Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدبری از بسترسازی مناسب توسط اداره کل شیلات گیلان در راستای توسعه مزارع دریایی خبر داد و گفت: با تحقق این هدف در گیلان، قصد داریم زمینه افزایش تولید آبزیان دریایی را تا سقف ۷۵ هزار تن در سال فراهم کنیم.

«عظیم مدبری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، اظهار داشت: بسترسازی مناسب توسط اداره کل شیلات استان گیلان در راستای توسعه مزارع دریایی از جمله مواردی است که برای آن برنامه‌ریزی می‌شود که با تحقق این هدف در گیلان، تولید آبزیان دریایی تا سقف 75 هزارتن در سال افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه شیلات استان با تلاش بهره برداران شیلاتی جایگاه ویژه‌ای در فعالیت‌های شیلاتی کشور دارد جایگاه گیلان در بخش پرورش ماهی در قفس را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: صنعت پرورش ماهی در قفس صنعتی نوپا محسوب می‌شود از سویی استان گیلان در این بخش هم ورود کرده است.

 

مدبری به یکی از سایت‌های پرورش ماهی در قفس گیلان اشاره کرد و در تشریح بیشتر فعالیت‌های آن افزود: شرکت جهاد نصر کردستان از جمله این شرکت‌های فعال محسوب می‌شود که با فعال کردن و برداشت 2 قفس از هشت قفس مستقر در دریا موفق شده حدود 20 تن ماهی قزل‌آلا در انبارسر کیاشهر برداشت کند.

 

وی با تاکید بر اینکه مجموعه شیلات استان گیلان در راستای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی برنامه‌ریزی‌های خوبی کرده و در دست اجرا دارد اذعان کرد: در همین راستا یکی از برنامه‌های مهم شیلات گیلان این است که مجوز پرورش ماهی در قفس را برای ایجاد اشتغال پایدار به سمت جامعه صیادی هدایت کند.

 

مدیرکل شیلات گیلان، تکثیر، بازسازی و رهاسازی میلیون‌ها قطعه بچه ماهی استخوانی در رودخانه‌های منتهی به دریای خزر را از اقدامات مهم این مجموعه خواند و اظهار داشت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های زیر ساختی موجود در گیلان برای حفاظت از منابع آبزیان در قالب انجام عملیات مشترک با سایر نیروها از جمله اقدامات انجام شده شیلات در سال‌های اخیر است.

 

مدبری بخش آبزی‌پروری را از جمله حوزه‌هایی که برای اشتغالزایی مستعد است دانست و خاطرنشان کرد: در سال 92 شیلات گیلان در بخش بازسازی ذخایر توانست 148 میلیون قطعه بچه ماهی را در پهنه‌های آبی استان  رهاسازی کند و با تلاش‌های انجام شده این میزان در سال گذشته به حدود 177 میلیون قطعه بچه ماهی رسید.

پایان پیام/165

منبع: شبستان

کلیدواژه: مزارع دریایی رهاسازی بچه ماهی شیلات گیلان پرورش ماهی در قفس شیلات گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی

مدیر کل شیلات هرمزگان در دیداری با فرماندار جاسک در راستای ارتقای تعامل و همکاری و رفع موانع تولیدات شیلاتی در این شهرستان، گفت: پنج هزار صیاد در این شهرستان فعالیت دارند و فعالیت های شیلاتی به عنوان محورهای توسعه جاسک حائز اهمیت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جاسک، مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شهرستان جاسک با نزدیک به 900 شناور صیادی و بیش از پنچ هزار نفر صیاد نقش اساسی در صید و صیادی استان هرمزگان دارد، گفت: این شهرستان سهم قابل توجهی از صید و صیادی هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مسعود بارانی با اشاره به استقبال از سرمایه گذاران حوزه شیلات افزود: با توجه به تعاملات خوب و سازنده بین مجموعه شیلات هرمزگان و فرمانداری شهرستان جاسک آینده خوبی برای فعالیت های شیلاتی این شهرستان پیش بینی می شود.

وی با اشاره به شکوفایی و پیشرفت در تمام زمینه های شیلاتی در این شهرستان گفت: ایجاد اشتعال زایی، افزایش درآمد ساحل نشینان، ارزآوری و گسترش صنعت در بخش های آبزی‌پروری و صادرات از مهمترین برنامه های شیلات هرمزگان در این منطقه است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شیلات محور سرمایه گذاری و توسعه استان است گفت: این مهم نیازمند توجه و حمایت همه جانبه از فعالیت ها و ظرفیت های شیلات هرمزگان در سطح ملی و استانی است.

ضرورت جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی

فرماندار شهرستان جاسک نیز با اشاره اینکه شهرستان جاسک ظرفیت مناسبی برای توسعه شیلاتی دارد گفت: شیلات هرمزگان با انجام فعالیت های آبزی پروی، صیادی،صنعتی و... نقش مهمی در توسعه این شهرستان دارد.

مهرانی همچنین با بیان اینکه شهرستان جاسک ظرفیت خوبی برای تبدیل به قطب شیلاتی دارد تصریح کرد: باید در راستای تحقق شعار سال از ظرفیت های شیلاتی استان با جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی، حمایت از صید اصولی و پایدار و ارتقای تولیدات شیلاتی حداکثر استفاده را ببریم.

وی تاکید کرد: نگاه ویژه به شیلات و توجه داشتن به مباحث اشتغال ساحل نشینان در شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه