Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@01:56:39 GMT

افزایش 88 درصدی قیمت شیرخام

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۲۴۴۶

سخنگوی انجمن صنایع لبنی از افزایش ۸۸ درصدی قیمت شیرخام از سال ۹۸ تا آذر ۹۹ خبر داد. ناطقان: سید محمد رضا بنی طبا سخنگوی انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد ضریب هزینه تولید محصولات لبنی وابسته به شیرخام است، اظهار کرد: با افزایش قیمت شیرخام، نرخ محصولات لبنی دستخوش تغییر و تحولاتی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از افزایش ۸۸ درصدی قیمت شیرخام از سال ۹۸ تا آذر سال گذشته خبر داد و گفت: در شرایط کنونی، کارخانه های لبنی بیش از نرخ مصوب شیرخام خریداری کنند و به رغم آنکه سازمان‌ تعزیرات به قیمت محصولات لبنی نظارت سخت گیرانه دارند، اما بر قیمت مصوب شیرخام نظارتی ندارند.

بنی طبا ادامه داد: با وجود آنکه کارخانه های لبنی، شیرخام را بالاتر از نرخ مصوب خریداری می کنند، اما قیمت محصولات لبنی مشمول قیمت گذاری دولتی تغییری نداشته و کارخانه ها همچنان با زیان عرضه می کنند.

به گفته این مقام مسئول، اگر افزایش قیمت شیر خام‌ مهار نشود، در ادامه نرخ محصولات لبنی بالا خواهد رفت.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی درباره تاثیر افزایش قیمت لبنیات بر قدرت خرید خانوار بیان کرد: رقابت کارخانه های لبنی در آخرین زنجیره صنعت منجر به کاهش حاشیه سود تولیدکنندگان شده است تا بتوانند سهم بیشتری از بازار بگیرند. این در حالی است که در بخش تولید خوراک دام و شیرخام شاهد رقابت نیستیم چرا که رقابت در بخش های اول زنجیره سرکوب شده است.

وی ادامه داد: هرچه در بخش های مختلف زنجیره رقابت را افزایش دهیم، در نتیجه هزینه های تولید کاهش می یابد که سود آن برای مصرف کننده است.

این مقام مسئول در ارتباط با برنامه های دهک های محروم جامعه بیان کرد: با حذف ارز مرجع، قیمت در کل زنجیره بر مبنای عرضه و تقاضا تعیین می شود که با این وجود رقابت شکل می گیرد و در نتیجه مابه التفاوت ارز باید به دهک های محروم باید تخصیص داده شود.

بنی طبا با تاکید بر حذف قیمت گذاری دستوری و ایجاد رقابت بیان کرد: با اقشاری که توان خرید ندارند، آماده همکاری هستیم که سه محصول اصلی پنیر یو اف، شیر پاستوریزه ساده و ماست ساده درب کارخانه را با کمترین حاشیه سود یا حتی رایگان برای توزیع میان کارمندان، نیروهای مسلح، کارگران، خیریه، خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار دهیم.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی افزود: تمام تلاش ما این است که شرایط مردم را درک کنیم، اما وجود کالا بهتر از نبودن آن است چرا که با استمرار روند عرضه کالا با زیان، تولیدکنندگان مجبور به تعطیلی می شوند.

وی در پایان با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات سرانه مصرف فرهنگی است، تصریح کرد: سال گذشته به رغم افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت نوشابه، مصرف کاهش نیافته است که این امر نشان می دهد خانوارها به جای اینکه نوشابه را حذف کند، شیر و لبنیات را از سبد مصرفی حذف کردند که بخشی از این موضوع فرهنگی است و حمایت رسانه ها برای آگاه سازی مردم از تبعات کاهش مصرف و افزایش هزینه های درمان خانوار را می طلبد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: افزایش قیمت ، شیرخام ، لبنیات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: افزایش قیمت شیرخام لبنیات محصولات لبنی قیمت شیرخام افزایش قیمت درصدی قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، در سال گذشته صنعت برق کشور شاهد رشد قابل توجه شمار مشترکان در بخش‌های مختلف بود و بر اساس آمار و ارقام موجود تعداد شمار مشترکان به طور میانگین نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۲.۵ درصدی داشت.

بر همین اساس شمار مشترکان بخش خانگی از ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار نفر با ۲.۳ درصد افزایش به ۳۲ میلیون و ۳۵۱ هزار مشترک تا پایان سال ۱۴۰۲ رسید.

همچنین شمار مشترکان بخش عمومی نیز با ۳.۵ درصد افزایش به ۱ میلیون و ۹۷۷ هزار مشترک رسید.

در بخش کشاورزی نیز تعداد مشترکان این بخش در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۳.۵ درصدی داشت و بر اساس گزارش‌ها ۱۸ هزار مشترک در این بخش به تعداد مشترکان برق دار افزوده شد.

در بخش صنعت بر اساس آمار و ارقام موجود ۹ هزار انشعاب برق جدید برای واحدهای صنعتی صادر شد تا شمار کل مشترکان بخش صنعت کشور به ۲۷۷ هزار واحد برسد.

برای مشترکان بخش تجاری نیز در سال گذشته ۱۵۹ هزار انشعاب برق صادر شد و شمار مشترکان این بخش با ۳ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ به ۵ میلیون ۴۴۶ هزار مشترک رسید.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد کل مشترکان صنعت برق نسبت به سال ۱۴۰۱ با ۲.۵ درصد افزایش از ۳۹ میلیون و ۶۲۰ هزار نفر به ۴۰ میلیون و ۵۹۳ هزار مشترک رسید.

این گزارش حاکی است در سال ۱۴۰۲ در مجموع برای کل مشترکان ۳۳۳ میلیارد و ۱۷ میلیون کیلووات ساعت برق تأمین شد که ۵۰.۵ درصد آن در بخش‌های مولد یعنی بخش کشاورزی و صنعت مصرف شد.

کد خبر 6089775 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در نهاوند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت طلا و سکه امروز 8 اردیبهشت 1403
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است