Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@00:06:01 GMT

مناظره مطلوب، دو به دو است

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۳۳۲۶

مناظره مطلوب، دو به دو است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مناظره مطلوب مناظره دو به دو است تا معلوم شود عیار آدم‌ها چقدر است، اما رسانه ملی در برگزاری این نوع مناظره محدودیت دارد.

آقای علیرضا زاکانی بعد از ضبط برنامه تبلیغاتی اش در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره مناظره دیروز افزود: اگر مناظره دو به دو باشد دیگر افراد شعار نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: کسی که خود را نماینده یک تفکر می‌داند باید وقتی از او دعوت به مناظره می‌شود، استقبال کند و درخواست‌های زیادی از طرف دانشگاه‌ها شد، اما نیامدند.
آقای زاکانی افزود: مناظره مطلوب مناظره دو به دو است، اما چون هفت نامزد هستند هماهنگی این نوع مناظره برای صدا و سیما سخت است و اینکه کسی دنبال بهانه بگردد و بخواهد با بهانه جویی زحمات صدا و سیما را زیر سوال ببرد، از انصاف خارج است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا همچنان مصر هستید با برخی از این نامزدان به صورت دو به دو در دانشگاه‌ها مناظره کنید؟ گفت: من قبلا هم از آن‌ها دعوت کردم که نیامدند و باز دعوت می‌کنم و حاضرم با همه درباره برنامه‌ها و ایده‌ها و تحول در کشور مناظره کنم.
زاکانی گفت: برای آن‌ها که رویکرد انشاخوانی دارند هم حاضرم کار اضافی کنم و وقتم را به آن‌ها بدهم به شرط آن که کاغذ‌های شان را کنار بگذارند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تبعیض، قیمت گذاری غلط، دستوری و رقابت غلط را از بین می‌بریم و دولت حامی بورس کالا خواهد بود.
آقای علیرضا زاکانی پس از ضبط برنامه تبلیغاتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که از کارخانجاتی که نیاز‌های مواد اولیه شان سر از بازار آزاد درمی آورد، چه حمایتی خواهید کرد؟ افزود: ایجاد شفافیت و توجه به زنجیره ارزش تا انتها و دادن یک رانت مولد و دقت در مسیر تولید، توزیع تا انتهای این زنجیره امری ضروری است.
وی گفت: سال گذشته در بورس کالا شاهد معامله ۶۶ هزار میلیارد تومانی پتروشیمی و ۱۶۰ هزار میلیارد تومانی فولاد بودیم و در موضوع پتروشیمی ۶۰ هزار میلیارد تومان عرضه و ۶۶ هزار میلیارد تومان خریداری شد به این معنا که ما برای تولید کننده ۸ درصد افزایش قیمت را تحمیل کردیم و ۶۰ هزار میلیارد تومان که ذکر کردیم قیمت نُرم جهانی بود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: این امکانی ایجاد می‌کند که رقبای خارجی ما پیشی بگیرند و از این ۸ درصد استفاده و قیمت تمام شده ما را غیر قابل رقابت کنند.
آقای زاکانی گفت: اتفاق دیگری هم افتاد و این که ما ۱۵ هزار و ۷۰۰ کارگاه در حوزه پتروشیمی و پلیمری داریم که عمدتاً هزار و ۲۰۰ کارگاه از بورس کالا می‌تواند خرید کند و آن‌ها ۸ درصد ذکر شده را بین خودشان رقابت می‌کنند و مرحله دوم این را به کارگاه‌هایی می‌دهند که نمی‌توانند در بورس کالا خرید کنند که با قیمت بالاتر از ۲۵ درصد این خرید انجام می‌شود.
وی افزود: این نوع تبعیض و قیمت گذاری غلط را از بین می‌بریم و حامی بورس کالا خواهیم بود تا به بهترین نحو به زنجیره ارزش افزوده در کشور کمک شود و محصول نهایی با قیمت پایین تری تمام شود تا بتواند با اجناس خارجی رقابت کند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: علاوه بر این مهم است که ما بتوانیم در این مسیر، بازاریابی دقیقی هم برای داخل و خارج داشته باشیم که محصول نهایی به دست مصرف کننده در داخل و کسانی که در خارج هستند، برسد و توقفی در نحوه مصرف نداشته باشیم.

علیرضا زاکانی با بیان اینکه اقتصاد ایران مبتنی بر نفت نیست، گفت: با تکیه بر ظرفیت‌ها می‌توان تحریم‌ها را بی اثر کرد./شبکه خبر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری هزار میلیارد بورس کالا دو به دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی

معاون وزیر اقتصاد، با اشاره به اینکه، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد گفت: رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از تصویب قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) و ابلاغ آن،  پیشنهادات، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های گمرک به عنوان کلیدی‌ترین سازمان در اجرای مطلوب این قانون در 9 نکته برای لحاظ کردن در تنظیم آیین‌نامه اجرایی و اجرای مطلوب آن جمع‌بندی و تشریح شد.

 رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست تخصصی قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) ، گفت: با توجه به اینکه آیین‌نامه اجرایی این قانون از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال تنظیم است، اصلی ترین نظرات گمرک در راستای اجرای مطلوب این قانون باید جمع‌بندی و ارائه تا در این آیین‌نامه لحاظ شود.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دریا محور، جزو سیاست‌های اصلی برنامه هفتم توسعه، جهت‌گیری کلان دولت و از همه مهمتر فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است، به عنوان اولین نکته و اقدام در اجرای این قانون، هر اقدام و تصمیم در این حوزه باید متناسب با موضوع توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

به گفته وی، معیشت و امتیازی که به مرزنشینان و ساحل‌نشینان و ملوانان ذیل رویه‌های مرتبط ارائه می شود، به قوت خود باقی است و قرار نیست خدشه‌ای به آن وارد شود.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه حفظ و رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است، اظهار داشت: مرزنشینان و ساحل‌نشینان که به عنوان مرزبانان از مرزهای این آب و خاک صیانت می‌کنند باید امتیازات ارائه شده به آنان در ذیل این قانون در کنار حفظ کرامت و عزت به آنها اعطا گردد.

رضوانی‌فر گفت: تمام مراحل مرتبط با تصویب و ابلاغ این قانون طی شده است و بررسی‌های لازم نیز در حوزه‌های مختلف از جمله دولت، صحن مجلس و کمیسیون‌های مربوطه انجام شده است و در حال حاضر مکلف به اجرای دقیق و مطلوب آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد شفاف و ضابطه‌مند حتماً به نفع اقتصاد مرزنشینان، مدیران نظارت کننده و اعمال کننده قوانین و مقررات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: در این مسیر و در ذیل اجرای این قانون باید با نظارت‌های سیستمی و کنترل‌های دقیق و استفاده بهتر و دقیق‌تر از سامانه‌ها، قانونمندی و شفافیت در اجرای قانون مرتبط با این رویه را بیش از پیش افزایش دهیم.

رضوانی‌فر گفت: در مسیر اجرای قانون مبادلات و نظارت بر تجارت مرزی، با ارائه آموزش‌های لازم به ذینفعان، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد تا در یک چارچوب و ضوابط معین، امتیازات در نظر گرفته شده در ذیل این قانون به خود ملوانان تعلق گیرد.

 به گفته وی همه عایدی‌های حاصل از اجرای این قانون به خود استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه تعلق خواهد گرفت و صرف توسعه گمرکات، بنادر، راه‌ها و زیر ساخت‌ها خواهد شد.

وی گفت: ارائه گزارش‌های دقیق ،منظم، یکپارچه، قابل اتکا و همخوان با یکدیگر در خصوص این رویه با در نظر گرفتن ساز و کار مطلوب برای تصمیم‌گیری از دیگر مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد.

رضوانی‌فر اظهار داشت: همچنین تمام توافقات استانی و هماهنگی‌ها در این زمینه بایستی با در نظر گرفتن مفاد موردنظر در قانون مبادلات مرزی انجام و اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی از صدا و سیمای فارس
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد
  • تصمیم زاکانی برای ساخت فرهنگسرا به قیمت نابودی درختان
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • اعلام زمان پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس