Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از میزان، دکتر پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی و رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در واکنش به اخذ مجوز اورژانسی (اضطراری) برای واکسن کوو ایران برکت و آغاز واکسیناسیون عمومی بدون گذراندن فاز سوم مطالعاتی آن گفت: فاز دوم مطالعاتی این واکسن به پایان رسیده و نتایج آن به وزارت بهداشت ارسال شده است و بررسی‌های لازم در این وزارتخانه صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری مطالعه و عضو تیم علمی واکسن کووایران برکت افزود: مسئولان وزارت بهداشت در تولید این واکسن دخیل نیستند و به عنوان یک نهاد بی‌طرف در خصوص تزریق اورژانسی آن تصمیم‌گیری می‌کنند و اگر نتیجه بررسی‌های آنها این باشد که واکسن کووایران برکت زودتر به مردم تزریق شود، این اقدام انجام می‌شود.

تزریق اورژانسی بدون داشتن تاییدیه از سازمان‌های بین‌المللی

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در پاسخ به این سوال که آیا تزریق اورژانسی واکسن می‌تواند مشکل‌ساز باشد، توضیح داد: دو فاز مطالعاتی این واکسن طی شده و فاز اول نشان داد که این واکسن بی‌خطر است و عوارضی ندارد و در فاز دوم هم نشان داده شد که تزریق آن موجب ایجاد آنتی‌بادی محافظت‌کننده در برابر ویروس می‌شود و تنها فاز سوم واکسن کوو ایران برکت که بیانگر مقدار کارایی آن در جلوگیری از بروز بیماری است، باقی مانده و به طور کلی هنگامی که یک واکسن در دو فاز بی‌خطر باشد و شرایط هم بحرانی باشد، ارزش تزریق کردن را دارد تا بتوان به وسیله آن از پیک‌های بعدی جلوگیری کرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص این موضوع که واکسن کوو ایران برکت قرار است بدون داشتن تاییدیه از سازمان‌های بین‌المللی به بخش قابل توجهی از مردم تزریق شود، اظهار کرد: کدام یک از واکسن‌ها ابتدا از سازمان‌های جهانی مجوز گرفت و بعد تزریق شد؟ همه واکسن‌ها ابتدا تزریق شدند و بعد از سازمان جهانی بهداشت تاییدیه دریافت کردند.

وی درباره میزان اثربخشی واکسن‌ها در مقابل ویروس جهش‌یافته هندی و بریتانیایی گفت: هنوز پژوهش‌هایی در این مورد انجام نشده و مشخص نیست که میزان ایمنی واکسن‌ها در مقابل این ویروس چه اندازه است اما به هر حال ممکن است تا حدی از مقدار اثربخشی واکسن‌ها روی جهش‌های جدید کاسته شود.
 

کد خبر 605810 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسیناسیون واکسن کرونا تزریق اورژانسی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۸۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • برگزاری مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده «محمدشفیع فیضی‌زاده» در ایلام
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • روحانیت در دفاع از دین جان و مال را فدا می‌کند