Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «مهندسی صداوسیما برای مناظرات؛ عمدی یا تصادفی» عنوان سوالی بود که در کلاب هاوس خبرگزاری خبرآنلاین به بحث و بررسی گذاشته شد.

بخش هایی از این نشست مجازی را بخوانید؛

*حامد نیکفر

مظلومیت مقام معظم رهبری در این بحث‌ها مطرح است و حاکمیت از بالا به پایین دیده می‌شود اما همه چیز دست مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طور نیست که همه چیز از بالا به پایین دیکته بشود. مردم اگر در صحنه باشند مهندسی ها از بین می‌رود. مردم همه کاره هستند و نباید خودمان را دست کم بگیریم.

مهندسی صداوسیما قطعا اتفاق افتاده است و اینجا مناظره رخ نداده است، برای این که اتفاقی رخ ندهد یک نمایشی برگزار شد و ۲۴ ساعت درباره آن بحث شد. این در حالی است که اصلا چنین موضوعی ارزش مطرح شدن ندارد.

*محمد صاعدی
صداوسیما نه تنها مناظرات بلکه تاریخ انتخابات و جنگ را هم جهت‌دار حکایت می‌کند. نمونه‌های این موضوع زیاد است. انتخاب کارشناسان و اولویت دادن به برنامه‎‌ها منجر به این شده است که مرجعیت صداوسیما به عنوان یک رسانه قابل اعتماد از دست برود. 

ما به چه منطقی بپذیریم، وقتی چینش نامزدها به این شکل مدیریت شده و یک هزینه سنگین وارد شده است، از مدیریت افکار عمومی صرف نظر شده است؟ این موضوع با کدام شعور اجتماعی ارتباط دارد؟ مردم این مهندسی را برنمی‌تابند و اگر قرار باشد دنبال یک خبر باشند، آن را در جای دیگری پیدا می‌کنند.

اگر هم پای تلویزیون بنشینند می‌بینند کدام جهت نشان داده شده که خلافش بروند. برخلاف اول انقلاب مسیری رفته شده که فاصله بین نهادهای سیاسی و متن جامعه بیشتر بشود. ضرر این موضوع را هم همه می‌بینیم.

* احسان مازندرانی، فعال رسانه ای

در مناظرات امسال ضعف اساسی کاندیدها به جز آقای زاکانی که تخصصش مناظره است دیده می‌شود. سال ۱۳۹۲ آقای روحانی با تکنیک‌های شخصی توانست انتخابات را به آنجا برساند. آن زمان همه می‌گفتند آقای جلیلی رئیس جمهور می‌شود اما این اتفاق رخ نداد.

ضعف کمپین‌های کاندیداها هم جدی‌ست، هیچکسی در مناظرات از اقتصاد کرونا که کشور را با بحران جدی روبرو کرده صحبت نکرد. فکر کنم در مناظره اول آقایان تحت تاثیر جو و شرایط آنجا بودند و وضعیت بد را به یک فرصت برای مردم و مخاطبانشان تبدیل نکردند.

*مهرداد فرهمند

در مناظرات آمریکا ترامپ و بایدن به شکل سرپا مناظره کردند، این موضوع در ذهنیت مخاطب تاثیر دارد. سرپا بودن می‌تواند یک جوری اقتدار و سلامت را برساند. در دوره قبل هم این مدل مسابقه هفته وجود داشت و اصلا نمی‌توان اسم این نمونه را مناظره گذاشت.

در مصر هم بعد از آمدن آقای مرسی، مناظرات به شکل دوبه‌دو برگزار شد، بعد انقدر مناظرات آتشین شد که برخی از حضور در انتخابات انصراف دادند. حتی طراحی این مناظره به شکلی بود که اقتدار این افراد زیر سوال بشود.
صداوسیما الان انحصارش در افکار عمومی را از دست داده است، بالاخره افراد دغدغه مند به شکل کامل این برنامه را مطرح می‌کنند یا حداقل ویدیو کوتاه مناظرات اثرش را می‌گذارد. اگر خود کاندیداها در مناظره جدی باشد می‌توانند به این مناظرات تن ندهند.

*حسن آقامیری

مشکل ما فرهنگی و حتی مقداری عمیق‌تر است، حتی در مسائل دینی به کارهای نمایشی روی می‌آوریم. صداوسیما انگار گیر افتاده و برنامه‌ای روی دوشش است که میلی به اجرای آن ندارد. امسال که رسما و راحت مردم را انتخابات پس می‌اندازند.

به صداوسیما هم گفتند که یک برنامه بی‌دغدغه اجرا کند و آن‌ها هم این ماموریت را اجرا می‌کنند. ما چند شب در این اتاق‌ها صحبت کردیم و کارمندهای شورای نگهبان آمدند و گفتند اقدامتشان براساس متدهای علمی است. اما ۷ کاندیدا می‌بینیم که به هم توهین می‌کنند و هم دیگر را تهدید می‌کنند.

مردم باید افرادی را ببینند که نمی‌توانند علمی بحث کنند. ما در این مناظرات از تاثیر تحریم، کرونا و نفت چیزی نشنیدم. این‌ها برای من سوال بود و هیچ کدام مطرح نشد. یک فرصت کمی هم وجود دارد، نمی‌شد از شش ماه پیش کاندیداها مشخص می‌شدند و بحث می‌کردند.

همانطور که در کارهای دینی نمایش اجرا می‌کنیم، درباره مسئله کرونا هم دقیقا این کار را انجام می‌دهیم و مبارزه واقعی با کرونا نمی‌بینیم. در تلویزیون هم مناظره ریاست جمهوری را یک نمایش می‌بینیم. مشکل ما خیلی عمیق تر این است که تلویزیون بتواند کاری کند.

من جز کلاب‌هاوس، هیچ جایی از بحث انتخابات نمی‌شنوم، من بعید می‌دانم این برنامه‌ها بتواند مسئله را حل کند. حتی احساس می‌کنم که هدفش این نیست مشارکت بالا برود، شاید بدشان نیاید یک انتخابات بی‌سروصدایی انجام بشود.  چند روز مانده به انتخابات مردم هنوز تصمیم نگرفتند که شرکت کنند یا نه و به چه کسی رای بدهند.

صداوسیما مثل کارهای دیگر خودش یک کار نمایشی، بی‌روح و غیرقابل دفاع انجام داده است که دودش به چشم خودمان می‌رود.

۲۷۲۷

کد خبر 1522640

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب اصلح پایه گذار ایران قوی و مستقل است

محمد مهرابی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به نزدیک شدن به دور دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی، این امر را مهمترین رویداد سیاسی سال دانست و از عموم مردم به ویژه هنرمندان استان البرز درخواست کرد تا با حضور پرشور خود بار دیگر عزت و اقتدار ایران را به رخ جهانیان بکشند.

رئیس حوزه هنری استان البرز افزود: شرکت در این رویداد در همه امور جامعه از جمله حوزه‌های معیشت، اقتصاد، سیاست و فرهنگ و هنر تأثیرگذار بوده و انتخاب نماینده اصلح و انقلابی پایه گذار ایران قوی و مستقل است. امیدوارم دور دوم انتخابات نیز با شکوه هر چه بیشتر برگزار و زمینه ساز همدلی بیشتر مردم و مسؤولان شود.

وی از نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که حوزه فرهنگ و هنر را در قانونگذاری و فعالیت خود فراموش نکنند چراکه مسائل فرهنگی پیشانی هر اتفاق و رویدادی است و این مهم را می‌توان از کلام رهبر معظم انقلاب درک کرد که فرمودند: فرهنگ یک ملت است که می‌تواند آن ملت را پیشرفته، عزیز، توانا، عالم، فناور، نوآور و دارای آبروی جهانی کند.

مهرابی با اشاره به اینکه مردم غیور و ولایتمدار ایران و به ویژه البرزنشینان دل در گرو انقلاب دارند، اظهار کرد: ملت شریف ایران و به ویژه هنرمندان انقلابی همواره به ندای رهبرشان لبیک می‌گویند و پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند. تنها کاری که می‌تواند این شکوه و عزت را برجسته‌تر کند، عمل کردن وعده‌ها و شفافیت مسؤولان است.

رئیس حوزه هنری استان البرز با اشاره به اینکه چشمان رسانه‌های بیگانه در جهان به این انتخابات دوخته شده است، بیان کرد: هر که در این رویداد شرکت کند بعدها می‌تواند مطالبه گر باشد اما اگر از این مهم چشم پوشی کند، ابتدا به هویت ملی خود خدشه وارد کرده و در ادامه نمی‌تواند مطالبه گری به حقی داشته باشد.

وی با اشاره به نقش مهم و تأثیرگذار هنرمندان گفت: آنها الگوهای فرهنگی و رفتاری جامعه هستند و می‌توانند با تبیین گری صحیح و به موقع، عموم مردم را به سمت پیشرفت، شکوه و پیروزی سوق دهند، لذا از همه هنرمندان درخواست می‌کنم وارد عرصه شوند و به هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی کمک کنند.

کد خبر 6099981

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • انتخاب اصلح پایه گذار ایران قوی و مستقل است
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند