Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در دیدار با رضا اردکانیان، وزیر نیرو که صبح سه‌شنبه در این سازمان برگزار شد، با اشاره به نگرانی‌ها درباره قطع سراسری برق در کشور گفت: وزارت نیرو باید افزایش مصرف را از قبل پیش‌بینی می‌کرد تا این‌طور غافلگیر نشود

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر کار کارشناسی سازمان بازرسی کل کشور گفت: نگاه سازمان بازرسی کل کشور به موضوعات کارشناسی است و به‌هیچ‌وجه پیش‌داوری نمی‌کنیم؛ اما اگر به کوتاهی برسیم و اگر سوء جریانی رخ داده باشد حتماً پیگیری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام‌والمسلمین درویشیان با اذعان بر اینکه تولید برق، یک موضوع فرا بخشی است، افزود: دستگاه‌های دیگر نیز در این حوزه مسئول هستند که از آن‌ها نیز توضیح خواهیم خواست. باید مشخص شود که کوتاهی شده است یا محذوراتی وجود داشته است. ازاین‌رو به دلیل حساسیت موضوع و با دستور رئیس قوه قضاییه یک برنامه بازرسی فوق‌العاده در دستور کار سازمان است و هم‌اکنون بازرسان سازمان در وزارت نیرو مستقر هستند.

این عضو شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به مشترک بودن مأموریت رئیس قوه قضاییه در خصوص بررسی دلایل قطع سراسری برق با دادستانی کل کشور گفت: طی مذاکره‌ای که با دادستان کل کشور داشتم قرار شد با حضور نماینده دادستان کل کشور یک کار مشترک انجام شود و از این‌رو لازم است  وزارت نیرو همکاری لازم را داشته باشد تا بتوانیم در یک فضای کارشناسی این موضوع را بررسی کنیم و در کوتاه‌ترین زمان ممکن گزارش آن را ارائه دهیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگر از سخنان خود با تأکید بر استفاده از ظرفیت انرژی تجدید پذیر هم گفت: متأسفانه در حوزه انرژی تجدید پذیر پیشرفت خوبی نداریم و بخش خصوصی در این حوزه اعتمادی به دولت ندارد. به نظر می‌رسد اگر در این حوزه دولت تمرکز بیشتری داشته باشد و بخشی از مشکلات تولید برق مرتفع خواهد شد.

رضا اردکانیان، وزیر نیرو نیز در ادامه این دیدار از جمله دلایل قطعی برق را افزایش بار مصرف شبکه به دلیل گرمای زودهنگام هوا و همچنین استخراج غیرقانونی رمز ارز‌ها عنوان کرد.

در بخش دیگر این نشست وزیر نیرو و برخی از معاونین وی به سؤالات رییس سازمان بازرسی کل کشور در خصوص اقدامات وزارتخانه در برخورد با مزرعه‌های غیرقانونی رمز ارزها، شرایط استفاده از مازوت در نیروگاه‌های برق، وضعیت فعلی شبکه سراسری برق و موعد اتمام قطعی برق پاسخ دادند.

در این نشست «معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی» و «بازرس کل امور نیرو و ارتباطات» سازمان بازرسی کل کشور و برخی معاونین وزیر نیرو حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضائیه سازمان بازرسی کل کشور حسن درویشیان رضا اردکانیان قطعی برق سازمان بازرسی کل کشور وزارت نیرو وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۸۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ فخری در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

امیر سرتیپ فخری با اشاره به لزوم گرامیداشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، عنوان کرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

امیر سرتیپ فخری ادامه داد: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر سرتیپ فخری اضافه کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

امیر سرتیپ فخری با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین در پایان اظهارات خود گفت: این سازمان در طول سال‌های فعالیت خود کلیه مدارک، نقشه‌ها و اسناد مربوط به خلیج فارس در ایران و سایر نقاط دنیا از دوران باستان تاکنون گردآوری کرده و توانسته بانک اطلاعات خلیج فارس را ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • اسلامی: ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود