Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا شیخی اولین بانوی رئیس ستاد انتخابات دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی کاندید انتخابات ریاست جمهوری و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: برنامه های انتخاباتی آقای دکتر قاضی زاده به سه محور محور مهم بانوان، اقتصاد و سلامت تقسیم می‌شود.

به گزارش برنا،  زهرا شیخی اولین بانوی رئیس ستاد انتخابات دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی کاندید انتخابات ریاست جمهوری و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ایران در گفتگویی اختصاصی به خبرنگار اسپوتنیک در تهران گفت:برنامه های انتخاباتی آقای دکتر قاضی زاده به سه محور محور مهم بانوان، اقتصاد و سلامت تقسیم می‌شود برنامه هایشان به شدت دقیق است و شاید بین کاندید ها تنها کسی است که به برنامه خود اشراف کامل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در طی ۴۲ ساله انقلاب موفقیت های فراوانی داشتیم اما نسل جوان ما در تصمیم گیری ها خیلی اثر گذار نبودند جوانانی که بسیار انرژی، جسارت و شجاعت دارند و توانمند اند و در عین حال نیاز است دیده شوند قدرت هر کشور به نیروی جوان آن کشور هست و اگر این نیرو دیده نشود و به آن بها داده نشود دچار دلسردی خواهد شد.

زهرا شیخی برنامه‌های آقای دکتر امیرحسین قاضی زاده کاندید انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پیرامون مسائل اقتصادی را این‌گونه توصیف کرد:آنچه مهم است سابقه ایشان در زمینه تحقیقی و نظارتی است یرای مثال مشکلات بورس، مشکلات سهام عدالت، حقوق و مزایا و پرداخت آنها از جمله موضوعاتی است که دکتر قاضی زاده هاشمی در آنها پیگیری و ممارست خود را نشان دادند در کنار این ممارست کارشناسان ارزنده ی اقتصادی به مدت ۲ سال است که همراه ایشان تمامی موضوعات اقتصادی را رصد و بررسی می‌کنند و همچنین ایشان بر چالش ها و مشکلات اشراف کامل دارند و راهکارهای خروج از این مشکلات را در دستان خود دارند، برای مثال اگر به بحث مسکن اشاره کنیم دکتر قاضی‌زاده هاشمی راهکار دقیق برای فراهم کردن مسکن ارزان قیمت را در برنامه‌های خود دیده اند اگر به وامی اشاره می‌کنند، تخصیص اعتبار آن را به طور دقیق سنجیده اند امید است تا بتوانیم ایرانی زیباتر را بسازیم.

 

رئیس ستاد انتخابات آقای دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی کاندید انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ وی را تنها نماینده مجلس شورای اسلامی در ستاد ملی مبارزه با کرونا عنوان کرد و پیرامون برنامه های بهداشتی و درمانی وی اظهار داشت:ایشان اشراف کامل به مسائل سلامتی دارند و گلایه های فراوانی نیز به راهکارهای مدیریتی در شرایط فعلی کرونا دارند.

قاضی زاده معتقد هستند که با یک دستورالعمل مشخص می توان سریعتر مسائل و مشکلات پیرامون بحث کرونا را حل کرد، نگاهی که به حوزه سلامت است باید نگاهی عالمانه باشد جنگی که امروز در دنیا در حال انجام است جنگهای بیولوژیک است جنگ هایی است که به نوعی نگاه علمی و دقیق در آن نیاز است که لزوماً شاید پزشکان برای تعیین تکلیف و راههای عملیاتی در آن نقش نداشته باشند و بسیاری از افراد خبره در حوزه های دیگر از قبیل سایبری، آیتی و مهندسی پزشکی نیز می‌توانند کمک کننده باشند دکتر قاضی زاده به خوبی تمامی مسائل را دیده اند و برای بحث تولید واکسن داخلی به شدت  زحمت کشیدند.

علاوه بر بحث درمان باید بحث پیشگیری از بیماری را نیز در نظر بگیریم که در حوزه بهداشت و درمان متأسفانه مغفول مانده، دکتر قاضی زاده برای هر کدام از این موضوعات برنامه های تحقیقی در نظر دارد و امیدواریم بتوانیم در حوزه سلامت راه کارهای عالمانه تری را پیشنهاد دهیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات انتخابات ریاست جمهوری کمیسیون بهداشت و درمان اقتصاد سلامت انقلاب نسل جوان ریاست جمهوری مسائل اقتصادی سهام حقوق مشکلات مسکن نماینده مجلس شورای بهداشتی و درمانی جنگ درمان حوزه بهداشت و درمان زهرا شیخی کاندید انتخابات ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی دکتر قاضی زاده آقای دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: این استان به‌واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

سیدمحمدرضا هاشمی امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور جانشین سازمان‌ پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، اظهار کرد: استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین استانی حساس در بخش پدافند غیرعامل است.

وی ادامه داد: سمنان واحدهای تولیدی مواد غذایی و واحدهای صنعتی بسیاری دارد که مرتبط با سلامت مردم است و باید مراقبت‌ها در این زمینه در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود. 

هاشمی بیان کرد: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق و فاز ۳ و ۴ نیروگاه سیکل ترکیبی که به‌تازگی با حضور رئیس جمهوری بهره‌برداری شد، از دیگر مواردی است که می‌طلبد تمهیدات و ساز و کارهای پدافند غیرعامل در آنها به‌درستی اجرایی شود.

وی حفاظت و حراست از این تاسیسات را مهم دانست و گفت: باید به بحث پدافند غیرعامل در زیرساخت‌های مهم توجه ویژه‌تری شود. 

استاندار سمنان ادامه داد: پراکندگی روستاها، وجود راه‌های مواصلاتی مهم، شبکه‌های زیرساختی متعدد و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ پدافند غیرعامل برجسته‌تر می‌کند. 

وی بیان کرد: در بحث انتخابات سال گذشته با اقدامات انجام‌شده و تمهیدات اندیشیده‌شده پدافندی، ضمن محافظت از زیرساخت‌ها، در اولین لحظات برگزاری انتخابات، ارتباط تمام شعبات اخذ رأی برقرار و روند رای‌گیری انتخابات بدون تاخیر آغاز شد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: باید در مدت تعیین‌شده و در راستای اجرای مطلوب مراقبت‌های پدافند غیرعامل حداقل ۳۰ درصد خبازی‌های استان، دوگانه‌سوز شوند.

استاندار سمنان گفت: تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در استان و تقویت پایش تصویری در جای جای استان از دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • استقبال فرمانده‌ی قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از مدل اقتصاد تعاونی پیشگامان
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس