Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس گوگل کلود گفت: گوگل در حال انتقال بخش‌هایی از سرویس ویدیویی یوتیوب، از زیرساخت مرکز داده داخلی شرکت به سرویس ابری خود است.

این اقدام نشان می‌دهد که گوگل در تلاش است تا سهم خود را در بازار رو به رشد رایانش ابری گسترش دهد و به تبلیغات موجود در موتور جستجوی وب و سایر ویژگی ها، کمتر متکی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر تاریخی، گوگل برای اجرای پر کاربردترین برنامه‌های خود به سرور‌های رایانه‌ای مراکز داده خود، متکی بوده است. این تغییر باعث ایجاد هماهنگی بیشتر گوگل در مقابل رقبای اصلی خود مانند آمازون و مایکروسافت در آمریکا خواهد شد.

در سال ۲۰۱۹ آمازون گفت که پس از سال‌ها کار، کسب و کار مصرفی خود یعنی بانک اطلاعاتی اوراکل را از دسترس خارج کرده است. مایکروسافت هم سعی کرده شبکه اجتماعی لینکدین و بازی ویدیویی ماین کرافت خود را به سرویس ابری عمومی Azure وابسته کند.

کوریان گفت که بسته برنامه‌های بهره وری Google Workspace که قبلاً به عنوان G Suite شناخته می‌شد، برنامه ناوبری Waze و گروه تحقیقاتی هوش مصنوعی DeepMind، همگی از زیرساخت ابری گوگل استفاده می‌کنند.

کسب درآمد شرکت ها از سرویس ابری

البته وضعیت سرویس یوتیوب کمی متفاوت است. طبق آمار ابزار تحلیلی الکسا آمازون، این وب سایت دومین وب سایت بزرگ در اینترنت است که هر ماه بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال دارد و گوگل آن را در سال ۲۰۰۶ به قیمت ۱.۶۵ میلیارد دلار خریداری کرد. با گذشت زمان و ابری شدن یوتیوب، گوگل می‌تواند درآمد ابری خود را افزایش دهد، چون سرویس ابری خدمات وب آمازون، به یک منبع اصلی سود این شرکت تبدیل شده است.

مطابق آخرین آمار، گوگل ۵ درصد از بازار زیرساخت‌های ابری را در سال ۲۰۱۹ در اختیار داشت، در حالی که آمازون ۴۵ درصد و مایکروسافت حدود ۱۸ درصد از این بازار سهم داشتند.

بیشتر بخوانید

گوگل هم پایش به چالش حریم خصوصی باز شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گوگل قابلیت جدید گوگل سرویس ابری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

جمع آوری ۱.۴ میلیارد فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

شاهمیرزایی از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

کد خبر 6092949 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • سرویس‌دهی اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور و استقلال
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران