Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: از طریق صرفه‌جویی در یارانه‌های پنهان، کسری بودجه دولت را جبران و از اینکه دولت دستش را در جیب مردم کند جلوگیری می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رضایی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه رادیو اقتصاد اظهار داشت: من یک بار دیگر لباس سربازی به تن کردم و آمدم تا خودم را سپر بلای مردم کنم و کاری کنم که نظم و آرامش و نشاط به جامعه برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص بیانیه گام دوم باید بگویم که بعد از سه سال می‌بینیم که به آن توجه لازم نشده است.

رضایی گام دوم انقلاب را بسیار مهم دانست و گفت: گام اول بیشتر پایه بوده مانند امنیت و آرامش، اما در مرحله دوم باید تمدن ناب و ایران اسلامی نوین شکل بگیرد. وقتی ایران می‌خواهد وارد چنین موقعیتی شده و در چنین خانه‌ای ساکن شود، باید از مشکلات کنونی عبور کند. مشکلات کنونی ناشی از حضور نامحرمان در اداره کشور است.

وی ادامه داد: من اولین مشکل را جدا شدن سفره دولت، مجلس و قوه قضاییه از مردم می‌دانم. اولین خطر، جدا شدن سفره حکومتی‌ها از مردم است. اولین اقدام این است که ما سفره‌ها را یکی کنیم، یعنی سفره دولتمردان را با سفره مردم یکی کنیم که اگر در سفره مردم کمبود نان پیش آمد و قدرت خریدشان پایین آمد، به دولت هم فشار بیاید. ما به دنبال آن هستیم که این خطا را جبران کنیم. اگر سفره دولت و ملت یکی شود، دولت ناچار است برای حفظ خودش به مردم برسد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه انحراف دیگری که من معتقدم به وجود آمده این است که جوان‌گرایی کم شده، گفت: انقلاب و دفاع مقدس را جوانان انجام دادند اما کم‌کم این جوان‌گرایی از دولت دور شده، اما دولت ما دوباره جوانگرایی را وارد عرصه اداره کشور می‌کند، ما به جوانان کمک می‌کنیم که روز به روز توانمندتر و با تجربه‌تر شوند و بتوانند سکان اداره کشور را به دست بگیرند.

رضایی فاصله گرفتن مسئولان از آرمان‌های انقلاب را یکی دیگر از موضوعات و مشکلات دانست و گفت: مسئولان کشور خودشان از ارزش‌ها فاصله گرفته ولی مردم را به ارزش‌ها تشویق می‌کنند. چطور می‌شود ما از حکومت علوی صحبت کنیم اما خودمان غیر علوی باشیم ولی از مردم بخواهیم که علوی زندگی کنند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه متاسفانه ارزش‌های انقلاب را لقلقه زبان داریم اما رفتار ما عوض شده، گفت: دولت ما دولت اصلاح و تغییر خواهد بود و همه چیز را از خود دولت شروع خواهیم کرد. ما باید ابتدا خودمان پایبند به حکومت علوی باشیم و تبعیض را کنار بگذاریم، عدالت را در روابط پیاده کنیم و بعد از مردم بخواهیم که همین‌گونه باشند.

رضایی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم فرموده‌اند که ما آماده اصلاح خطاها هستیم اما تجدیدپذیری و انفعال نداریم و به دنبال اصلاح خطاها هستیم. موضوعی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کرد این است که هر کجا پیشرفت داشتیم به دلیل مدیریت جهادی و اتکا به ایمان الهی است، این به معنی بازگشت اعتماد به نفس، خلاقیت و نوآوری در دولت ماست. ما دوباره اعتماد به نفس را در بین مردم و دولت تقویت می‌کنیم و کاری خواهیم کرد که ایده‌های نو تبدیل به محصول شوند.

رضایی در خصوص برنامه‌هایش در حوزه اقتصاد، گفت: ما اقتصاد را به سه سطح تقسیم خواهیم کرد یعنی اولا در حوزه اقتصاد ملی و فعالیت‌هایی مربوط به کل جامعه مانند راه آهن، اینترنت، آموزش، سطح دوم اقتصاد بنگاهی و کارآفرینانی که بنا دارند تولید محصولات انجام دهند و سطح سوم اقتصاد زندگی که مسئله معیشت مردم و اقتصاد خانوار است. ما برای هر سه سطوح برنامه داریم.

وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد ملی سعی خواهیم کرد سیاست را از اقتصاد جدا کنیم، ولی امر هدایت را نگه داریم. مسئله دیگری که ما به آن توجه خواهیم کرد توجه به پیشران‌های اقتصاد مانند مسکن، کشاورزی، انرژی‌های نو و هدفمند کردن صنعت است که موجب می‌شود صنایع مختلفی به حرکت دربیایند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به برنامه‌هایش در حوزه مسکن گفت: اولویت ما در مسکن، بحث مسکن معلمان و راننده‌های برون شهری است. در این عرصه سعی می‌کنیم بانک‌ها را به پیمانکاران وصل کنیم و از آن طریق مردمی که به مسکن نیاز دارند را هم به این بانک‌ها وصل کنیم که بتوانند با 10 درصد آورده صاحب خانه شوند.

رضایی گفت: در حوزه کشاورزی نیز با اصلاح زمین و استفاده از آب‌هایی که در اعماق بیش 200 متری زمین است و استفاده از مسائل دیجیتال، یک تحول بزرگ در عرصه کشاورزی به وجود خواهیم آورد.

وی ادامه داد: موضوع مهم دیگر این است که صنعت در کشور ما کاملا گمراه شده و هدفمند نیست، لذا صنعت، کشاورزی و معدن مغفول مانده و فراموش شده است. دولت ما صنعت را هدفمند خواهد کرد و صنعت کشاورزی، معدن و محصولات ایرانی را جدی خواهیم گرفت تا مدرن‌سازی شوند.

وی افزود: موضوع دیگر بحث صنایع پایین دستی پتروشیمی است که بیش از 500 محصول از این صنایع به دست می‌آید که در بازارها قابل فروش است، امروز این ماده اولیه به صورت ارزان به کره و آلمان فروخته و سپس با محصولاتی با قیمت بالا به کشور باز می‌گردد. راه اندازی، تقویت و گسترش صنایع پایین دستی پتروشیمی از جمله برنامه‌های ما خواهد بود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص برنامه‌هایش برای کنترل تورم و رشد فزاینده نقدینگی، گفت: نقدینگی ایران به گونه‌ای است که هر لحظه سه هزار میلیارد تومان پول جدید بر پول قدیم اضافه می‌شود و لذا در سه سال آینده حجم نقدینگی دو برابر خواهد شد، یعنی اگر طی 50 سال گذشته یک حجم نقدینگی داشتیم این میزان در 3 سال آینده دو برابر می‌شود که خود یک طوفان و یک سیل عظیم است.

رضایی تاکید کرد: اگر وضعیت کنونی ادامه پیدا کند و دولت‌های جدیدی که خودشان مسببب این کار بودند مجدداً با چهره و اسم جدیدی روی کار بیایند شاهد فوق تورم‌ها خواهیم بود.

وی ادامه داد: ما از طریق صرفه‌جویی در یارانه‌های پنهان، کسری بودجه دولت را جبران خواهیم کرد و از اینکه دولت دستش را در جیب مردم کند جلوگیری خواهیم داشت. ما با سلطان‌های شکر، فولاد، خودرو که یارانه های بسیاری دریافت می‌کنند مقابله خواهیم کرد و دست آنها را کوتاه می‌کنیم و نمی‌گذاریم که یک عده یک شبه پولدار شوند. ما با اصلاح سیاست‌های پولی و مالی کاری خواهیم کرد که ثبات در اقتصاد کشور ایجاد شود.

رضایی در خصوص برنامه هایش برای حمایت از تولید ملی، گفت: همانطور که می‌دانید ما تجربه عبور از بحران را داریم و در جنگ هم که ایران محاصره اقتصادی و نظامی شده بود، تجارب بسیار خوبی داریم و می‌دانیم چگونه می‌شود تحریم‌ها را دور زد و طرف مقابل را از راه به در کرد که دست از تحریم‌ها بردارند، همچنین می‌دانیم چگونه از مردم برای تولید بیشتر استفاده کنیم و آنها را در اقتصاد مشارکت دهیم.

وی افزود: دولت ما در اقتصاد مطالعات بسیاری دارد و بر علم اقتصاد آگاه است و تجربه مقابله با تحریم‌ها را نیز دارد. ما برنامه کاملی را طراحی کرده‌ایم که با حمایت از تولید ملی، محاصره کنندگان اقتصاد ایران را ناامید کنیم و از سوی دیگر با استفاده از ظرفیت‌ها، تحریم‌ها را دور بزنیم تا کسی نتواند مانع ورود کالاهای مورد نیاز کشور شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مسأله دیگر که به آن توجه خواهیم کرد، استفاده از تجارت همسایگان است. ما باید از ظرفیت‌های 16 استانی که با 15 کشور همسایه هستند استفاده کنیم. ما به صورت جدی بازارهای مرزی را ساماندهی و تقویت و تجارت همسایگان را قوی می کنیم تا هرآنچه مردم می‌خواهند بتوانند وارد کنند و هر چه می‌خواهند صادر کنند.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر زنجیره‌های ارزش را تکمیل و مافیاها و دلال‌ها را از تولید ملی حذف خواهیم کرد، افزود: با تقویت تولید ملی کاری می‌کنیم که بتوانیم در رقابت با برندهای بین المللی حضور پیدا کنیم و کاری خواهیم کرد که با کیفیت و کار خوب بتوانیم محصولات را در بازارهای بین‌المللی عرضه کنیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات تخصیص یارانه‌ها، گفت: زمانی یارانه 45 هزار تومانی به مردم داده می‌شد که امروز این مقدار حدودا 800 هزار تومان می‌شود. ما گفتیم، می‌خواهیم که یارانه 450 هزار تومانی بدهیم و با این حرف، سر و صدای زالوصفتان که دستشان در جیب مردم است درآمده است.

رضایی با اشاره به اینکه ما یارانه را هدفمند خواهیم کرد و به دو قسمت 150 هزار تومان و 300 هزار تومان تقسیم خواهیم کرد، تا با 150 هزار تومان کالاهای مصرفی خواهند خرید و با 300 هزار تومان دیگر، یا قسط مسکن می دهند یا قسط جهیزیه دختران و قسط هایی که به تولید ملی مرتبط هستند پرداخت خواهند کرد، گفت: یعنی ما یارانه را به دوقسمت مصرفی و تولیدی تقسیم خواهیم کرد و مردم هستند که برای مصرف آن تصمیم خواهند گرفت.

وی در خصوص حل مشکل تهیه مواد اولیه و تخصیص ارز 4200 تومانی برای واردات مواد اولیه، گفت: بحث ارز 4200 تومانی یک اشتباه بزرگ بود، بنابراین قیمت 4200 تومان به فساد کشیده شد اما به نان و معیشت مردم تبدیل نشد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مسأله دیگر این است که سیاست‌های ارزی با مقررات اجرایی در بازار تناسب ندارد، ما نمی‌توانیم سیاست‌های خاصی در ارز داشته باشیم ولی قوانین دیگری را در بازار اجرا کنیم. دولت نظارت بسیار ضعیفی داشته ولی ما نظارت قوی در دولت خواهیم داشت.

رضایی در خصوص سیاست‌های او برای بازار سرمایه، گفت: باید بگویم که در دهه گذشته فرصت‌های بسیاری از دست رفته و متوسط رشد اقتصادی صفر درصد و متوسط سرمایه‌گذاری نیز منفی بوده، قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و درآمد کارگران در سه سال گذشته تنها 60 درصد افزایش پیدا کرد، در حالی که قدرت خرید آن‌ها دو برابر کاهش یافته است، کارمندان نیز تنها 45 درصد افزایش حقوق داشتند و 160 درصد افزایش قیمت‌ها و تورم برای آنها جبران نشده، این نشان می‌دهد که رشد اقتصادی پایین آمده و بی عدالتی ها بالا رفته است.

وی گفت: یکی از تصاویری که این شرایط بحرانی را نشان می‌دهد رفتار شتابزده و غلط دولت و مسئولان در بورس بود. بانک مرکزی نرخ سود بانکی را پایین کشید و سرمایه‌داران پولشان را از بانک‌ها بیرون کشیده و به بورس بردند، همچنین وزیر اقتصاد به صورت ناشیانه از بالا رفتن حباب بازار بورس حمایت کرد و متوجه نشدند که حباب بورس می ترکد و با جمله آقای رئیس‌جمهور که گفتند هر چه دارید وارد بورس کنید، سقوط بورس به دلیل عدم اعتماد مردم به این صحبت ها آغاز شد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مردم پول های خود را از بورس بیرون کشیدند و سقوط بورس آغاز شد، ما بورس را تقویت خواهیم کرد تا ارزش سهام بالا برود.

رضایی در خصوص سیاست هایش در حوزه ارز نیز گفت: مسأله مهم، نرخ ارز است که این نرخ برای سالیان دراز ثابت باشد. هر زمان که  نرخ ارز افزایش پیدا می‌کند، زندگی مردم به هم می‌ریزد. ما نرخ برابری ریال با دلار را ثابت خواهیم کرد و با جهش تولید ریال را تقویت می‌کنیم، از این طریق قدرت ریال را نسبت به دلار افزایش خواهیم داد و روزی خواهد رسید که در بازارهای منطقه ریال را در کنار دلار و یورو، خرید و فروش کنند. این اتفاق زمانی خواهد افتاد که میزان صادرات و واردات ما از 200 میلیون دلار افزایش پیدا کند.

وی در خصوص سیاست‌های او در ارتباط با اقتصاد ایران با جهان، گفت: دیپلماسی اقتصادی یکی از دردهای سیاست ماست و نمی دانیم چرا دولت ها به دیپلماسی اقتصادی توجه نکرد. خُب معلوم است زمانی که سفارت خانه های ما تبدیل به خوابگاه شوند و به کاغذ بازی بپردازند، دیپلماسی اقتصادی تضعیف خواهد شد. ما از طریق استقرار رایزن های اقتصادی در سفارتخانه ها، مشکلات اقتصادی را کاهش می‌دهیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در رابطه با برنامه هایش برای افزایش اشتغال، گفت: تولید و اشتغال اساس اقتصاد هستند، اما اشتغال و تولید در ایران باید مهارت محور و فناورانه باشد تا بتواند در بازار جهانی جایگاه خود را باز کند و از سوی دیگر اگر کالاهای ایرانی نتوانند بازارهای داخلی را فتح کنند، در بازارهای خارجی هم نمی‌توانند این کار را بکنند.

رضایی اضافه کرد: ما در ابتدا مسأله فناوری، مهارت و زنجیره ارزش را تکمیل خواهیم کرد، از سویی به بنگاه‌ها و مشاغل خانگی کمک خواهیم کرد تا قدرت رقابت با کالاهای خارجی را در بازارهای داخلی و بین المللی داشته باشند، از سوی دیگر با تقویت دیپلماسی اقتصادی، تولید و اشتغال افزایش پیدا خواهد کرد و قدرت خرید مردم نیز افزایش پیدا خواهد کرد و زنجیره ای از مشکلات حل خواهد شد.

وی افزود: باید کاری کنیم که جاذبه تولید و جاذبه محصولات ایران بالا برود، از طریق کاهش هزینه‌های تولید مانند کاهش نرخ سود بانکی و گسترش بیمه، کاری خواهیم کرد که حمایت جدی از تولید ملی انجام شود، با این کار ریسک تولید ملی پایین رفته و ریسک سرمایه‌گذاری و تولید کاهش پیدا می‌کند، به همین دلیل تولید، افزایش پیدا خواهد کرد و اشتغال نیز گسترش پیدا می‌کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه سالانه یک میلیون و 500 شغل باید ایجاد کنیم تا به بیکاری طبیعی برسیم، گفت: ما می توانیم بیکاری را به صفر برسانیم.

رضایی گفت: حقیقتاً بیانیه گام دوم انقلاب مظلوم و مغفول مانده است و جز برگزاری همایش‌ها و شعارها هیچ اقدام عملی برای اجرایی شدن آن انجام نشده است. حضرت آقا، 7 توسعه مانند علم، عدالت، تولید، موضوعات اقتصادی و سبک زندگی در بیانیه گام دوم آوردند، اما تأملی در این بیانیه صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه دولت ما به طور جدی برای این توصیه‌ها برنامه‌ریزی کرده و به آن عمل خواهد کرد،افزود: به ویژه در عرصه علم، فناوری و اقتصاد جهش بزرگی خواهیم داشت و سعی خواهیم کرد، ایران کانون بزرگ علم و فناوری باشد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: از سوی دیگر ما تجارت همسایگان را بسیار جدی خواهیم گرفت. دبی و امارات از پول مردم ایران پیشرفت کرده اما ما نتوانستیم از این ثروت برای توسعه کشورمان استفاده کنیم.

رضایی گفت: زمانی که می‌گوییم یک ریال در مقابل یک ریال یعنی چه؟ یعنی زمانی که ما به کشوری کمک می کنیم آنها نیز باید به ما کمک کنند و معتقدیم چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: نامزد انتخابات ریاست جمهوری کاری خواهیم دیپلماسی اقتصادی تقسیم خواهیم بیانیه گام دوم رضایی در خصوص تولید ملی افزایش پیدا برنامه هایش سوی دیگر هزار تومان سفره دولت یارانه ها قدرت خرید تحریم ها دولت ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد

شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا‌ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مدنظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز‌های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل‌های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آنها محیط‌زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته‌های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا‌های کشور و شورای عالی استان‌ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی‌های جامعه را شناسایی می‌کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا‌ها و سازمان محیط زیست می‌توانند قدم‌های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کار‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه‌های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار‌های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور‌ها مردم باید برای کیسه‌های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می‌شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می‌شود، شهرداری‌ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو‌ها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر‌ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می‌تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می‌توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می‌خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط‌زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • رضایی: دولتمردان غربی دست از حماقت بردارند
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد