Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیر کل و رییس حفاظت از محیط زیست شهر تهران به بیان توضیحاتی در خصوص مهمترین مشکلات زیست محیطی تهران پرداخت.

فاطمه برنا در گفت‌وگو با میزان به مناسبت روز محیط زیست، در خصوص مهمترین مشکلات زیست محیطی استان تهران گفت: عمده‌ترین مشکل زیست محیطی استان تهران و به ویژه پایتخت مهاجرت پذیری بیش از ظرفیت تحمل سرزمینی است و همچنین با توجه به اینکه ما در سطح شهر تهران با پدیده شهر نشینی مواجه هستیم، مقدار برداشت از منابع مختلف از جمله منابع آبی بیش از حد معمول است که این امر به خطر افتادن منابع آبی و سایر منابع زیستی را در این منطقه به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از طرفی دیگر توسعه نامتوازنی که در تهران داریم موجب شده تا مشلات زیست محیطی از جمله کمبود فضای‌های سبز، ترافیک، آلودگی هوا و به طور کلی تخریب طبیعت که از بارگذاری جمعیتی ناشی می‌شود، در برخی مناطق بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: چرا مجوز ساخت متروی پردیس صادر نمی‌شود؟

معاون مدیر کل و رییس حفاظت از محیط زیست شهر تهران متذکر شد: تخریب‌هایی که در عرصه طبیعی اتفاق می‌افتند، علاوه بر اینکه تهدیدی برای جمعیت جانوری و زیستی ما محسوب می‌شوند، سبب به وجود مشکلاتی نظیر فرسایش خاک و وقوع سیلاب در آینده نیز می‌شوند.

برنا در خصوص راهکار‌های به حداقل رساندن این مشکلات زیست محیطی افزود: برای به حداقل رساندن این مشکلات باید به طور گسترده برنامه ریزی‌های کوتاه مدت و بلند مدتی در سطح ملی به ویژه برای کلانشهر‌هایی نظیر تهران صورت گیرد و این در حالی است که متاسفانه در زمینه مهاجرت پذیری هنوز برنامه مشخص و حتی قوانین و مصوباتی نداریم که بتوانیم از این مسئله جلوگیری کنیم و هر برنامه‌ای هم که تا کنون در نظر گرفته شده، مقطعی، کوتاه مدت و گذرا بوده است.

وی اظهار کرد: تا کنون برنامه‌های جدی که توسعه را به شهر‌های دیگر بکشاند و بتواند بار جمعیتی را از تهران کم کند و معضلات زیست محیطی آن را کاهش دهد، نداشته ایم و این در حالی است که گسترش جمعیت و توسعه شهری سبب می‌شود که به تدریج جمعیت به سمت مناطق صنعتی برود و از این رو ما شاهد این موضوع هستیم که تعدادی از واحد‌های صنعتی داخل شهر‌ها قرار می‌گیرند که این امر مشکلات زیست محیطی فراوان نظیر آلودگی هوا را به همراه دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: محیط زیست تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست تهران مشکلات زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است