Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام معظم رهبری تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک را یکی از الزامات برای آموزش کودکان در مهدهای کودک دانستند و بر این اساس قرار شد تا مهدهای کودک زیر نظر وزارت آموزش و پرورش تحت عنوان سازمان ملی تعلیم و تربیت به فعالیت بپردازند حال بعد از گذشت چندین ماه از این دستور روند اقدامات جای تامل و بررسی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ سرنوشت مهدهای کودک پرونده مغفول مانده سال ۱۴۰۰ است. طی سالیان گذشته مجوزهای متعدد از سوی سازمان بهزیستی، دارالقرآن‌ها و دیگر سازمان‌ها صادر می‌شد که سبب بروز مشکلات بسیاری شده بود.

هنوز افکار عمومی حادثه سال 97 مبنی‌بر آزار و اذیت یک پسر بچه در مهد کودک را فراموش نکرده است. در آن دوران محمد نفریه، مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور درباره تعرض به پسربچه 6 ساله در مهدکودکی واقع در ولنجک گفته بود که "این مهد تحت پوشش بهزیستی نبوده است، چرا که برخی نهادها برای ایجاد مهد مجوز اعطا می‌کنند. از سوی دیگر اغلب کودک آزاری‌ها نیز در مهدهای بدون مجوز اتفاق می‌افتد. البته  در برخی مهدهای کودک در کنار کودک آزاری‌های متعدد شاهد آموزش‌های ناکافی و غیر متعارف هم هستیم."

این روند بلاتکلیفی مهدهای کودک و کیفیت نامناسب آموزش ها و صدور مجوز از سوی سازمان های مختلف ادامه داشت تا آنکه مقام معظم رهبری در شهریور ۹۹ به ساماندهی مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها تاکید کردند ایشان به نوعی مداخلات آموزشی به هنگام و طلایی در نظام تعلیم و تربیت در مهدهای کودک را مدنظر قرار دادند.

همچنین مصوبه اساسنامه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک که در جلسه 836 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و در اسفند ۹۹ از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد که بر اساس آن، سازمان مذکور برای تربیت دوره کودکی(0-6 سال) با تمرکز بر خانواده برای آماده‌سازی کودکان در ورود به نظام آموزش و پرورش رسمی و عمومی کشور برنامه‌ریزی و اقدام می‌شود که این دوره جزء دوران تعلیم و تربیت رسمی آموزش و پرورش نیست. این اساس‌نامه در 21 ماده به وزارت آموزش و پرورش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نهاد ریاست جمهوری و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده است.

هنوز سازمان ملی تعلیم و تربیت به مرحله رونمایی نرسیده است

هم اکنون در خرداد 1400 مهدهای کودک که بنا بود از بهزیستی جدا و به آموزش و پرورش سپرده شود سرنوشت نامشخصی دارد.

محمود امانی، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش درباره آخرین اقدامات برای تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت به خبرنگار برنا گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تمامی موسسات مهدها و پیش دبستانی‌ها باید در چارچوب این مصوبه زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت داشته باشند.

او افزود: البته سازمان در حال شکل‌گیری است. سازمان‌دهی تک تک این نوع مراکز زمان‌بر است. در نهایت تمامی مراکز مورد اشاره جزو مقوله کاری این سازمان قرار می‌گیرد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: این سازمان نوبنیاد و اقدامات اداری در حال شکل‌گیری، محتوایی و اداری به شکل همسو اتفاق می‌افتد و هنوز به مرحله رونمایی از ساختار نرسیده ایم.

آموزش‌های به هنگام برای کودکان در قالب یک اقدام سازمان یافته

در شرایط کنونی جامعه برگزاری انتخابات، تغییر و تحولات ناشی از آن را داریم. از سوی دیگر بر اساس گفته‌های محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در صورت تزریق واکسن کرونا به معلمان مهر سالجاری به شکل حضوری برگزار می‌شود. مهار کرونا باعث افزایش استقبال از مهدهای کودک می‌شود.  در این شرایط با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات رئیس جمهوری برای فعالیت این سازمان لازم است تا مسئولان امر در ماه های آخر فعالیت خود بیش از پیش در زمینه فعالیت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اقدام کنند تا  برای کودکان به عنوان آینده سازان جامعه  از آموزش‌های چندگانه جلوگیری شود و بالاخره سرنوشت مهدهای کودک مشخص شود و خانواده ها از سر درگمی خارج شوند.

//انتهای پیام:۴

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کودکان و نوجوانان بهزیستی پوشش مقام معظم رهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب خانواده کار و رفاه نهاد ریاست جمهوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برنا جامعه وزیر آموزش و پرورش مهدهای کودک زهرا سلیمانی سازمان ملی تعلیم و تربیت ناصر امانی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آموزش و پرورش مهدهای کودک شورای عالی آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۴۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در آستانه روز معلم، در دیدار جمع زیادی از فرهنگیان و در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، معلمان و آینده‌سازان کشور، صمیمانه از تلاش همه مربیان و معلمان قدردانی کرد و روز معلم را به همه معلمان و دست‌اندرکاران آموزش و پرورش تبریک گفت.

رئیس جمهور نهاد تعلیم و تربیت را موضوعی بسیار با اهمیت توصیف کرد که باید همواره مورد توجه دولتمردان، معلمان، مربیان و خانواده‌های گرامی باشد و گفت: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، رشد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای نسل‌ها است.

رئیسی با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر به رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: آموزش و پرورش ناظر بر رفع دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، آسیب‌شناسان، جامعه‌شناسان و خانواده‌ها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئله‌ای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است و هدف انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی برای ارتقا و اعتلای فرهنگ، ساخت انسان‌ها، ساخت جامعه قرآنی و نمونه با کمک و محوریت آموزش و پرورش، معلم و مدرسه ممکن است.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ارج نهادن به همه تلاش‌های صورت گرفته از سوی وزرا، معاونین، مدیران کل، مربیان و معلمان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در جهت ارتقای نهاد مدرسه، افزود: امروز ضرورت بازنگری نسبت به اقدامات صورت گرفته با هدف کم کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب امری ضروری است و در این زمینه سند تحول آموزش و پرورش می‌تواند در راستای اقدامات هماهنگ و منسجم میان مدرسه، خانواده و متولیان اجرای این سند، بسیار مؤثر باشد.

رئیسی با تأکید بر اهمیت تقویت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نهاد مدرسه برای اجرای این سند، افزود: همه ما باید ضرورت نیاز به تحول را درک کنیم و بر هر اقدامی که ما را به این فرآیند نزدیک‌تر می‌سازد، تأکید و توجه ویژه داشته باشیم.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت موضوع اجرای عدالت و اقامه قسط در جامعه، تصریح کرد: انسان عدالت‌طلب، متعهد، مسئولیت‌پذیر، حق‌خواه و دغدغه‌مند در نهاد مدرسه تربیت می‌شود و اساساً مدرسه حلّال بسیاری از مسایل و مشکلات جامعه ما است.

رئیسی همچنین با تأکید بر اهمیت جایگاه معلمان در انسان‌سازی، جامعه‌سازی، ارتقای اخلاق و مبانی علمی و اندیشه‌ای در جامعه، افزود: اینکه امام خمینی (ره) فرمود «معلمی شغل انبیاست» سخنی قرآنی و دینی است، چرا که اولین معلم بشریت ذات اقدس الهی و پس از آن انبیاء و اولیای الهی بوده‌اند.

رئیس جمهور در ادامه رواج قانون‌مداری، انضباط اجتماعی و اقتصادی، فرهنگ فقرزدایی، تبعیض‌ستیزی و صدق و راستی را در گرو تعلیم و تربیت در مدارس، دانست و گفت: اگر این مفاهیم به عنوان یک ارزش به دانش‌آموزان آموخته شود و احساس، اخلاق و عمل افراد در چارچوب مبانی تربیتی باشد، بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی از جامعه زوده خواهد شد.

خبر تکمیل می‌شود ...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان اگر در کارشان غفلت کنند سرنوشت یک جامعه به خطر می‌افتد
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای