Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:12:51 GMT

رفع بحران آب‌وهوا با ترمیم طبیعت

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۵۵۵۰

رفع بحران آب‌وهوا با ترمیم طبیعت

ایسنا/خراسان رضوی گزارش جدید برنامه محیط‌زیست سازمان ملل (UNEP) و سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) اعلام کرد: جهان باید به تعهد خود برای بازگرداندن حداقل یک میلیارد هکتار از اراضی تخریب‌شده در دهه آینده پایبند باشد تا تهدید سه‌گانه تغییر اقلیم، از دست‌دادن تنوع‌زیستی و آلودگی را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از ارث، محققان این بررسی اظهار کردند: بشر در حدود ۱.۶ برابر از خدمات پایدار ارائه شده طبیعت را استفاده می‌کند و اقدامات حفاظتی کنونی برای جلوگیری از فروپاشی اکوسیستم در مقیاس بزرگ و از بین‌رفتن تنوع‌زیستی کافی نیست.

در سراسر جهان، تخمین زده می‌شود که هزینه‌های ترمیم زمین تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۲۰۰ میلیارد دلار در سال باشد. محققان دریافتند، هر یک دلار سرمایه‌گذاری شده در ترمیم زمین تا ۳۰ دلار منافع اقتصادی در بر خواهد داشت.

اینگر اندرسن، مدیر اجرایی برنامه محیط‌زیست سازمان ملل‌متحد اظهار کرد:  آخرین شواهد علمی، نقش حیاتی اکوسیستم‌ها، از جنگل‌ها و زمین‌های کشاورزی گرفته تا رودخانه‌ها و اقیانوس‌ها را نشان می‌دهد و خسارات ناشی از یک نظارت ضعیف بر روی کره‌ زمین را ترسیم می‌کند. در حال حاضر، این تخریب‌ها بر رفاه حدود ۳.۲ میلیارد نفر (۴۰ درصد از جمعیت جهان) تاثیر دارد.

لازم‌به‌ذکر است که هر ساله خدمات اکوسیستم را به ارزش بیش از ۱۰ درصد از تولید جهانی اقتصاد خود از دست می‌دهیم.

ترمیم اکوسیستم منجر به «دستاوردهای عظیم» خواهد شد و محققان افزایش کیفیت آب‌وهوا، کاهش دما، بهبود سلامت انسان و بازیافت تنوع زیستی را مطرح کردند. روند ترمیم شامل جنگل‌کاری و مرطوب‌سازی دوباره زمین‌های ذغال سنگ نارس (peatlands) است.

محققان افزودند: اقداماتی که باعث توقف و معکوس‌کردن این روند برای رسیدن به هدف توافق‌نامه پاریس در حفظ دمای جهانی پایین‌تر از دو درجه سانتی‌گراد شود، ضروری است.

آنان عنوان کردند: ترمیم اگر همراه با حفاظت از اکوسیستم‌های طبیعی باشد، به جلوگیری ۶۰ درصدی انقراض مورد انتظار تنوع زیستی کمک خواهد کرد.

این بررسی در مجله Science Advances منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طبيعت محیط زیست اراضي اقليم تنوع زيستي تنوع زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی

تین نیوز  

ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی، از انعقاد توافق نامه توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی شامل آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز با پوشش تمام خدمات خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، این قراردادی چند جانبه برای خدمات تاکسی هوایی میان اماراتی شامل حمایت از ایجاد و گسترش خدمات تاکسی هوایی در ابوظبی و فراتر از آن می شود و هدف آن حمایت از منطقه در مسیر تبدیل شدن به رهبر جهانی در معرفی تاکسی های هوایی است.

توافق نامه منعقدشده پتانسیل توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی از جمله آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز، همچنین حضور تولیدی در ابوظبی را پوشش می دهد و در طول آن یک شرکت توسعه دهنده هواپیماهای تمام الکتریکی برای خدمات مسافری تجاری، از نزدیک با اداره کل هوانوردی غیرنظامی امارات متحده عربی برای تعریف مسیرها همکاری می کند.

هواپیمای نوآورانه ابوظبی برای حمل یک خلبان و چهار مسافر با سرعت ۳۲۱ کیلومتر در ساعت، آلایندگی عملیاتی صفر و ردپای آکوستیک کم طراحی شده است و حداکثر برد آن ۱۶۱ کیلومتر سفر هوایی سریع و تمیز را داخل ابوظبی و در سراسر امارات متحده عربی امکان پذیر می کند.

   

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی هوای ۳۰ روز آینده با هوش مصنوعی!
  • استفاده مایکروسافت از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی دقیق‌تر آب‌وهوا
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • ترمیم شکستگی لوله اصلی آب شهر ندوشن
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با ۸ ماه بلاتکلیفی در بجنورد+ فیلم
  • فیلم| عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با هشت ماه بلاتکلیفی
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • پس از یسنا این بار یک نوجوان ۱۶ ساله در طبیعت گم شد!
  • این بار یک نوجوان ۱۶ ساله در طبیعت گم شد