Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان با اشاره به تولید داروی درمان و پیشگیری از کرونا با منشا گیاهی با اشاره به چالش‌های موجود در اخذ مجوزها اعلام کرد: گریه، سرنوشت همه کسانی است که می‌خواهند برای کشور خدمت کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا رمضانی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در مراسم رونمایی از داروی سالیراویرا گفت: تولید این دارو با اعتقاد به اینکه قدمی برای کاهش درد مبتلایان به کرونا باشد و همه انسان‌ها مخلوق خداوند هستند، آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع کرونا از اواخر سال ۹۸، اظهار کرد: برای تولید این دارو تیمی از ۴۰ محقق و عضو هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و دانشگاه تربیت مدرس تشکیل شد.

رمضانی با اشاره به چالش‌های ارائه و دریافت مجوزها، با تاکید بر اینکه "گریه آخر کار افرادی است که می خواهند درد جامعه را علاج کنند" ادامه داد: این سرنوشت کسانی است که می‌خواهند برای کشور خدمت کنند.

مدیر عامل این شرکت از همه کسانی که این شرکت را در تولید دارو یاری رساندند و از افرادی که نسبت به آن‌ها انتقاد و اعلام کردند اعتقادی به گیاهان دارویی ندارند تشکر کرد و افزود: انسان‌های بزرگی ما را یاری کردند و یکی از موهبت‌های کشور در این است که افرادی هستند که با وجود همه موانع برای توسعه علم و خدمت به بشریت خدماتی ارائه می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی