Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دولت برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، حفظ اشتغال و حمایت کارگران ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد که در این راستا ۱۴ رسته اصلی و ۸۵۰ زیر رسته شناسایی شد.

پرداخت این تسهیلات در چند دوره به متقاضیان پرداخت شد و به تازگی نیز رییس جمهوری اعلام کرد که با توجه به ادامه شیوع بیماری این روند دوباره از سرگرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هدایت نیروی کار وزارت تعاون درباره میزان تسهیلات پرداختی به ایرنا گفت: ۵۱۹ هزار و ۱۶۵ پرونده برای دریات تسهیلات ثبت نام کرد که برابر ۹۵۹ هزار و ۶۰۶ اشتغال است.

«حسین محمودی» افزود: ارزش تسهیلات درخواستی ۱۳ هزار و ۷۰۴ میلیارد تومان است که ۹ هزار و ۴۳۶ میلیارد تومان آن تا کنون پرداخت شده است.

وی درباره میزان استقبال بنگاه‌ ها از تسهیلات کرونا، گفت: در مجموع ۱۸.۸ درصد از بنگاه‌ های تولیدی از این تسهیلات استقبال کردند و تا کنون ۴۰ درصد منابع پیش بینی شده برای این امر جذب شده است.

مدیرکل هدایت نیروی کار وزارت تعاون بیان کرد: ۷۵ درصد بنگاه‌های واجد شرایط و متقاضی دریافت تسهیلات کرونایی وام دریافت کردند و مابقی پرونده‌ها در سیستم بانکی وجود دارد و تعیین تکلیف نشده است.

وی افزود: در کل ۸۶۳ هزار واحد برای دریافت تسهیلات کرونا ثبت نام کردند و درخواست ۳۴۴ هزار واحد (برابر ۳۹.۸ درصد) درخواست رد شده است.

محمودی درخصوص عدم استقبال بنگاه‌ های تولیدی از تسهیلات کرونا، گفت: در بازه‌ زمانی مختلف با بنگاه‌های تماس گرفتیم و دلیل عدم تمایل آنها برای دریافت تسهیلات پرسیدیم.

وی با بیان اینکه دلایل مختلفی برای عدم تمایل بنگاه‌ها برای دریافت تسهیلات کرونا اعلام شده، افزود: جنس حمایت کرونایی در حالی که مردم کمک بلاعوض می‌خواهند مهمترین دلیل است.

مدیرکل هدایت نیروی کار وزارت تعاون توضیح داد: با توجه به تعطیلی کسب و کارها افراد اعلام می‌کنند که بازپرداخت تسهیلات برای آنها دشوار است و در حالیکه اگر حمایت‌های دولت به صورت بلاعوض بود بسیاری از مشکلات برطرف می‌شد.

به گفته وی، بازه زمانی کوتاه بازپرداخت که ۲۴ ماه تعیین شده است به همراه سود بالای ۱۲ درصدی تسهیلات برای بنگاه‌های مقرون به صرفه نیست و ترجیح می‌دهند که این تسهیلات را دریافت نکنند.

محمودی اظهارکرد: علاوه بر این بروکراسی سیستم بانکی در لایه شعب و اعمال سلیقه افراد در بانک‌ها عامل دیگری بود که موجب شد مردم کلافه شوند و انگیزه لازم برای دریافت تسهیلات نداشته باشند.

وی تاکید کرد: البته باید در نظر بگیریم که اقتصاد ما در سطح کلان با مشکلاتی مواجه بود و رشدی نداشته است بنابراین کسب و کارها در سطح کلان تغییری نداشت.

مدیر هدایت نیروی کار وزارت تعاون با اشاره به تمدید مهلت پرداخت تسهیلات کرونایی به کسب و کارها گفت: اعتبار این تسهیلات از محل ۲۰ میلیارد تومان منبع پیش‌بینی شده است و در دور جدید پرداخت می‌شود.

وی گفت: همه توافقات برای پرداخت تسهیلات کرونا به بنگاه‌ها انجام شده و ساز و کار آن هفته آینده اعلام می‌شود و به محض ابلاغ مصوبه، افرادی که در سیستم بانکی بلاتکلیف هستند در لیست پرداخت قرار می‌گیرد.

با شیوع کرونا در کشور از اسفند سال 98، برخی کسب و کارها با تعطیلی و محدود شدن فعالیت رو به رو شد. دولت برای حمایت از این کسب و کارها، تسهیلات حمایتی در نظر گرفت.

همچنین وام یک میلیون تومان به خانوارهایی که یارانه دریافت می کردند تعلق گرفت تا بخشی از خسارات ناشی از کرونا به معیشت مردم جبران شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اشتغال تسهیلات کرونا بنگاه های تولیدی کسب و کارها هدایت نیروی کار وزارت تعاون برای دریافت تسهیلات تسهیلات کرونا میلیارد تومان کسب و کارها بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۶۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: هیئت ویژه مرکب از چند دستگاه اجرایی ظرف مدت یک هفته آینده با هدف نظارت بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا آذربایجان‌غربی، رسول عطایی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه شورای تأمین مسکن آذربایجان‌غربی با اشاره به تشکیل هیأت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن اظهار کرد: نمایندگان استانداری، راه و شهرسازی، بانک مسکن، بانک ملی به عنوان رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی در استان، اداره اقتصاد و دارایی و بنیاد مسکن در این هیأت ویژه حضور خواهند داشت.

وی افزود: بررسی عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن از مهمترین اهداف تشکیل هیأت ویژه نظارت است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: در بخش مسکن حمایتی بانک‌های عامل کمتر از ۳۰ درصد عملکرد در پرداخت دارند و این رقم باید ظرف ۲ ماه آن ده به بالای ۵۰ درصد برسد.

عطایی ادامه داد: بانک‌های عامل مکلف شدند نسبت به عقد قرارداد مشارکت مدنی برای طرح‌های دارای پروانه ساخت اقدام کنند.

وی تصریح کرد: عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی در طرح خود مالکی شهری ۲۹ درصد و در بخش روستایی نیز ۵۰ درصد است.

عطایی عنوان کرد: بانک‌های عامل باید ظرف ۲ ماه آینده نسبت به تعیین و تکلیف کل پرونده‌های ارجاع داده شده اقدام کنند و درصد مشارکت را به بالای ۶۰ درصد برسانند.

کد خبر 748499

دیگر خبرها

  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران