Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده چناران ، طرقبه شاندیز ،گلبهار و گلمکان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای رفع مشکل کم آبی در این سه شهرستان نیاز به ۷۵میلیاردتومان اعتبار است.

حسین امامی راد  در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: روستای ساغروان از حیث تقسیم بندی شرکت آب و فاضلاب در حوزه مسئولیت  مشهد قرار دارد، از این رو این شهرستان باید در حوزه رفع مشکلات آبی این منطقه اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تصریح کرد: از طرفی تعدادی از روستاهای چناران، گلبهار و بینالود به دلیل فرسودگی شبکه ، مشکلات چاه و  کاهش منابع آبی با مساله کمبود آب  مواجه هستند . وی با بیان اینکه در صورت تخصیص اعتبارات و تسهیلات لازم مشکل کم آبی این روستاها برطرف خواهد شد،  افزود: برای رفع مشکل کم آبی  در حوزه روستایی گلبهار برای ایجاد مخزن، اصلاح شبکه و حفر چاه حدود ۳۰میلیارد تومان ، شهر گلبهار ۱۰میلیارد تومان، شهرستان چناران ۲۰میلیارد تومان و برای شهرستان بینالود نیز ۱۵میلیارد تومان اعتبار نیاز است. اگرچه با تامین این اعتبارات مشکل آب این شهرستان هابه طور کامل برطرف خواهد شد ولی با تامین نصف این اعتبارات نیز مشکل آب روستاها و مناطقی از این سه شهرستان که حاد هستند نیز مرتفع می شود. نماینده چناران ، طرقبه شاندیز ،گلبهار و گلمکان  در مجلس شورای اسلامی  افزود:  علاوه بر  اعتبارات استانی و  ملی ، سعی داریم از اعتبارات محرومیت زدایی نیز برای رفع این مساله استفاده کنیم که در این زمینه با دکتر امید معاونت نهاد ریاست جمهوری در مناطق محروم نیز دیدار داشته و روستاهایی که وضعیت حاد از نظر آبی داشته اند  اعلام کرده ایم که وی نیز قول های مساعدی برای تامین اعتبار و رفع مشکلات این روستاها ارائه کرد. امامی راد تصریح کرد: همچنین با نادران،  رئیس کمیسیون تلفیق نیز گفتگوهایی داشته ایم تا از محل ۱۵میلیارد تومانی که برای هر حوزه انتخابیه جدا از برنامه بودجه در نظرگرفته شده است بخشی را برای آب رسانی در اختیار سه شهرستان قرار دهند و مابقی را برای حوزه های  راه ، بهسازی ، گاز رسانی و ... تخصیص دهند. انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کم آبی محرومیت زدایی طرقبه شاندیز کمسیون تلفیق رفع مشکل کم آبی سه شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»

تین نیوز

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی به محتواهای منتشر شده درباره یکی دانستن اعتبارات و عملیات اجرایی مربوط به «رفع نقاط پرحادثه» و  «روکش آسفالت» واکنش نشان داد.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، «وحید قربانی» افزود: برخی افراد و رسانه ها اقدام به بازنشر محتوایی کردند که اساسا نادرست و منبع اولیه نیز با توجه به عدم آشنایی به حوزه جزئیات و تفاوت های موجود در حوزه های تخصصی عمران، ایمنی و نگهداری راه این اشتباه را مرتکب شده است.

وی توضیح داد: در برنامه «صف اول» با موضوع ایمنی حمل و نقل پخش شد، به اشتباه 2 موضوع متفاوت شامل اعتبار مالی صندوق خسارت‌های بدنی برای «رفع نقاط حادثه خیز» و اعتبار «روکش آسفالت» با یکدیگر در قالب یک گزارش قید شده است.

قربانی ادامه‌داد: این درحالی است که طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی ۳سه هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز از محل صندوق بیمه خسارت های بدنی نیاز است که شامل اقداماتی همچون نصب علائم، آشکارسازی، اصلاح هندسی و غیره است.

وی اضافه‌کرد: از طرفی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به بودجه مورد نیاز اصلاح روکش آسفالت اشاره می کند که بودجه و اعتبارات آن کاملا متفاوت و برای اجرای این حجم از روکش آسفالت به ماشین‌آلات، قیر، آسفالت و غیره نیاز است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: نکته دیگر اینکه در محتوای منتشر شده مبلغ سه همت فقط به عنوان سهم صندوق بیمه خسارت‌های بدنی برای رفع نقاط حادثه خیز و مطالبه وزارت راه و شهرسازی آمده است که هنوز پرداخت نشده و بقیه اعتبار مورد نیاز بیان نشده است‌.

وی اظهار داشت:‌ در حوزه حمل‌ونقل اعتبارات و حجم عملیات مربوط به رفع نقاط پرحادثه کاملا مجزا از احجام و اعتبارات عملیات روکش آسفالت جاده ها است و بر این اساس نمی توان اعتبار مورد نیاز این دو موضوع را در کنار یکدیگر قرار داد یا مقایسه کرد.

قربانی افزود: مصاحبه «رضا اکبری» معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره اعتبار مورد نیاز برای انجام عملیات روکش آسفالت محورهای شریانی کشور مربوط به چندین ماه قبل است و ارتباطی با بودجه رفع نقاط پرحادثه ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • تصویب اعتبار شرکت‌های دولتی در بودجه ۱۴۰۳
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است