Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی تبریز اظهار داشت:‌ اخیرا نوسانات نرخ ارز در کشور شدت یافته که این موضوع می‌تواند عاملی برای سرمایه‌گذاری ایرانی‌ها در ترکیه باشد. البته به نظر نمی‌رسد افرادی که با این هدف در ترکیه سرمایه‌گذاری می‌کنند موفق شوند.

رضا کامی  در مورد اقدام ترکیه در جهت دیوارکشیدر مرز با ایران اظهار کرد: دیوارکشی ترکیه بین مرز این کشور و ایران تاثیری بر تجارت رسمی دو کشور ندارد چراکه تجارت از طریق کانال‌های مشخص و رسمی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صحبت‌هایی در مورد تاثیر آن بر کاهش قاچاق می‌شود که به نظر من عوامل تاثیرگذار بر آن زیاد است و تاثیر چندانی بر تجارت رسمی دو کشور نخواهد داشت.

وی در پاسخ به سوالی در مورد سرمایه‌گذاری ایرانی در ترکیه گفت: عوامل مختلفی در سرمایه‌گذاری ایرانیان در ترکیه موثر است، عده‌ای با هدف اخذ پاسپورت ترکیه، عده‌ای به قصد مهاجرت و عده‌ای نیز با هدف حفظ سرمایه در ترکیه سرمایه‌گذاری می‌کنند. دیدگاه‌های مختلفی در مورد این موضوع بیان می‌شود و علل و عوامل آن یکنواخت نیست اما به نظر می‌رسد اخذ پاسپورت ترکیه از بقیه عوامل قوی‌تر باشد.

کامی در توضیح سرمایه‌گذاری با هدف حفظ سرمایه در ترکیه تصریح کرد: اخیرا نوسانات نرخ ارز در کشور شدت یافته که این موضوع می‌تواند عاملی برای سرمایه‌گذاری ایرانی‌ها در ترکیه باشد. البته به نظر نمی‌رسد افرادی که با این هدف در ترکیه سرمایه‌گذاری می‌کنند موفق شوند. تا حدودی سرمایه آنها حفظ می‌شود اما باید توجه داشت که در ترکیه نیز نوسانات ارزی و افت‌ و خیز اقتصادی وجود دارد. موضوعات مختلف سیاسی و اقتصادی در اقتصاد ترکیه تاثیرگذار است که باعث نوسانات در این کشور می‌شود، در مجموع سرمایه‌گذاری در ترکیه با هدف حفظ سرمایه چندان منطقی نیست.

عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی تبریز خاطرنشان کرد: در ترکیه در حوزه مسکن سرمایه‌گذاری زیادی شده که موجب اشتغال‌زایی در این حوزه نیز شده است. مسکن در ترکیه مورد حمایت سیستم‌های مالی، بانکی و دولت است و به طور کلی می‌توان گفت نسبت به دیگر کشورها این حوزه در ترکیه بیشتر مورد توجه است. اما قیمت آن در ترکیه فاصله چندانی با قیمت آن در تهران ندارد.

وی افزود: تجارت ایران و ترکیه، به علل مختلف کاهش یافته و چند سالی است که برای افزایش حجم تجارت موضوع بازنگری در تعرفه ترجیحی مورد توجه دو کشور قرار گرفته که متاسفانه این مساله هنوز نهایی نشده است. اگر این اتفاق بیافتد حتما در افزایش حجم تجاری دو کشور موثر خواهد بود.

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرمایه گذاری دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۰۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد.

به گزارش ایسنا،  ابوالفضل نیکوکار در این باره گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد.

وی افزود: سرقت موجب افزایش هزینه‌های تولید می‌شود و بخش‌های زیادی از بیت‌المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از سرقت و مبارزه با تبهکاران و سارقان، اداره زندان‌ها، تأمین زندگی خانواده‌های زندانیان و غیر آن شود، که آثار زیان‌بار آن بر مصرف‌کننده‌ها و شهروندان تحمیل و اضطراب و نگرانی دامن‌گیر خانواده‌ها می‌شود و از لحاظ سیاسی، امنیت داخلی مخدوش شده و موجبات نارضایتی و اعتراض مردم را فراهم می‌کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تصریح کرد: در راستای ارتقاء هماهنگی بین دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در پیشگیری از جرم، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران در پیگیری مصوبات، جلساتی برگزار شده است که اقدامات صورت گرفته منجر به کاهش ۶/۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴؛ بازدید وزیر کشور از غرفه فارس
  • سرمایه گذاری ۱۰۰هزار میلیارد تومانی برای ۳۵پروژه تجاری ومسکونی در کشور
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور