Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین اولین مناظره انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تا دقایقی دیگر با موضوع اقتصاد برگزار خواهد شد. عبدالناصر همتی (رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی) و محسن رضایی (دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام) احتمالا به خاطر تخصص در حوزه اقتصادی در این مناظره از سایر رقبا قوی‌تر ظاهر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پاسخ نامزدهای انتخابات قبل از مناظره به یک سوال؛ رقیب‌تان کیست؟ 

درخواست همتی از بزرگان کشور | حضور همسرم پیشنهاد خودم بود 

ویدئو | محسن رضایی: در مناظرات هیچ مسامحه‌ای نخواهم داشت  

ویدئو | مهرعلیزاده رقیبش را معرفی کرد

در نخستین مناظره ۲۱ سوال از نامزدها پرسیده می‌شود و هر نامزد در انتهای مناظره ۴ دقیقه فرصت خواهد داشت تا جمع بندی داشته باشد.

قرعه اول به نام ابراهیم رئیسی درباره رفع موانع تولید افتاد

قرعه دوم به نام محسن رضایی درباره فرآینده بودجه ریزی افتاد. محسن رضایی جملات خود را با حمله به حسن روحانی و مناظره ۸ سال پیش آغاز کرد و گفت که در مقابل آن کلید بی خاصیت من یک هزارتومنی نشان دادم و گفتم اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کند ارزش پول ملی افت می کند

قرعه سوم به نام عبدالناصر همتی درباره ابربدهکاران بانکی آغاز شد. او جملات خود را درباره جای خالی زنان و برخی نامزدها در مناظرات آغاز کرد. او گفت من برخلاف برخی دوستان که در اینجا هستند اقتصاد می دانم. او گفت بقیه دوستان از تولید ثروت حرف نمی زنند و از توزیع فقر حرف می زنند. همتی گفت محسن رضایی  FAFT را در مجمع تشخیص مصلحت نظام گروگان گرفته بود.

قرعه چهارم به نام محسن مهرعلیزاده افتاد. سوال او درباره فرار مالیاتی بود. پرسیده شد برنامه شما برای جلوگیری از فرار مالیاتی چیست؟ او هم از شائبه مهندسی انتخابات صحبت کرد و از لزوم جبران جفا سخن به میان آورد و پرسید آیا حمایت از یک فرد خاص در دستور کار قرار گرفته است؟ مهرعلیزاده به رئیسی گفت شما فقط ۶ کلاس سواد دارید و با این سواد نمی شود کشور را اداره کرد

قرعه پنجم به نام امیرحسین قاضی زاده هاشمی افتاد. سوال از او درباره تقویت ارزش پول ملی بود و پرسیده شد برای تقویت ارزش پول ملی چه راهکاری دارید؟ او توضیح داد که اگر بتوانیم تورم را کنترل کنیم به عنوان ام المسائل می توانیم ارزش پول ملی را هم تقویت کنیم. متاسفانه مسئولین ما به جای اینکه مسئول حفاظت ارزش پول ملی باشند مسئول حفاظت از ارزش خارجی هستند. قاضی زاده هاشمی گفت حکمرانی پول ملی مسئول مشخصی در کشور ندارد. ای کاش رئیس بانک مرکزی ما خودش را مسئول حفظ ریال بداند تا دلار. وی گفت درباره کنترل قیمت ها و تورم بسته ای را در دولت سلام آماده کرده است.

قرعه ششم به اسم علیرضا زاکانی افتاد. از او درباره کنترل نقدینگی سوال شد و گفته شد برنامه شما برای کنترل نقدینگی چیست. زاکانی گفت که دوستان در اینجا انشا می خوانند. اینجا جای پاسخ دادن است. او با حمله به همتی آغاز کرد و گفت که شما اقتصاددان نیستید و باید نوبل شیمی بگیرید چون ارزش پول را از بین بردید. او همتی را تهدید کرد که اگر با این روند ادامه دهید ناگفته هایی را در مناظره خواهد گفت. وی به همتی گفت شما درباره رد صلاحیت ها گفتید درحالیکه خودتان نباید اینجا می بودید.

قرعه هفتم سوال از سعید جلیلی درباره محرومیت زدایی بود. سعید جلیلی درباره طرح سبد غذایی و رساندن ۲۲۰۰ کالری به مردم صحبت کرد. او امکان سفر مردم را هم یادآوری کرد. 

در بخش دوم مناظره علیرضا زاکانی به عنوان نفر اول با حمله لفظی به عبدالناصر همتی آغاز کرد

محسن رضایی هم در ۵ دقیقه خود با نشان دادن یک نمودار گفت که همتی یک اقتصاددان نیست و سیاست پولی که ایشان در پیش گرفت سیاست بسیار غلطی بود یک فاجعه بزرگ در نقدینگی به وجود آورده است. او موضوع گروگان FATF را گفت من یک سربازم و رجز می خوانم. 

سعید جلیلی درباره FATF گفت ما ۳۹ برنامه اقدام را در این باره انجام دادیم و FATF نپذیرفت. او گفت همتی جزئی از یک رویکرد غلط است و می خواهد کشور را با نمایش اداره کند. کار مردان اقتصادی باید در میدان اقتصادی باشد. 

عبدالناصر همتی گفت که قبلا گفته بودم در مقابل ۵ نامزد هستم و به ریاست آقای رئیسی هستند. اگر دوستان بخواهند من جوابشان را بدهم باید قسم بخورند که تا آخر در مناظره ها باقی خواهند ماند وگرنه جوابشان را نخواهم داد. وی به جلیلی گفت خسته نشدید از این همه بیانیه خواندن. ۲۰ سال است که بیانیه می خوانید و کشور را به این وضعیت رساندید. او گفت من در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتم که شما اقتصاد نمی دانید. او به جلیلی گفت شما در زمین ترامپ بازی کردید. من مسئول بازار بودم و به مردم می گفتم به همت آقای جلیلی و محسن رضایی FATF به لیست سیاه رفت و دلار می توانست ۵۵ هزار دلار شود. او به رضایی گفت من می دانم شما چطور مدرک اقتصاد گرفته اید.

در بخش سوم مناظره قرار شد نامزدها درباره نحوه اداره اقتصاد در دولتشان توضیح دهند

قرعه اول به نام سعید جلیلی افتاد که او گفت در ۴ حوزه کشاورزی؛ نفت و گاز؛ برق و معدن برنامه ریزی کرده است که کشور درآمدزایی کند

محسن رضایی گفت درباره این سوال گفت اینکه آقای همتی رجزخوانی نظامی را نمی فهمد عجیب نیست و اگر دولت را دست بگیریم ایشان و برخی مدیران دولت روحانی را ممنوع الخروج می کنم. 

محسن مهرعلیزاده در این بخش از سوابق اقتصادی و مدیریتی خود در دولت های گذشته صحبت کرد.

عبدالناصر همتی در این بخش گفت که اجازه بدهیم یک بار اقتصاددانان سررشته امور را به دست بگیرند و سیاست تابعی از اقتصاد باشد. او گفت آیا با حرف هایی که آقای رضایی درباره ممنوع الخروج کردن من گفتند آقای رئیسی به من امان نامه می دهند که بعد از انتخابات اقدامی علیه من نشود؟

قاضی زاده هاشمی گفت هر چه بقیه را نصحیت می کنیم رفقا رعایت نمی کنند بهتر از حرف خودمان را بزنیم. او گفت روش حکمرانی کشور فرسوده است و باید اصلاح شود.

علیرضا زاکانی در این بخش بار دیگر به همتی گفت خواهش می کنم علمی صحبت کنید و تهمت نزنید. این که می گویید پوششی هستم در ادامه همان راهبرد تخریبی است علیه من راه افتاده است. او گفت ما آماده ایم حق مردم را بگیریم و با این صحبت ها نمی توانید ما را از میدان به در کنید. او با نشان دادن نمودارهایی توضیح داد که برای اقتصاد کشور برنامه دارد.من به دنبال خلق ثروت هستم

ابراهیم رئیسی در این بخش درباره دیدگاه های اقتصادی خودش گفت من در قوه قضائیه جایگاه مطالبه گر دارم اگر رئیس جمهور شوم جایگاه پاسخگو خواهم داشت. من نیاز ندارم به دنبال پست باشم. دلیل اقبال مردم به من در این است که با عملکرد من آشنا هستند. به من می گویند چرا واحدهای تولیدی را احیا کردید؟ ۴ تا را هم شما می رفتید. 

نیمه اول مناظره انتخاباتی در این بخش تمام شد. 

کد خبر 605632 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم مناظره

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم مناظره عبدالناصر همتی ارزش پول ملی سعید جلیلی محسن رضایی قاضی زاده همتی گفت او گفت گفت من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند

به گزارش "ورزش سه"، خسرو حیدری درباره شروع مشکلات ساپینتو و فتح‌الله‌زاده گفت: در زمان ساپینتو اگر مشکل مدیریتی نداشتیم هر سه جام را می‌توانستیم بگیریم، مشکلات زیادی داشتیم و چندین ماه بود که بازیکنان پول نگرفته بودند، مدام مدیرعامل عوض می‌کردیم و مدیرعامل ها با ساپینتو مشکل داشتند، زمانی که فتح‌الله‌زاده به تیم اضافه شد و برای بازی سوپرجام آمد همان‌جا با هم به مشکل خوردند. از همان روز اول، یک سری چیزها به ساپینتو گفته بودند و یک‌سری چیزها هم فتح‌الله‌زاده می‌دانست و با هم به مشکل خوردند.

حیدری ادامه داد: در بازی سوپرجام که بازی با نساجی بازی داشتیم، فتح‌الله‌زاده و ساپینتو را آشتی دادم، او به من گفت که اجازه نمی‌دهم ساپینتو روی نیمکت بنشیند و خودت روی نیمکت بشین که به او گفتم حاج آقا عجله نکن! دنبال این بودم تا آنها با یکدیگر رابطه خوبی داشته باشند و در نهایت هم رابطه خوبی پیدا نکردند و فتح‌الله‌زاده از تیم رفت و مدیرعامل جدید آمد.

ویدئو: 330812

حیدری درباره مشکلاتی که بابت دفتر کمپ ناصر حجازی اتفاق افتاد گفت: تا روز آخر مشکلات آنها وجود داشت و مشکلات بزرگتر می‌شد، آقای ساپینتو دفتر حاضر در کمپ را می‌خواست که در اختیار او باشد و بازیکنان را برای تماشای فیلم بازی‌ها به آنجا ببرد چون جایی نداشتیم و آقای فتح‌الله‌زاده می‌گفتند این دفتر من است و به او نمی‌دهم.

حیدری درباره مشکلات حجت کریمی با ساپینتو گفت: او می‌خواست قرارداد ساپینتو را تمدید کند و ما شانس قهرمانی در جام‌حذفی را داشتیم، ما بازی‌ای که هفت گل به تراکتور زدیم هواداران توقع داشتند که تمدید شود اما در باشگاه همه دوست داشتند که او برود و دنبال بهانه بودند، مشکلاتی که بین ساپینتو و هواداران پرسپولیس اتفاق افتاد او را روز پنجشنبه محروم کردند و اعلام کردند که 4 ماه محروم شده و باشگاه اعتراضی نکرد و همانجا فهمیدم که می‌خواهند او را کنار بگذارند.

حیدری درباره اخلاقیات ساپینتو گفت: او مربی فنی و خیلی خوبی بود ولی از لحاظ اخلاقی مشکلش این بود که خیلی زود عصبی می‌شد.

دیگر خبرها

  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • ببینید| کنایه واعظی به آمارهای غلط دولت رئیسی /مردم بهترین قاضی هستند
  • فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!