Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال : رییس سازمان صمت استان هم گفت:در حالی که باید روزانه ۸۰ تن مرغ در استان کشتار و عرضه شود، اما در اردیبهشت به طور متوسط روزانه ۵۳ تن و در خرداد روزانه ۵۴ تن کشتار شده است که همین موضوع شکافی بین عرضه و تقاضا ایجاد کرده است.
سجاد رستمی با بیان اینکه عرضه مرغ در استان با نظارت شدید همراه است، خروج مرغ از استان را تکذیب کرد و افزود: با توجه به پلمپ خودروهای توزیع مرغ از کشتارگاه تا سطح خرده فروشی و با توجه به تشکیل صف خرید قبل از بازگشایی خودروها و با توجه به نظارت مستقیم مردم بر روند توزیع، خروج مرغ در مرحله توزیع امکان پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سجاد رستمی افزود: در همین راستا سامانه‌ای " رهیاب " به منظورنظارت بر بازار تولید و عرضه گوشت مرغ در استان راه اندازی می شود.
وی تصریح کرد:بر اساس این سامانه روند تولید گوشت مرغ از مرغداری تا فروشگاه به طور دقیق مشخص است و بر اساس این سامانه عرضه مرغ به متقاضان تنها با ارائه کارت ملی امکانپذیر است.

۴۶

کد خبر 1522710

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مولوی ظهر پنج شنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی استان با نماینده معزز ولی فقیه در استان چهارمحال وبختیاری اظهار کرد: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پول، پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی سال گذشته بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به ۱۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی افزود: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی اذعان داشت: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

کد خبر 6088574

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • معلمان نمونه استان چهارمحال و بختیاری معرفی شدند
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
  • بازار‌های روز در منظریه راه‌اندازی می‌شود