Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه قطر روز گذشته (جمعه) در مصاحبه‌ با شبکه آمریکایی «سی ان بی سی» تصریح کرد تا زمانی که مسئله فلسطینیان با صهیونیست‌ها رفع نشود، بعید است که هرگونه عادی‌سازی روابط بین قطر و رژیم صهیونیستی صورت گیرد.

وی در این گفت‌وگو همچنین در خصوص بهبود روابط با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌ فارس که به محاصره سه و نیم ساله قطر در ماه ژانویه سال جاری میلادی پایان دادند، ابراز امیدواری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امارات عربی متحده، بحرین، مغرب و سودان با میانجیگری دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا تحت توافقی موسوم به «آبراهام» روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی برقرار کردند.

اشغال فلسطین متوقف نشود، روابط قطر-اسرائیل عادی نخواهد شد

با این حال، آل ثانی در مصاحبه خود در خصوص عدم تمایل برای عادی‌ سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت که دلیل اصلی که قطر با اسرائیل روابطی ندارد، «اشغال قلمروهای فلسطینیان» بوده است.

وزیر خارجه قطر در این خصوص توضیح داد: «این دلیل همچنان پابرجاست، همچنان معتبر است و هنوز هیچ‌گونه گام یا امیدی برای برقراری صلح وجود ندارد. ما در انتهای این تونل، هیچ نوری مشاهده نکرده‌ایم».

آل ثانی که همچنان به عنوان معاون نخست‌وزیر قطر نیز فعالیت دارد، تأکید کرد که برقراری روابط با اسرائیل مشکلات قدیمی و طولانی‌مدت بین صهیونیست‌ها و فلسطینیان را رفع نمی کند.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در این خصوص توضیح داد: «من معتقدم که اول باید به این درگیری‌ها (میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی‌) رسیدگی کنیم....سپس برای صلح با اسرائیل گام برداریم».

آماده تسهیل گفتگوها بین ایران و آمریکا هستیم

وزیر خارجه قطر همچنین در ادامه از آمادگی کشور خود برای تسهیل گفتگوها میان ایالات متحده و ایران خبر داد و گفت: «ایالات متحده همپیمان راهبردی قطر است و ما خواهان حفظ این ائتلاف راهبردی هستیم و از طرف دیگر ایران همسایه نزدیک ما است و ما خواهان مشاهده صلح در آن‌ جا هستیم».

وی سپس با اشاره به این موارد گفت که قطر آمادگی دارد در صورتیکه از این کشور درخواست شود، مذاکرات بین ایران و آمریکا را تسهیل بخشد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در این خصوص گفت: «در حال حاضر،‌ ما فقط این پیام را به دو طرف ابلاغ می‌کنیم که نگرش مثبت‌تر و سازنده‌تری در تعامل با یکدیگر داشته باشند و هرچه زودتر با یکدیگر به توافق برسند».

رئیس دستگاه دیپلماسی قطر سپس تأکید کرد که توقف رقابت تسلیحات هسته‌ای در غرب آسیا به نفع قطر و دیگر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس است.

لزوم ایجاد چارچوب امنیت منطقه‌ای بین ایران و شورای همکاری خلیج فارس

وی ادامه داد که در منطقه غرب آسیا، قطر بر این باور است که می‌بایست یک چارچوب امنیت منطقه‌ای بین ایران و شورای همکاری خلیج‌فارس وجود داشته باشد.

وزیر خارجه قطر در این خصوص گفت: «ما معتقدیم که چنین گفتگویی را رهبری کنیم و آن را به کشورهای دیگر واگذار نکنیم. ما از این که پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل بخشی از این امر باشند، استقبال می‌کنیم اما هسته اصلی این گفت‌وگو باید توسط شورای همکاری خلیج (فارس) و ایران مدیریت و هدایت شود».

آل ثانی در بخشی از این گفتگو گفت که محاصره دیپلماتیک، تجاری و مسافرتی قطر در سال ۲۰۱۷، شورای همکاری خلیج فارس را برای مدتی متزلزل کرد.

کشورهای حاشیه خلیج‌فارس تحت رهبری ریاض در سال ۲۰۱۷ به بهانه حمایت قطر از گروههای تروریستی، این کشور را تحت محاصره اقتصادی و دیپلماتیک قرار دادند.

وزیر خارجه قطر در این خصوص گفت: « آن چه رخ داد زخمی برای شورای همکاری خلیج (فارس) بود و بهبود آن نیاز به زمان دارد».

وی در پایان این گفت‌وگو با این حال ضمن ابراز امیدواری در خصوص بهبود روابط قطر با کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: «همچنان صفحه جدیدی در شورای همکاری خلیج (فارس) وجود دارد و ما در خصوص آن خوشبین هستیم» و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال همکاری‌های بهتر در آینده هستند.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی قطر آبراهام فلسطین شورای همکاری خلیج فارس رژیم صهیونیستی وزیر خارجه قطر بین ایران آل ثانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عسکری: با هماهنگی وزارت ورزش برای تغییر پسوند «استقلال» اقدام می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، علی عسکری در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی درخصوص مباحث اخیر پیرامون تغییر نام تیم استقلال، گفت: کنسرسیومی از گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ۸۵ درصد سهام شرکت استقلال ایران را خریداری کرده و این موجب مسرت و افتخار ماست که در کنار هواداران پرشمار این تیم، انشالله به تعالی این تیم و ورزش کشور بویژه در عرصه‌های بین‌المللی کمک خواهیم کرد.

ی ادامه داد: در خصوص تغییر نام شرکت استقلال ایران مباحثی در جریان است و این رویه در هلدینگ خلیج فارس وجود دارد که شرکت‌های تابعه، پسوند خلیج فارس را داشته باشند، اما اولویت اول ما حفظ نام استقلال ایران برای این شرکت است و تمام تلاش خود را در این راستا می‌کنیم، اما در صورتی که مراجع ذیصلاح بر حذف پسوند ایران اصرار داشته باشند با هماهنگی با وزارت ورزش و طبق قانون تجارت و ضوابط حاکم بر شرکت‌های بورسی درباره تغییر پسوند شرکت استقلال ایران اقدام خواهیم کرد.

علی عسکری خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما برای موفقیت استقلال است و این نام زیبا بر روی تیم استقلال برقرار خواهد ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • پرونده تغییر نام استقلال بسته شد
  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • عسکری: نام استقلال تغییر نخواهد کرد
  • خبر جدید پتروشیمی خلیج فارس درباره تغییر نام استقلال
  • علی عسگری: استقلال، استقلال می‌ماند
  • عسکری: با هماهنگی وزارت ورزش برای تغییر پسوند «استقلال» اقدام می‌کنیم
  • پسوند «خلیج فارس» به نام استقلال اضافه نخواهد شد
  • امیرعبداللهیان: در مسیر بازگشت روابط عادی دیپلماتیک بین ایران و مصر هستیم
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟