Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  نخستین ماشین تولید فرش ۱۵۰۰ شانه با تراکم بالای ده رنگ به همت متخصصان و مهندسان کارخانه فرش ستاره طلایی دلیجان استان مرکزی طراحی تولید و راه اندازی شد.

قاسمی مدیر عامل این واحد تولیدی گفت: سلایق به روز، تنوع سفارشات و بالا بودن سطح کیفی بازار جهانی فرش ماشینی سبب شد تا در این کارخانه که سابقه تولید در آن به ۴ دهه پیش باز می‌گردد به فکر تولید محصول جدید بیافتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی افزود: از آنجایی که برای ورود ماشین آلات جدید خارجی به واسطه تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان با محدودیت‌هایی رو به رو بودیم تصمیم گرفتیم تا کار مهندسی و ساخت ماشین تولید فرش ماشینی جدید را در کارخانه از سر بگیریم.

او اضافه کرد: با مشارکت مهندسان و صاحب نظران در این کارخانه بعد از گذشت شش ماه نخستین ماشین تولید فرش ۱۵۰۰ شانه با تراکم ۱۰ رنگ واقعی طراحی و مهندسی شد.

مدیر عامل این واحد تولیدی بیان کرد: با ساخته شدن ماشین جدید، ماشین آلات قدیمی یک به یک تعویض وبهسازی شد و هم اکنون نخستین نمونه‌های فرش ماشینی با ظرفیت پودی ۴۵۰۰ دریک متر مربع که در کشور و جهان بی نظیر است در این کارخانه در ابعاد مختلف تولید می‌شود.

قاسمی ظرافت، لطافت و کیفیت بالا را ازاصلی‌ترین مزیت‌های این محصول عنوان کرد و افزود: فرش تولیدی این کارخانه بیشترین شباهت را به فرش‌های سنتی دستبافت دارد.

بیگی مدیر خط تولید این کارخانه هم گفت: برای ساخت هر دستگاه ۲۰ میلیارد تومان هزینه صرف شد و این در حالی است که اگر قرار بود نمونه خارجی آن واردکشور شود باید ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌شد.

بیکی راه اندازی خطوط تولید نخ را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این کارخانه دانست و اضافه کرد: برای تولید با ظرافت وتراکم بالا نیاز به نخ‌های خاصی بود که با راه اندازی سه خط تولید نخ‌های دو رنگ و سه رنگ این نیاز نیز مرتفع گردید.

او افزود: در حال حاضر تمامی مراحل به غیر از تولید الیاف در این کارخانه صورت می‌پذیرد.

سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزارمتر مربع انواع فرش ماشینی در این کارخانه تولید می‌شود و هرساله ۷ درصد محصولات آن‌ها به ارزش یک ونیم میلیون دلار به خارج ازکشور صادر می‌شود.

۴۰۰ واحد تولید فرش ماشینی درایران فعالیت می‌کنند که هر ساله نزدیک به ۲۰ میلیون متر مربع فرش تولید می‌کنند.

ایران با صادرات سالانه ۴۰۰ میلیون دلاری فرش ماشینی جایگاه ۵ تولید و صادرات این محصول را در جهان دارد.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع استان مرکزی فرش ماشینی شهرستان دلیجان فرش ماشینی تولید فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۵۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟