوز امام عزیزمان و در لحظه انتظار امام خوبی ها (ارواحنا لمقدمه الفدا) رشحاتی از آن ندای آسمانی را به گوش جان شنیدیم. سخنان حکیمانه امروز مقام معظّم رهبری در تشریح و تبیین ابتکار بزرگ، تاریخ ساز و جاودانه امام خمینی، یعنی «جمهوری اسلامی»، کلمه طیبه دیگری است که درخت شکوفای انقلاب را از آفت ها و هرزآب ها مصون داشته و خواهد داشت؛ الحمدلله علی هذه النعمه.
اسلام با مردم به حاکمیت رسید و مردم نیز با اسلام به تعالی، شرافت، استقلال و آزادی دست یافتند. جمهوری اسلامی از متن دین و آموزه های دینی برآمده و بر پایه کتاب و سنت و عقلانیت و آگاهی قوام یافته است؛ رحمت بی کران خدا بر این مبتکر بزرگ.

آنچه در فراز دردمندانه کلام آخر حضرت آیت الله خامنه ای بیان شد، غم نهفته سالیان بود که در جریان رد و تأیید صلاحیت ها و حواشی و شایعات قبل و بعد آن، به بسیاری ظلم شده است؛ بررسی هایی که بر اساس گزارش های نادرست، ناقص و بعضاً یک طرفه و بدون امکان دفاعِ صاحبان حق، به سرنوشت هایی تلخ و قصه هایی پرغصه انجامید.

متأسفانه جریان بررسی صلاحیت ها و حواشی آن، بیش از هر مجموعه و فرد، ساحت شورای محترم نگهبان را مخدوش ساخته است؛ در حالی که به حفظ حریم آن جایگاه سخت نیازمندیم. باید صادقانه و دردمندانه بگوییم که این سازوکار رسیدگی ها و پیامدهای آن، بیش از آنکه به افراد ذی حق و خانواده هایشان آسیب برساند و به آنها ظلم و جفا کند، ظلم و جفایی به مراتب سهمگین تر در حق نظام جمهوری اسلامی، حضرت امام و مقام معظم رهبری بوده و هست. نظامی که در بیانات امام و رهبری با این استحکام، صلابت، طهارت و جامعیت دیده و شناخته می شود، در گیر و دار رفتار ناآگاهانه ما و سازوکارهای معیوبِ قانونی و رویه های متضاد و سلیقه ای، مخدوش شده و متأسفانه نسل ما را سوژه بدگویی، بدخواهی و کینه توزی بداندیشان و بدخواهان کرده است.

امیدواریم با این هشدار دین مدارانه، اخلاق محور و قانونیِ مقام معظم رهبری، به هوش آییم و در مدار انقلاب، نظام، امام و رهبری قرار گیریم و به اهداف گام دوم انقلاب نزدیک شویم. ان شاء الله. انه ولی التوفیق.

سلام بر خمینی بزرگ و با آرزوی سلامت، عزت و بهروزی برای رهبر بزرگوار و ملّت شریف ایران.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مصطفی پورمحمدی شوراي نگهبان بررسی صلاحیت ها در شورای نگهبان جمهوری اسلامی صلاحیت ها م رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۹۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عروس بزرگ امام خمینی درگذشت

    عصر ایران- خانم معصومه حایری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی  و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح امروز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

   وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست.

   از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

   او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب کند.

  با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما چند سال پیش گفت‌و‌گویی با او در عصر ایران منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت /معصومه حائری که بود؟
  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!