Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیرعامل بنیاد برکت درباره میزان و نحوه ارائه خدمات بیمه‌ای و ساخت بیمارستان‌های برکت در سراسر کشور توضیحاتی داد.

سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام  اظهار کرد: بنیاد برکت توجه ویژه‌ای به ارائه‌ خدمات بیمه‌ای به روستاییان و ساکنان مناطق محروم دارد.

او با بیان اینکه در راستای طرح برکت مهدوی بیمه‌ درمان تکمیلی ایتام تحت پوشش بهزیستی پیگیری می‌شود، گفت: طرح برکت خانواده شامل درمان زوج‌های نابارور روستایی و مناطق کم برخوردار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدنی افزود: طرح بیمه‌ حوادث منازل مسکونی روستایی کشور موجب شده است تفاهم نامه همکاری‌ای با استانداری‌های ١۵ استان کشور برای پوشش بیمه آتش سوزی و حوادث طبیعی حدود ۵٠ درصد منازل روستایی کشور منعقد شود.

مدیر عامل بنیاد برکت با بیان اینکه ٢ میلیون و ٣۵٢ هزار و ٩١٨ خانواده روستایی تحت پوشش خدمات بیمه‌ای برکت هستند، بیان کرد: ٧ میلیون و ١٣١ هزار و ۶٧٢ نفر در روستا‌های کشور نیز تحت پوشش خدمات بیمه‌ای هستند.

مدنی ادامه داد: ١٢ هزار و ۵٠٠ روستا تحت پوشش بیمه هستند و همچنین ٢٠٠ هزار نفر یتیم نیز تحت پوشش طرح برکت مهدوی قرار دارند.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: در حوزه بیمه‌ای بنیاد برکت ۴٢٠ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام داده است.

او درباره ساخت و تکمیل بیمارستان، مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت گفت: بیمارستان یکی از نیاز‌های ضروری و اصلی مناطق محروم است.

مدنی با بیان اینکه به منظور ارتقای بهداشت و درمان براساس اعلام نیاز و مشارکت وزارت بهداشت، کار تکمیل و ساخت ١۴ بیمارستان و مرکز درمان سرطان انجام شده است، افزود: انعقاد قرارداد برای ساخت ٣٢٠ مرکز و خانه بهداشت از طریق بنیاد برکت در دست اقدام است.

او ادامه داد: بنیاد برکت با تکمیل ٨ بیمارستان در شهر‌های گرمسار، مینودشت، میانه، فردوس، درگز، بهار، بانه و قرچک و تکمیل و تحویل ١٧٠ مرکز و خانه بهداشت در مناطق محروم سراسر کشور، نقاط روستایی را تحت پوشش خود قرار داده است.

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: برای ساخت بیمارستان و مرکز درمان سرطان برکت در تهران هزار و ۴۵٠ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

او با بیان اینکه هزار و ۴۵٠ میلیارد ریال نیز هزینه شده تا ١۴ بیمارستان و مرکز درمان سرطان در مناطق محروم کشور ساخته شود، افزود: ۵ هزار و ۴٠٠ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است تا ١٣٠ مرکز جامع سلامت، مرکز و خانه بهداشت در مناطق محروم کشور ساخته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمارستان و مرکز درمان سرطان خدمات بیمه ای میلیارد ریال مناطق محروم بنیاد برکت تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان

الهه جعفرزاده: بسیاری از افراد مبتلا به سرطان، علاقه‌مند به امتحان کردن درمان‌های مکمل و جایگزین برای بهبود سرطان هستند. هرچند که درمان‌های پزشکی و شیمی‌درمانی برای کنترل وضعیت بیمار لازم و ضروری هستند، اما روش‌هایی هم وجود دارد که در عین بی‌خطر بودن، در روند درمان بیماری سرطان مفید و سودمند هستند. هم‌چنین شواهد بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد این درمان‌ها اثر مثبتی در کاهش علائم بیماری دارند. درمان‌های جایگزین و مکمل ممکن است نقش مستقیمی در درمان سرطان نداشته باشند، اما می‌توانند به شما کمک کنند تا با کنترل برخی علائم ناشی از بیماری، مانند اضطراب، استرس، خستگی، تهوع و استفراغ، درد و اختلال در خوابیدن، با بیماری مقابله کنید و آن را شکست بدهید.

مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان عبارتند از:

۱) طب سوزنی

در طب سوزنی، پزشک یا متخصص سوزن‌های استریل‌شده و ریزی را وارد نقاط مشخصی از پوست می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که طب سوزنی در تسکین حالت تهوع ناشی از شیمی‌درمانی مفید است و می‌تواند به تسکین انواع خاصی از دردها در افراد مبتلا به سرطان کمک کند. هم‌چنین به گفته کارشناسان، طب سوزنی و طب فشاری می‌توانند میزان داروهای مسکن که افراد مبتلا به سرطان مصرف می‌کنند را کاهش دهند.

نکته: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنید یا فشار خونتان پایین است، در خصوص انجام طب سوزنی با پزشک خود مشورت کنید.

۲) رایحه‌درمانی

در رایحه‌درمانی، از روغن‌های معطر، مانند اسطوخودوس، برای ایجاد حس آرامش استفاده می‌شود. این روغن‌ها را می‌توان در حین ماساژ روی پوست مالید یا از آنها در روند استحمام استفاده کرد. هم‌چنین با حرارت دادن روغن‌های معطر می‌توان عطر آنها را در محیط آزاد کرد. رایحه‌درمانی برای تسکین حالت تهوع، درد و استرس ناشی از سرطان مفید است.

البته افراد مبتلا به سرطانِ حساس به استروژن، مانند سرطان پستان، باید از مالیدن مقادیر زیادی روغن اسطوخودوس و روغن درخت چای به پوست در حین ماساژ خودداری کنند.

۳) ورزش

ورزش می‌تواند به شما در مدیریت علائم و نشانه‌ها در طول و بعد از درمان سرطان کمک کند. ورزش ملایم و متوسط در کاهش خستگی و استرس و بهبود خواب مفید است. مطالعات بسیاری نشان می‌دهد که یک برنامه ورزشی منظم، کیفیت کلی زندگی افراد مبتلا به سرطان را بهبود می‌بخشد و کمک می‌کند عمر طولانی‌تری داشته باشند. اگر سابقه ورزش منظم ندارید، قبل از شروع یک برنامه ورزشی با پزشک خود مشورت کنید. به آرامی ورزش را شروع کنید و به مرور بر دفعات و شدت آن اضافه کنید. سعی کنید در اکثر روزهای هفته حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.

۴) مراقبه یا مدیتیشن

مراقبه و مدیتیت کردن در واقع یک تمرین ذهنی و روانی است که باعث ایجاد آرامش و تمرکز بیش‌تر می‌شود و احساسات منفی مانند تنش‌ها و اضطراب‌های مختلف را از افراد دور می‌کند. مدیتیشن مزایای زیادی برای افراد مبتلا به سرطان دارد و بسیاری از متخصصان این روش درمانی مکمل را توصیه می‌کنند. این روش ممکن است با تسکین اضطراب و استرس و بهبود خلق و خو به افراد مبتلا به سرطان کمک کند.

مدیتیشن به‌عنوان یک درمان جایگزین کاملاً بی‌خطر است. می‌توانید یک یا دو بار در روز چند دقیقه به تنهایی مدیتیشن کنید یا می‌توانید در کلاس‌های مدیتیشن شرکت کنید. هم‌چنین دوره‌ها و برنامه‌های آنلاین زیادی برای انجام مراقبه در دسترس هستند.

۵) آفتاب و ویتامین

ویتامین D یکی از عوامل شکل‌گیری هورمون کلسیتریول-استروئید است که نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی بدن دارد. مطالعات انجام‌شده در سال ۲۰۰۷ حاکی از این است که مصرف مکمل ویتامین D۳ در گروهی از زنان به مدت یک سال، خطر ابتلا به انواع سرطان را تا ۷۷ درصد کاهش داده است.

با مشورت پزشک می‌توانید ویتامین D۳ را به رژیم غذایی خود ضافه کنید و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهید. هم‌چنین ویتامین D۳ مورد نیاز بدن را با ۲۰ دقیقه قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز می‌توان تأمین کرد. بدین منظور می‌توانید ۴۰ درصد از کل بدن خود را بین ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر در معرض نور خورشید قرار دهید.

طبق تحقیقات، مکمل ویتامین D، مرگ و میر ناشی از سرطان را تا ۱۳ درصد کاهش می‌دهد. در اشخاصی که سطح پایینی از این ویتامین را در خون دارند، احتمال ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان پستان، خون، لوزالمعده، روده بزرگ، پروستات، کبد و… ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد است.

بیشتر بخوانید:

فکرش را هم نمی‌کنید که این علائم، نشان‌دهنده سرطان باشند/ ۸ علامت هشداردهنده سرطان کمبود این ویتامین خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهد پاسخ به یک سؤال؛ رنگ کردن مو خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ این شش ویروس می‌توانند باعث سرطان شوند

منابع: mayoclinic ، draxe

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896061

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران