Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری یونهاپ، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در یک نشست مجازی با روسای خبرگزاری‌های بین المللی در  نشست اقتصادی سالانه در سن پترزبورگ با اشاره به اینکه فشار‌ها و تحریم‌ها راه حل مشکلات نیست،  خواستار تضمین امنیت کره شمالی برای حل اختلافات هسته‌ای این کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هنگامی که مدیر مسئول خبرگزاری یونهاپ از موضع گیری مسکو در قبال مسائل هسته‌ای کره شمالی از پوتین سوال پرسید، او گفت: «مشکل هسته‌ای کره شمالی با فشار و تشدید تحریم‌ها برطرف نخواهد شد. ما فقط با اطمینان از امنیت مردم کره شمالی و با حوصله و رویکرد دقیق، می‌توانیم این موضوع را حل و فصل کنیم.»

پوتین همچنین اظهار کرد: «مسکو از رویکرد مرحله به مرحله برای خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی که با اقدامات متقابل، از جمله لغو  تحریم‌های سازمان ملل متحد در قبال عقب نشینی کره شمالی از برنامه هسته‌ای خود، استقبال می‌کند.»

پوتین با اشاره به اینکه آمریکا مسئول به بن بست رسیدن مذاکرات هسته‌ای با کره شمالی است، گفت: «رهبران کره شمالی نگرشی سازنده‌ نشان دادند، اما به نظر می‌رسد  آمریکا وعده‌هایی را که به کره شمالی داده بود، کنار گذاشت و عملی نکرد.»

او در ادامه افزود: «مذاکرات هسته‌ای بین پیونگ یانگ و واشنگتن شکست خورد، زیرا آن‌ها نتوانستند در مورد تطابق مراحل خلع سلاح هسته‌ای پیونگ یانگ با تخفیف تحریم‌های واشنگتن، به توافق برسند.»

پوتین همچنین تاکید کرد که خواستار تلاش برای دستیابی به راه حلی است که از طرف همه کشور‌های مربوطه پذیرفته شود. او مجدداً بر موضع خود در حمایت از مذاکرات چند جانبه مشابه مذاکرات شش جانبه، برای حل موضوع هسته‌ای کره شمالی تأکید کرد.

مذاکرات هسته‌ای بین کره شمالی و آمریکا پس از  نشست هانوی و دیدار کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا،  در اوایل سال ۲۰۱۹، همچنان در بن بست باقی مانده است.

پوتین همچنین با اشاره به یک پروژه راه آهن که شهر بندری راسون در کره شمالی و شهر مرزی خاسان در روسیه را به هم پیوند می‌دهد، ابراز امیدواری کرد که روسیه پروژه‌های همکاری اقتصادی سه جانبه با دو کره را از سر بگیرد.

این پروژه پس از آزمایش هسته‌ای پیونگ یانگ و پرتاب موشک دوربرد در سال ۲۰۱۶ متوقف شده بود.

چندی پیش هنگامی که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در ماه مارس با چانگ ایو یونگ، وزیر امور خارجه کره جنوبی در سئول گفتگو کردند، دو طرف توافق کردند که در تاریخی نزدیک، پوتین به سئول دعوت شود. اما روز جمعه، پوتین درباره این سوال که آیا قصد دارد امسال از کره جنوبی دیدار کند، هیچ پاسخی ارائه نداد.

در این جلسه مجازی، روسای خبرگزاری‌های ۱۶ کشور جهان از جمله کیودو نیوز ژاپن، خبرگزاری شینهوای چین، آسوشیتدپرس، رویترز و خبرگزاری فرانسه پرس (AFP) شرکت داشتند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین کره شمالی توافق هسته ای هسته ای کره شمالی کره شمالی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین

ناظران تحریم‌های سازمان ملل متحد در گزارشی به کمیته شورای امنیت مدعی شدند بقایای موشکی که ۲ ژانویه در شهر خارکیف اوکراین فرود آمد، از یک موشک بالستیک سری Hwasong-۱۱ کره‌شمالی بود.

به گزارش ایسنا، در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • نیروی دریایی ارتش امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده است
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت