Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم با پخش سرود ملی و قرائت آیاتی از قرآن کریم، رسما آغاز شد.

سیدابراهیم رئیسی،‌ محسن رضایی،‌ سعید جلیلی،‌ محسن مهرعلیزاده،‌ عبدالناصر همتی،‌ علیرضا زاکانی،‌ امیرحسین قاضی زاده 7 کاندیدای تایید صلاحیت شده این دور از انتخابات ریاست جمهوری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با قرعه کشی مجری مناظرات، ابراهیم رئیسی اولین کاندیدایی بود که به سوالات پاسخ داد.

حیدری مجری مناظرات از ابراهیم رئیسی درباره موانع تولید پرسید که رئیسی پاسخ داد:

موانع تولید از مسائل مهمی است که تولید کنندگان با آن مواجه هستند. تولیدکنندگانی که با اندیشه و انگیزه وارد این عرصه می شوند اما دچار مشکل شده اند. ما برای اینکه تولید رونق پیدا کند باید جذابیت برای تولید ایجاد کنیم و از طریق دیگر جذابیت امور اقتصادی غیرمولد را بکاهیم.

اینکه نقدینگی و پول ها به سمت ارز و طلا و زمین برود باید جاذبه خود را از دست بدهند و جاذبه تولید ایجاد شود. این هم نیازمند سازوکار است. وقتی می گوییم جذابیت نداشته باشد به معنی این نیست که مانع ایجاد کنیم بلکه باید سازوکارهایی مانند مالیات برای کارهای غیرمولد ایجاد کنیم و از مالیات تولیدکنندگان بکاهیم. باید این مالیات را با شیب ملایمی پایین بیاوریم. 

باید مساله تولید را در عمل کاری کنیم که تولید کننده مشکلی نداشته باشد. صدور مجوز برای تولیدکننده خودش ایجاد مانع می کند. سازوکارهای فعلی برای مجوزها باید تویدکنند را موفق کند.  باید کاری کنیم که قاچاق به عنوان یک مانع تولید به حداقل مممکن برسد. باید نقدینگی به سمت تولید برود.

محسن رضایی دومین کاندیدایی بود که مورد سوال قرار گرفت. از محسن رضایی درباره فرآیند بودجه ریزی کشور پرسیده شد که پاسخ داد؛

8 سال پیش در همین مکان در مقابل آن کلید بی خاصیت یک هزار تومانی را نشان دادم و گفتم اگر اوضاع به این صورت ادامه یابد این پول ملی سقوط می کند. به جیب تان نگاه کنید به یارانه و حقوق کارگران و کشاورزان و درامد مردم بازاری نگاه کنید امروز چه وضعی در کشور داریم. چرا اینطور شده است؟

باید به این سوال پاسخ دهید که چرا باید مردم ما در زباله گردی یا نان قرضی یا مشکلات دیگر دست و پنجه نرم کنند. وقتی مطالعه می کنیم می بینیم رابطه دولت با اقتصاد و رابطه اقتصاد با مردم تنظیم نشده است. هرجا مشکلی برای دولت پیش بیاید دست در جیب مردم می کند. از اقدامات بانک مرکزی و همتی بلایی بر سر کسری بودجه آوردند و با هر مشکلی دست در جیب مردم می کنند و بودجه دولت را تامین می کنند می خواهید ارزش پول ملی ثابت بماند. 

آیا باید بودجه کشور را با دست کردن در جیب مردم تامین کرد؟ در مسئله بورس دولت آمد از راه غیر قانونی را برای کسر بودجه خودش در پیش گرفت نرخ سود بانکی را به غلط تعیین کردند این پول‌ها از از بانکها به سمت بورس آمد و بدون حساب و کتاب تشویق کردند و بعد از اینکه تامین مالی کردن برای بودجه کشور مردم را در زمین آسمان رها کردند آیا این تنظیم بودجه کشور آیا بودجه کشور دست کردن در جیب مردم است که باید تامین شود و زندگی مردم باید دولت جدا باشد یکی از خطاهایی که در انقلاب پدیده وجود آمده است چرا دولت چرا قطار انقلاب باید به اسکوتر تبدیل شده باشد

2727

کد خبر 1522298

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ جیب مردم محسن رضایی بودجه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۶۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟

در گزارشی جداول بودجه ۱۴۰۳ را مرور شده است.

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهادهای زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می خوانید.

 

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.

دیگر خبرها

  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • امیر سرتیپ بختیاری: محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است