Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارلمان اروپا گسترش اتحادیه اروپا را پروژه مثبتی برای صلح و رفاه اتحادیه ارزیابی کرده و خواستار عضویت کشورهای حوزه بالکان در این اتحادیه شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "اس ار اف" سوئیس ، "دیوید ساسولی"، رئیس پارلمان آلمان خواستار پذیرش کشورهای عضو بالکان غربی در اتحادیه اروپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گسترش اتحادیه اروپا را پروژه مثبتی برای صلح و رفاه این اتحادیه ارزیابی کرد.

وی همچنین گفت: گسترش اتحادیه اروپا می تواند هم برای منطقه و هم برای اروپا مزایای فوق العاده‌ای را به همراه داشته و همچنین تضمینی برای ایجاد قاره‌ای باثبات، مرفه و صلح آمیز باشد.

رئیس پارلمان اروپا همچنین تصریح کرد که سرعت عضویت بستگی به برآوردن معیارهای اتحادیه اروپا از طریق کشورهای بالکان غربی دارد. به گفته وی در هر یک از این کشورهای نامزد عضویت در اتحادیه اروپا روند اصلاحات هنوز تکمیل نشده است؛ اما همچنین اتحادیه اروپا باید به وعده های خود پایبند باشد و پیشرفت ها را به رسمیت بشناسد.

ابراز تأسف اتریش از تأخیر در تأیید واکسن اسپوتنیک روسیه در اتحادیه اروپا اتریشی‌ها بدترین دیدگاه را نسبت به اتحادیه اروپا دارند اتحادیه اروپا از کیف پول دیجیتالی خود رونمایی می‌کند

علاوه بر صربستان و مونته نگرو، آلبانی، مقدونیه شمالی، بوسنی و هرز گوین و کوزوو از جمله کشورهای عضو بالکان غربی هستند.

اتحادیه اروپا در حال حاضر مذاکرات عضویت با مونته نگرو و صربستان را دنبال می کند و آلبانی و مقدونیه شمالی هم از نامزدهای رسمی پیوستن به اتحادیه اروپا هستند.

بوسنی و هرز گوین و کوزوو هم از نامزدهای بالقوه عضویت در این اتحادیه هستند.

در اواخر سال گذشته جمهوری چک و اسلواکی مانع تصویب متن مهمی درباره پیشرفت های حاصل شده در روند گسترش اتحادیه اروپا شدند. پیش از آن هم بلغارستان آغاز مذاکرات پیوستن مقدونیه شمالی به اتحادیه اروپا را وتو کرده بود. این امر همچنین مانع شروع برنامه ریزی شده مذاکرات عضویت اتحادیه اروپا به آلبانی شده است.

با این همه گسترش اتحادیه اروپا در بین کشورهای عضو طرفدارانی هم دارد.

وزیر امور خارجه اتریش هم چندی پیش خواستار در دستور کار قرار گرفتن سریع آغاز مذاکرات عضویت کشورهای عضو بالکان غربی در اتحادیه اروپا شد.

وی تاکید کرد که به دلایل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی این مسئله بر اساس علایق و منافع استراتژیک همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. وی افزود: تنها در این صورت است که ما می توانیم بر تقسیم تاریخی اروپا بعد از جنگ جهانی دوم غلبه کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد که در دوران ریاست دوره‌ای پرتغال بر اتحادیه اروپا یک کنفرانس دولتی در ماه ژوئن شرایط برای آغاز مذاکرات با آلبانی و مقدونیه شمالی برای عضویت در اتحادیه اروپا را فراهم کند.

شالنبرگ گفت: هر دو کشور تکالیف خود را در سال های اخیر انجام داده‌اند و به دستاوردهای قابل توجهی رسیده‌اند و اکنون دیگر هیچ دلیلی برای تاخیر در این زمینه وجود ندارد. وی قاطعانه خواستار جلوگیری از به تعویق افتادن و انصراف از آغاز این مذاکرات شد. روند الحاق مقدونیه به اتحادیه اروپا اخیرا به دلیل اختلافات تاریخی و مسائل زبان از طرف کشور بلغارستان مسدود شده است.

وزیر امور خارجه اتریش هشدار داده که چنین مسائل دو جانبه‌ای نباید به سطح اروپایی گسترش یابد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گسترش اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا مقدونیه شمالی بالکان غربی کشورهای عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه

روز جمعه بیش از ۱۰۰ تظاهرات در حمایت از فلسطینی‌های ساکن نوار غزه که از هفتم اکتبر با حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی روبه‌رو هستند، در شهرهای مختلف کشور مراکش و دیگر کشورهای عربی و غربی برپا شد.

به گزارش ایسنا، انجمن مراکشی حمایت از مساله فلسطین، اعلام کرد ۱۰۴ راهپیمایی در ۵۶ شهر مراکش برپا شد و مردم مراکش برای بیست و نهمین جمعه پیاپی در حمایت از غزه و فلسطین به خیابان‌ها رفتند.

طبق بیانیه این انجمن غیردولتی، راهپیمایی‌ها به مناسبت گذشت بیش از ۲۰۰ روز از کشتارهای جمعی انجام شده در حق ساکنان نوار غزه برپا شدند.

به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، از جمله شهرهایی‌ که در مراکش شاهد راهپیمایی‌ها بودند، القنیطره، دار البیضاء، الجدیده، برشید، تطوان و برکان بودند.

شهرهای مختلف مراکش از جمله رباط پایتخت آن تقریبا هر روز شاهد تجمع‌های گسترده مراکشی‌ها برای اعلام همبستگی با ملت فلسطین و درخواست برای توقف حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، لغو محاصره و کمک‌رسانی هستند.

موریتانی

همچنین صدها تن از شهروندان موریتانی در نواکشوت، پایتخت کشورشان برای اعلام همبستگی با غزه راهپیمایی کرده و از سکوت جامعه جهانی دربرابر جنگ نسل‌کشی در نوار غزه انتقاد کردند.

خبرنگار خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، تجمعی که انجمن ملی حامی ملت فلسطین برای آن فراخوان دادند، در خیابان‌های اصلی نواکشوت تا دفتر نمایندگی سازمان ملل در این شهر برپا شد.

تظاهرکنندگان علاوه بر پرچم‌های فلسطین و موریتانی، تصاویری از حجم ویرانی‌های برجای مانده از جنگ غزه را در دست داشتند.

یمن

در میدان «السبعین» شهر صنعاء نیز یمنی‌ها برای اعلام همبستگی خود با ساکنان نوار غزه و محکومیت این جنگ و محاصره نوار غزه تجمع کردند.

آنها با سر دادن شعارهایی در محکومیت این حملات و گرسنگی دادن به ساکنان نوار غزه و تقدیر از مقاومت قهرمانانه فلسطینی‌ها، اقدامی بین‌المللی برای کمک‌رسانی کامل به نوار غزه را خواستار شدند.

یمنی‌ها تداوم بسیج تمامی نیروها و امکانات را برای حمایت از غزه خواستار شده و بر لزوم تداوم تمامی این فعالیت‌ها تا زمان لغو محاصره غزه تاکید کردند.

در شهر تعز نیز راهپیمایی مشابهی برپا شده و یمنی‌ها با محکومیت جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در نوار غزه، مقاومت فلسطینی‌ها را ستوده و حمایت از مقاومت آنها در برابر جنایات صهیونیستی، لغو محاصره نوار غزه و کمک‌رسانی‌ها به آنجا را خواستار شدند.

اردن

اردنی‌ها نیز در شهر امان با برپایی تجمعی، بازگشایی گذرگاه رفح و  افزایش کمک‌ها به نوار غزه را خواستار شده و در حمایت از مقاومت در غزه و کرانه باختری به ویژه دو اردوگاه جنین و نور شمس شعار سر دادند.

آنها همچنین توقف یورش‌های مستمر به مسجد الاقصی را خواستار شدند.

آلمان

در برلین پایتخت آلمان نیز راهپیمایی در اعتراض به این جنگ آغاز شد و ده‌ها معترض در یکی از میدان‌های این شهر تجمع کرده و همبستگی خود را با فلسطینی‌ها اعلام کردند.

پلیس آلمان که قصد داشت این تجمع را بر هم زده و چادرهای معترضان را جمع کند، تعدادی از تظاهرکنندگان را بازداشت کرد.

پلیس آلمان کمی بعد در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس مدعی شد که تظاهرکنندگان مقابل ساختمان پارلمان مرتکب نقض‌های مکرری از جمله خشونت علیه افسران پلیس شدند.

انگلیس
امروز شنبه قرار است در شهر لندن راهپیمایی در حمایت از فلسطینی‌ها با حضور صدها هزار تن از شهروندان انگلیسی برپا شود.

در مقابل پلیس انگلیس اعلام کرد که خطر شکل‌گیری درگیری‌ها و تنش‌هایی وجود دارد و این خطر چنان بزرگ که بخواهد مانع از برگزاری تظاهرات شود.

 قرار است این راهپیمایی در میدان پارلمان از ساعت ۱۲ ظهر آغاز شده و نیم ساعت ادامه یابد.

برخی رسانه‌های انگلیسی پیش‌بینی کردند که در راهپیمایی امروز صدها هزار تن برای اعتراض به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه شرکت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه
  • حمایت الجزایر از طرح عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات