Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیس مالزی قصد دارد از پهپاد‌ها برای شناسایی افراد با دمای بدن بالا در فضا‌های عمومی به عنوان بخشی از اقدامات پیشگیری از کووید-۱۹ استفاده کند.

خبرگزاری میزان - کشورهای مختلف جهان همچنان شیوه‎های مختلفی را برای مهار کرونا اجرا می‎کنند.

نابرابری در سیستم واکسیناسیون هند

داده‌های دولت هند نشان می‌دهد جمعیت شهری این کشور بسیار سریعتر از صد‌ها میلیون نفری که در روستا‌ها و حاشیه‌های شهر زندگی می‌کنند واکسینه می‌شوند و این موضوع باعث ایجاد نگرانی در این کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده پلیس مالزی از پهپاد برای شناسایی مبتلایان

به گزارش رسانه‌های محلی مالزی، پلیس این کشور قصد دارد از پهپاد‌ها برای شناسایی افراد با دمای بدن بالا در فضا‌های عمومی به عنوان بخشی از اقدامات پیشگیری از کووید-۱۹ استفاده کند.

آغاز واکسیناسیون در تایلند

تایلند روز دوشنبه در حالی که این کشور با سومین و بدترین موج شیوع ویروس کرونا مبارزه می‌کند، یک کمپین واکسیناسیون دسته جمعی را که مدت‌ها انتظار اجرای آن می‌رفت، آغاز کرد.

کاهش محدودیت‌ها در هند

دولت و مقام‎های بهداشتی هند اعلام کردند که به دلیل کاهش آمار مبتلایان و تلفات ناشی از کرونا، برخی از محدودیت‌ها را در نقاطی از این کشور کاهش خواهند داد.

تمدید محدودیت‌ها در تایوان

مقام‎های تایوان محدودیت‌های سطح سه کرونایی در این کشور را تا پایان ماه ژوئن تمدید کردند.

این محدودیت‌ها شامل تعطیلی مدارس و همه اماکن تفریحی، عمومی و ورزشی و اجتماعات است.

بازگشایی مرز‌های اسپانیا بر روی توریست‌های واکسینه شده

اسپانیا به امید اینکه بخش گردشگری خود را احیا کند، در حال بازگشایی مرز‌های خود برای مسافران واکسینه شده بین المللی است.

بیشتر بخوانید: آمار جهانی قربانیان و مبتلایان به کرونا تا ۱۷ خرداد آمار جهانی قربانیان و مبتلایان کرونا تا ۱۶ خرداد

وضع آزمایش‌های گسترده و محدودیت‌های سفر در شهر شنژن

چین آزمایش‌های گسترده و محدودیت‌های سفر در شهر شنژن را به دلیل شناسایی موارد جدید در آنجا وضع کرده است.

این در حالی است که شهر گوانگژو در نزدیکی این شهر در حال مبارزه با شیوع نوع دلتا ویروس کووید-۱۹ است که نخستین بار در هند کشف شد.

بازگشایی فرودگاه‌های مراکش

مراکش برای کمک به بازگشت اتباع خود که در خارج از این کشور زندگی می‌کنند، از ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) فرودگاه‌های خود را بر روی پرواز‌های بین المللی بازگشایی می‌کند.

تشدید محدودیت‌ها در اوگاندا

«یووری موسونی»، رییس جمهور اوگاندا بار دیگر محدودیت‌های شدیدی را در این کشور اعمال کرد که شامل تعطیلی مدارس و تعلیق سفر‌های بین منطقه‌ای می‎شود.

تولید واکسن کووید-۱۹ در سنگال از سال آینده

سنگال طی توافق نامه‌ای با گروه بیوتکنولوژی «یونیورسلز» بلژیک با هدف تقویت اهداف تولید داروی آفریقا، می‌تواند تولید واکسن کووید-۱۹ را از سال آینده آغاز کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا محدودیت ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۹۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • هاآرتص: تحریم مردمی رستوران‌های اسرائیلی را ورشکست کرد
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • فیلم| این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف
  • این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف | ویدئو
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم