Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،  سید هادی حسینی بیدار ,مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان بیدار با اشاره به اینکه امروزه نیاز به طراحی سامانه هایی به منظورتسهیل فرآیند کنتور خوانی در شرکت های آب و فاضلاب و همچنین کاهش خطاهای انسانی، بیش از پیش احساس می شود گفت: به این منظور، طراحی سامانه‌ای برای تسهیل فرآیندکنتور همراه با در اختیار قرار دادن ابزارهای مدیریتی در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان همدان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه نرم افزار و سخت افزار قرائت کنتور پیش از این نیز در شرکت استفاده می‌شد عنوان کرد: سطح امکانات و قابلیت‌های ایجاد شده در این نسخه از نرم افزار با نرم افزار‌های قبل قابل قیاس نیست و نسخه جدید با قابلیت نصب بر روی تمامی دستگاه‌های اندرویدی، شرکت را از خریداری تجهیزات سخت افزاری انحصاری بی نیاز کرده است.

حسینی بیدار ارسال مختصات قرائت به همراه تصویر کنتور را از قابلیت‌های کلیدی این نرم افزار معرفی نمود و گفت با این قابلیت که با هدف افزایش دقت و پاسخگویی به اعتراض‌هایی که برخی از مشترکان یا دستگاه‌های نظارتی به عدم قرائت کنتور می‌کنند و به درخواست معاونت خدمات مشترکان ایجاد شده است.

او تصریح کرد: ثبت و ارجاع مستقیم پیشنهادات و انتقادات مشترکان و به‌روزآوری مختصات مکانی و مشخصات ملک از دیگر مشخصات این نرم افزار است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان همچنین توضیح داد: این نرم افزار علاوه بر دریافت برنامه قرائت در نخستین دسترسی به شبکه اینترنت اطلاعات حاصل از کنتور‌های قرائت شده مانند رقم، مختصات، تصویر و سایر مشخصات کنتور را به‌صورت برخط در سامانه ثبت می‌نماید و مدیران می‌تواند گزارشی از میزان قرائت‌های انجام شده را به‌صورت برخط دریافت نماید.

حسینی بیدار در نهایت عنوان کرد: نرم افزار یاد شده به همت دفتر انفورماتیک آبفای استان همدان و بامشارکت همکاران حوزه خدمات مشترکان تولید شده و پیش بینی می‌شود با نظم بخشیدن به برنامه قرائت کنتور در سال نخست حدود ۱۳ میلیارد ریال و در سال‌های پس از آن ۵۰ درصد صرفه جویی در هزینه‌های شرکت داشته باشد.
انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب قرائت کنتور استان همدان آب و فاضلاب نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۸۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است

یوسف صادقی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده و هم‌زمان با سفر رئیس جمهور به استان، طرح توسعه ظرفیت بخش ۲۳۰ کیلوولت پست نیروگاه قم به میزان ۱۶۰ مگاولت آمپر در نیروگاه سیکل ترکیبی قم به بهره‌برداری خواهد رسید.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم تصریح کرد: این طرح با هدف تامین برق مستمر و پایدار برای صنایع استان و مردم شریف قم به بهره‌برداری می‌رسد.

نیروگاه سیکل ترکیبی قم با چهار واحد گازی و ۲ واحد بخاری هر یک با قدرت ۱۰۰ مگاوات و مجموع توان تولید ۷۱۴ مگاوات، با ۶ خط ۲۳۰ کیلو ولت، در کیلومتر ۱۵ جاده قم ـ اراک به شبکه سراسری برق متصل است. این نیروگاه در سال ۱۳۷۲ به بهره برداری رسیده‌است.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم در بخش دیگری از سخنان خود همراهی خانواده و صنعتگران را شرط عبور از پیک مصرف بار در فصل گرم سال یاد کرد و گفت: با پیش‌بینی‌های انجام شده در سطح کلان، امید می‌رود در تابستان امسال شاهد خاموشی برق در بخش خانگی نباشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم، نصب کنتور هوشمند و جلوگیری از برداشت بی‌رویه از چاه‌های آب و به‌تبع آن مصرف خارج از قاعده برق را از برنامه‌های جاری این شرکت در تابستان سال جاری یاد کرد.

گفتنی است طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده آیت‌الله رییسی، رییس جمهور روز بیستم اردیبهشت‌ماه جاری در قالب دومین سفر استانی خود به قم سفر خواهد کرد.

در سطح استان قم ۶۲۰ هزار مشترک برق وجود دارد که از این بین ۵۰۰ هزار مشترک در بخش خانگی است که ۸۰ درصد مجموع مشترکان را شامل می‌شود. هفت هزار مشترک بخش صنعت و کشاورزی نیز به ترتیب حدود ۳۰ و ۱۵ درصد از ظرفیت برق این استان را مصرف می‌کنند. ۱۵ درصد برق قم نیز در سایر مصارف مصرف می‌شود.

قم چهارهزار کیلومتر شبکه فشارضعیف و چهارهزار کیلومتر نیز شبکه فشار متوسط اجرا شده است، همچنین یک‌هزار ترانس زمینی به همراه ۹ هزار ترانس هوایی برق نیز در سطح استان قم با پیک‌بار حدود هزار و ۲۰۰ مگاوات نصب گردیده‌است.

۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • مراسم و محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته پیش رو اعلام شد
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین