Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم: شمارش معکوس برای انتخاب سیزدهم ریاست‌جمهوری آغاز شده است. روز گذشته هم اولین مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شد.

حالا در محافل مختلف، بحث انتخابات و حرف‌های کاندیداها، سر زبان‌هاست؛ هر فردی تلاش می‌کند تا فرد اصلح را شناسایی و انتخاب کند؛ فردی که واقعا شایستگی ریاست جمهوری ایران اسلامی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان رأی اولی‌ها، حال و هوای متفاوتی دارند؛ اینکه برای اولین بار می‌توانی در سرنوشت کشورت سهمی داشته باشی، رویداد مهمی است؛ رأی اولی‌ها با دقت بیشتری به برنامه‌های کاندیداهای ریاست‌جمهوری نگاه می‌کنند و تلاش می‌کنند تا بهترین کاندیدا را انتخاب کنند. 

در این خصوص نشستی را با حنانه خرادپور دانشجوی سال اول رشته فقه و حقوق اسلامی دانشگاه علوم و حدیث، زهرا رامین دانشجوی سال اول مهندسی کامپیوتر دانشگاه رفاه، زهرا قربان‌زاده دانشجوی سال اول کارشناسی زیست‌شناسی گرایش سلولی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی آزاد، زهره طالبی دولت آبادی دانشجوی سال اول علوم تربیتی دانشگاه رفاه و حنانه‌سادات طباطبایی دانشگاه علوم قضایی دانشگاه آزاد تهران مرکز در خبرگزاری فارس برگزار کردیم.

ویژگی مشترک این 5 دانشجو این است که همگی فارغ‌التحصیلان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان هستند؛ دو نفر از این دانشجویان تاکنون به سن رأی دادن نرسیده بودند اما 3 نفر از آنها برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، به سن رأی دادن رسیده بودند.

** نسبت به رأیی که می‌دهیم مسؤول هستیم

خراد پور: یکی از نکات بسیار مهم درباره انتخابات، شرکت گسترده در آن است و نکته بعد، انتخاب فرد اصلح است. برخی رأی اولی‌ها نگران هستند که شاید نتوانند انتخاب اصلح داشته باشند. ما به عنوان جوانان انقلابی، وظیفه خودم می‌دانیم که به آنها کمک کنیم تا انتخاب درست داشته باشند و در این مسیر آگاهی بخشی بهترین راه است. یعنی افراد با دید باز و با دانش کافی انتخاب کنند. 

ارادت ویژه به حاج قاسم داریم و از ویژگی‌های حاج قاسم این است که دو صفحه آخر شناسنامه‌اش حتی یک جای خالی ندارد یعنی در تمام انتخابات شرکت می‌کرد و این برای ما رأِی اولی‌ها، الگوست.

رامین: اگر می‌خواهیم شرایط تغییر کند و بهتر شود باید در انتخابات مشارکت داشته باشیم و نسبت به رأیی که می‌دهیم مسؤول هستیم. یعنی باید به فرد مناسب و اصلح رأی دهیم.

** هرکسی ایران را دوست دارد باید رأی دهد

قربان‌زاده: هرکسی که ایران را دوست دارد باید رأی دهد. ایران متعلق به یک یا چند نفر نیست؛ ایران متعلق به تمام مردم کشور است. همه ما دوست داریم کشورمان را بسازیم و وظیفه داریم برای انتخاب فرد مناسب تصمیم بگیریم. 

طالبی دولت آبادی: دشمنان کشورمان تلاش می‌کنند که مردم را از پای صندوق‌های رأی دور کنند و به همین دلیل نگاه دنیا به انتخابات ما هست. ما با حضور حداکثری مشتی بر دهان دشمنان کشورمان می‌زنیم و اجازه نمی‌دهیم که دشمنان برای کشورمان تصمیم‌گیری کنند. 

معتقدم همه مردم که کشورشان را دوست دارند نباید بگذارند که بیگانگان، سرنوشت کشور را تغییر دهند.

طباطبایی: ما جوانان می‌خواهیم فردی رئیس‌جمهور شود که گوشه‌ای از حال ما را بداند و از جوانان در مدیریت اجرایی کشور بهره ببرد. ضمن اینکه خواستار عدالت هستیم و همه دانش‌‌آموزان و دانشجویان در اقصی نقاط کشور از امکانات یکسان بهره‌مند شوند و در این راستا باید رأی دهیم و فرد مناسبی را انتخاب کنیم.

**رئیس‌جمهور باید به آموزش و پرورش و فرهنگیان توجه کند

مجری: اگر شما رئیس جمهور بودید، اولویت‌تان چه بود؟ به نظرتان اولویت‌های کشور چه هستند و شما چه پیشنهادی به رئیس‌جمهور دارید؟

 خراد پور: به نظرم اولویت، توجه به فرهنگ باید باشد. نگاه به فرهنگ باید کلان باشد. به عقیده من، رئیس‌جمهور باید معلم و فرهنگی را ارج دهد چرا که آنها، آینده‌سازان کشور را تربیت می‌کنند. معتقدم مهندس، پزشک و هر شغلی در کشور زیر دست معلم تربیت می‌شود و اگر معلم نباشد همه چیز فلج است. پس رئیس‌جمهور باید به آموزش و پرورش و فرهنگیان توجه کند. 

طالبی دولت‌آبادی: اقتصاد کشور باید درست شود و به نظرم اولویت اول رئیس‌جمهور، اقتصاد باید باشد. 

**  یکی از مشکلات دانشجویان این است که بعد از فارغ‌التحصیلی، نگرانی شغل دارند

رامین: رئیس‌جمهور باید کمک کند تا امید در کشور افزایش یابد. به عنوان مثال یک سری از خانواده‌ها برای فرزندانشان هزینه کرده و آنها را در مدارس غیردولتی ثبت‌نام می‌کنند تا وارد دانشگاه شوند و انتظار دارند که دانشگاه با کیفیت باشد و شغل فراهم شود.

طباطبایی: به نظرم باید رئیس‌جمهور روی نظام آموزش و پرورش تمرکز کند و وزیری را انتخاب کند که بتواند برنامه‌های خوبی ارائه دهد. مثلا هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در حال حاضر خوب نیست و بچه‌ها به آن شغل‌هایی که دوست دارند، هدایت نمی‌شوند.

البته یک بخش از این موضوع به آینده شغلی دانش‌آموزان نیز باز می‌گردد که همه فکر می‌کنند که بچه‌ها باید رشته تحصیلی را انتخاب کنند که آینده‌شان تأمین می‌شود. 

رامین: معتقدم رئیس‌جمهور باید شرایطی را فراهم کند که نخبگان در کشور حضور داشته باشند و فکر مهاجرت نکنند. باید رفاه و شغل مناسب برای آنها فراهم شود. در این صورت مابقی مردم نیز به ماندن در کشور دلگرم می‌شوند. 

نکته دیگر، کار است؛ به نظرم رئیس‌جمهور آینده باید برای شغل دانشجویان برنامه‌ریزی کند؛ الان یکی از مشکلات دانشجویان این است که بعد از فارغ‌التحصیلی، نگرانی شغل دارند. 

این دانشجویان مجبورند که بعد از تحصیل به سمت شغلی بروند که با تحصیلشان همخوانی ندارد. به نظرم در مجموع جوانان نیاز دارند که زیرساخت‌های کنکور درست شود و شرایط تحصیل، اشتغال و مسکن فراهم شود.

قربان‌زاده: یکسری درس‌های دانش‌آموزان غیرکاربردی است و یکسری هم در زمانی ارائه می‌شود که مناسب نیست مثلا درس‌هایی که سال دوازدهم ارائه می‌شود و در کنکور هم بی‌تأثیر است، بی‌توجه می‌ماند.

موضوع دیگر کنکور است، بچه‌ها باید در دوران تحصیل مهارت یاد بگیرند اما به خاطر کنکور مجبور می‌شوند که حفظ کنند و فشار کنکور روی دانش‌آموزان زیاد است. واقعا یک کسی باید این مشکل را حل کند. 

رامین: دوستانم به کنکور اشاره کردند؛ در حال حاضر شاهدیم که یک میلیون نفر برای رشته‌های تجربی رقابت می‌کنند اما فقط چند هزار نفر قبول می‌شوند؛ این موضوع نشان از عدم درست استعدادیابی دانش‌آموزان است.

قربان‌زاده: به نظرم باید برای راه‌اندازی بازارهای اشتغال‌زایی تسهیلات ویژه داده شود و نخبگان نیز در این راستا، آستین همت بالا بزنند و با کمک دولت بتوانند کارگاه‌ها و کارخانه‌های متعدد برپا شود.

خرادپور: ما به فرامین رهبر معظم انقلاب‌مان توجه داریم و اطاعت از ایشان را سرلوحه کارهایمان قرار دادیم.

# انتخابات 1400

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان انتخابات ریاست جمهوری حاج قاسم زهره طالبی شناسنامه حاج قاسم رئیس جمهور دانشجوی سال اول ریاست جمهوری دانش آموزان رأی اولی ها قربان زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه

رئیس جمهور کلمبیا اعلام کرد این کشور روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل به دلیل «داشتن یک دولت نسل کش» قطع می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، گوستاو پترو رئیس جمهور کلمبیا اعلام کرد این کشور روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل به دلیل «داشتن یک دولت نسل کش» قطع می‌کند.

وی طی یک سخنرانی با بیان اینکه از دوم می (13 اردیبهشت) مراودات دیپلماتیک با اسرائیل قطع می شود، تاکید کرد: اگر فلسطین بمیرد، انسانیت هم می‌میرد.

پترو در ادامه گفت که فلسطین و غزه را معادل مقاومت می داند.

نمایندگی دیپلماتیک رژیم صهیونیستی در مغرب هم تعطیل شد

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • امروز فرصت مناسبی است که اساتید ماهیت واقعی تمدن غرب را برای جوانان تبیین کنند
  • عکسی جالب از صفحه اول شناسنامه آیت الله مطهری
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • تعجب بایرن مونیخ از اولی هونس؛ چرا در این مقطع حساس آن حرف‌ها را به توخل زدی؟
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری