Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، نتایج گزارش‌ها نشان می‌دهد که مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، مدیریت ضایعات کم کربن، آب و حمل‌ونقل سبز، فرصت‌های تریلیون دلاری و شغل ایجاد و از این طریق به اقتصاد ضعیف کمک خواهند کرد. شهرها در سراسر جهان، هزینه زیادی برای مقابله با بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ متقبل و هزاران شهرداری با کاهش چشمگیر درآمد، برای ارائه خدمات اساسی با فشار بسیار زیادی مواجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازارهای نوظهور با منابع پراکنده نیز وضعیت مناسب نیست.

زمانی‌که دولت‌ها و سرمایه‌گذاران برای بهبودی تلاش می‌کنند، مقامات شهری در یک نقطه حساس قرار می‌گیرند و انتخاب‌هایی که امروز برای بهبودی انجام می‌دهند، در سال‌های آینده به‌عنوان دستور کار برنامه شهری قرار خواهد گرفت. گزارش موسسه مالی بین‌المللی با عنوان راه‌اندازی مجدد سبز برای بازارهای نوظهور (A Green Reboot for Emerging Markets) حاکی از آن است که چگونه شهرها می‌توانند منابع خود را برای اطمینان، از محیط زندگی پاکتر، ایجاد شغل و برنامه‌ریزی اقتصاد محلی قوی اختصاص دهند.

نتایج در  ۲۱ بازار در حال ظهور نشان می‌دهد که رشد هوشمندانه برنامه‌های آب‌وهوا  باید در اولویت بهبودی قرار گیرند، زیرا می‌توانند تا هفت تریلیون دلار سرمایه‌گذاری ایجاد کنند و ۱۴۴ میلیون شغل جدید را تا سال ۲۰۳۰ به‌وجود آورند.

 
این اولین بررسی در نوع خود است و این چالش بزرگ به‌عنوان فرصت سرمایه‌گذاری دوباره مطرح شده است. IFC (استاندارد جهانی برای تبادل اطلاعات در صنایع ساختمانی) همچنین دریافت که برنامه‌های رشد هوشمندانه آب‌وهوایی این امکان را دارند که با پرداخت سود سهام زیست‌محیطی برای مردم و سیستم‌های زیست‌محیطی در سراسر جهان از انتشار گازهای گلخانه‌ای تا ۱.۵ میلیارد تن جلوگیری کنند.

اقدامات شهرداری کجا می‌تواند بیشترین تاثیر را داشته باشد؟

 
تصمیمات و سرمایه گذاری‌های متمرکز بر شهر در بخش مقاوم‌سازی انرژی در ساختمان‌ها، مدیریت پسماند شهری و آب و حمل‌ونقل شهری، تاثیرات قابل‌توجهی در محیط‌زیست و ایجاد شغل خواهد داشت.

مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، فرصت سرمایه‌گذاری ۱.۱ تریلیون دلاری و حدود ۲۵ میلیون شغل جدید را ایجاد خواهد کرد. این چالش گسترده است و هر ساله به بازسازی بخش‌های موجود ساختمان نیاز دارد. بااین‌حال، مقاوم‌سازی بازدهی خوبی دارد و گزارش وضعیت جهانی ساختمان و ساخت در سال ۲۰۲۰ نشان داد که پروژه‌های ساختمان سبز بالاترین میزان ایجاد شغل را به ازای هر دلار هزینه‌شده فراهم خواهند کرد. در برزیل، شورای ساختمان سبز به هفت شهرداری کمک می‌کند تا بیش از ۲۰۰ ساختمان عمومی را با روشنایی و گرمایش و تهویه مطبوع (HVAC) و همچنین تولید انرژی خورشیدی در محل مقاوم‌سازی کنند.

سرمایه‌گذاری درپسماندهای شهری کم‌کربن و آب می‌تواند فرصت سرمایه‌گذاری ۲ تریلیون دلاری و بیش از ۲۳ میلیون شغل ایجاد کند.   بیماری همه‌گیر بر نیاز شهرها برای مدیریت خطرات عملیاتی مانند اختلالات زنجیره تامین تاکید کرده است. سرمایه‌گذاری سبز برای کاهش هزینه تامین مالی می‌تواند بر تقاضای فعلی وام‌های سرمایه در گردش و اطمینان از عملکرد مداوم تمرکز داشته باشد.

 

حمل‌ونقل سبز شهری فرصت سرمایه‌گذاری ۲.۷ تریلیون دلاری و امکان ایجاد بیش از ۵۳ میلیون شغل در بازارهای نوظهور را دارد. شهرها باید از راهبردی سه جانبه در برنامه‌ریزی حمل‌ونقل استفاده کنند. ابتدا با برنامه‌ریزی هوشمند به زمان و تعداد سفرهای درون شهری توجه شود. دوم، با تمرکز بر بازگشایی ایمن در پساکرونا از طرح‌های حمل‌ونقل عمومی حمایت شود و سرانجام با استفاده از تغییرات نظارتی، بهره‌وری سوخت وسایل نقلیه در بخش خصوصی و عمومی بهبود یابد. شهر ماریوپول در اوکراین، بر روی اتوبوس‌های مدرن و سازگار با محیط‌زیست با ظرفیت مسافری سه برابر سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

چه مواردی برای اجرای بازیابی سبز لازم است؟

اکثر شهرها می‌توانند به منظور اجرای راهکار سبز برای بهبودی، از بودجه شهرداری از طریق مشارکت در بخش خصوصی استفاده کنند. این روش ترکیبی می‌تواند برای حل چالش‌های همیشگی شهری مانند آلودگی آب‌وهوا، ازدحام ترافیک، در دسترس‌بودن انرژی و آمادگی اضطراری مورد استفاده قرار گیرد.

شهرها می‌توانند چهار اهرم عمل را در بازیابی‌های خود اجرا کنند که شامل برنامه‌ریزی شهری هوشمندانه و بلندمدت، مشارکت عمومی و خصوصی، مشوق‌های سیاستی برای جذب سرمایه‌های خصوصی و ابزارهای مالی سبز هستند. موارد بعدی نقش کاتالیزوری خواهند داشت و اوراق قرضه شهرداری می‌تواند به‌عنوان اوراق قرضه سبز منتشر و با تعهدات زیست‌محیطی به سرمایه‌گذاران عرضه و منجر به شرایط مالی بهتر شود. پیش از این، محصولات جدید اوراق قرضه متمرکز بر انعطاف‌پذیری، پایداری و انتقال آب‌وهوا توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده‌اند.

همچنین راه‌حل‌های دیجیتالی خاص مانند سیستم‌های پرداخت دولت الکترونیکی وجود دارد که به شهرداری‌ها امکان می‌دهد خدمات سریع و کارآمد به شهروندان خود ارائه دهند. روی هم رفته، این ابزارها به شهرها این امکان را می‌دهند تا تحرک سریع‌تر و ایمن‌تری برای ساکنان خود فراهم و محیط‌های شهری قابل زیست و پایدار ایجاد کنند. IFC به شهرها کمک می‌کند تا مداخلات سبز را ایجاد کنند، ذی‌نفعان را گرد هم آورد و فضای جمع‌آوری امور مالی بخش خصوصی را فراهم کنند.

بازسازی زیرساخت‌های انعطاف‌پذیر شهری در زمان شیوع بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ چالشی عظیم است. شهرهای سراسر جهان با اولویت‌بندی پایداری محیط‌زیست می‌توانند اطمینان حاصل کنند که نسل‌های آینده از مزایای بازسازی سبز بهره خواهند برد.

منبع: الف

کلیدواژه: فرصت سرمایه گذاری تریلیون دلاری برنامه ریزی میلیون شغل مقاوم سازی حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم تامین‌کننده مدیریت شهری باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد در جلسه انعقاد قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای بین سازمان مشارکت‌ها و سرمایه گذاری شهرداری اصفهان و شرکت صنایع شهر فرین به عنوان یکی از برنامه‌های ویژه دومین رویداد ملی حمل و نقل دانش بنیان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد مهم در حوزه حمل‌ونقل اظهار کرد: معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برای دومین بار نسبت به برگزاری GoingEvent در این رویداد اقدام کرده‌اند که امیدواریم ادامه پیدا کند.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش ارائه شده ۷۰ درصد محتوای نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان نسبت به سال گذشته تغییر کرده است و این نشان دهنده شاخص بهبود در این موضوع است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: به‌نظر می‌رسد اگر کل مجموعه خدماتی و امکاناتی مدیریت شهری اصفهان و کل شهر اصفهان را مورد توجه قرار دهید و آن‌ها را در آینده در این ره‌آورد فناورانه درگیر کنید، بسیار مؤثرتر است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری اصفهان ۸ درصد سهام بانک شهر را دارد، ادامه داد: همچنین مدیریت شهری اصفهان بخشی از سهام اولین VC یا سرمایه‌گذاری خطرپذیر اصفهان را دارد که اسم این VC شرکت هدهد است؛ در این برنامه باید تعدادی از وی‌سی‌های کشور دعوت می‌شدند، می‌دیدند، می‌خریدند و با همدیگر شراکت داشتند.

نباتی‌نژاد گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم قرار بگیرند و تأمین کننده حرفه‌ای مدیریت شهری باشند.

کد خبر 749916

دیگر خبرها

  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد