Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی مهری روز دوشنبه به ایرنا  افزود: توسعه ورزش در واحدهای کارگری امری ناگزیر و عاملی کاربردی و موثر در زمینه تامین سلامت کارگران و افزایش بهره‌وری نیروهای انسانی است و بهره مندی واحدهای تولیدی واجد شرایط از مزایای تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده می تواند گام موثری در توسعه ورزش در این واحدها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه فعالیت ها در حوزه ورزش کارگری است، اظهار کرد: بهره گیری از  ظرفیت تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده از سوی کارفرمایان واحدهای تولیدی علاوه بر معافیت مالیاتی در نشاط و سلامتی کارکنان و افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی تاثیر گذار خواهد بود.

وی بیان  کرد: توسعه ورزش سلامت ‌محور در جامعه کارگری، نیروی کار سالم با بهره وری بالاتر و درنهایت رونق تولید را به همراه دارد.

 براساس تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، در صورتی که واحدهای تولیدی به منظور ارتقای مهارت و سلامت کارکنان خود، مراکز آموزشی و ورزشی ایجاد کرده یا در این خصوص هزینه نمایند، با تایید اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی می‌توانند ۱۰ درصد عوارض موضوع بند «الف» ماده ۳۸ را تا سقف هزینه صورت گرفته درخواست استرداد کنند. 

برچسب‌ها ورزش کارگری استان اردبیل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش کارگری استان اردبیل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ورزش کارگری استان اردبیل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی واحدهای تولیدی ماده ۳۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسدیان پیش از ظهر سه شنبه در حالی که توسط امین اسدی سرپرست فرمانداری ملارد، سهراب خان رئیس منطقه یک سازمان بازرسی استان تهران و جمعی از مدیران استانی همراهی می‌شد، از دو واحد تولیدی ناحیه صنعتی «دهک» ملارد بازدید کرد.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در جریان این بازدید که بیش از سه ساعت به طول انجامید، بخش‌های مختلف این دو واحد که تولید کننده صنایع غذایی و مکمل‌های دارویی و ورزشی بودند، را مورد بازدید و سرکشی قرار داد.

در جریان این بازدید مدیران عامل واحدهای تولیدی توضیحات پیرامون مراحل تولیدات و برخی مشکلات و مسائل پیش رو ارائه دادند.

در ادامه این بازدیدها و در جلسه‌ای که به منظور بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات این دو واحد تولیدی برگزار شد، موارد و خواسته‌های مطرح شده از سوی مدیران این واحدهای تولیدی پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا در قالب مصوبه‌ای همراه با قید زمان اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

کد خبر 6099230

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • ورزش در سلامت سازمانی و بهره وری نقش ممتاز دارد
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی