Web Analytics Made Easy - Statcounter

درخواست اسپیس ایکس از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا برای کاهش ارتفاع مکان ماهواره های اینترنتی استارلینک، برایش دردسرساز شده است.

 کسب وکار اینترنت ماهواره‌ای نوپای اسپیس ایکس با یک چالش قانونی روبرو است.

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) در اواخر ماه آوریل اصلاحات اسپیس ایکس در طراحی ابر خوشه استارلینک را تأیید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ابر خوشه با استفاده از انبوهی از ماهواره ها در مدار زمین، سرویس اینترنت پر سرعت برای شهروندان فراهم می‌کند.

اصلاحات مذکور در آوریل ۲۰۲۰ ارائه شده و مجوز مربوط به آنها قبلاً از کمیسیون فدرال ارتباطات دریافت شده بود. طبق این اصلاحات قرار بود ارتفاع ۲۸۰۰ ماهواره استارلینک از ۱۱۰۰ و ۱۳۰۰ به حدود ۵۵۰ کیلومتر برسد.

اسپیس ایکس تاکنون بیش از ۱۷۰۰ ماهواره اینترنتی به فضا ارسال کرده که بیشتر آنها در ارتفاع ۵۵۰ کیلومتری زمین قرار دارند.

اما به نظر می‌رسد تأیید این تغییرات به مذاق دو شرکت دیگر که در حوزه اینترنت ماهواره‌ای فعالیت می‌کنند، خوش نیامده است. هفته گذشته شرکت‌های «دیش نتورک کورپ» و «ویاست» درخواستی در دادگاه تجدیدنظر منطقه کلمبیا ثبت کرده و می‌خواهند تاییدیه اصلاحات اسپیس ایکس غیرقانونی اعلام و کنار گذاشته شود.

شرکت «دیش نتورک کورپ» ادعا می‌کند تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا خودسرانه ، دمدمی مزاج و غیر معقول است. همچنین این تاییدیه هم با قوانین FCC و هم با قانون اساسی ایالات متحده مغایرت دارد.

در در خواست تجدیدنظر «ویاست» نیز ذکر شده تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات ناقض قانون است. به عنوان مثال این دستور قانون محیط زیست را نقض می‌کند و برخلاف قوانین FCC نیز است.

این درحالی است که استارلینک هم اکنون سرویس اینترنت خود را به طور آزمایشی برای بخش‌هایی از جهان فراهم کرده است. قرار است این شرکت ۱۲ هزار ماهواره استارلینک را به مدار زمین بفرستد.

شرکت‌های دیگر نیز مشغول توسعه ابر خوشه ماهواره‌های اینترنتی در مدار زمین هستند/مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کمیسیون فدرال ارتباطات اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۴۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال مجدد لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان/ ایرادات چه بود؟

 حجت الاسلام غضنفرآبادی با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و بار دیگر این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازات ها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

گفتنی است با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • ارسال مجدد لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان/ ایرادات چه بود؟
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی