Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو شرکت فناور اعلام کردند که با همکاری یکدیگر قصد دارند تا نسل بعدی ادوات رهایش دارو را توسعه دهند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت فنلاندی نانوفورم که یک شرکت نوآور در حوزه فناوری نانو بوده، به همراه شرکت کلانس اعلام کردند که قصد دارند همکاری‌های مشترکی را در زمینه تحویل دارو با قابلیت استفاده از نانوذرات آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هدف از این کار، ارزیابی کارایی ترکیب فناوری‌های پلتفرم نانوذرات نانوفرم با فناوری تحویل کوپلیمر VitalDose® EVA شرکت کلانس برای ایمپلنت‌های رهایش دارو است. هدف از این همکاری مشترک آن است که نسل بعدی ادوات رهایش دارو توسط این دو شرکت توسعه داده شوند تا با این کار بارگذاری دارو افزایش یافته و خواص پخش دارو در بدن به شکل پایداری افزایش یابد.

نانوفورم و کلانس قصد دارند با استفاده از تخصص فرمولاسیون منحصر به فرد هر شرکت، روی توسعه فرمول‌سازی کار کنند.

ادوارد هاگستروم، مدیرعامل شرکت نانوفورم می‌گوید: «ما خوشحالیم که آغاز ارتباط با شرکت کلانس را اعلام کردیم. یکی از اهداف اساسی نانوفورم این است که درمان‌های دارویی نسل بعدی را با استفاده از نانوذرات ما امکان‌پذیر کند. با توجه به دشواری ذاتی در بارگذاری مقدار کافی دارو در بسیاری از تجهیزات پزشکی، ما فرصتی فوق‌العاده را در استفاده از نانوذرات برای غلبه بر این چالش اساسی شاهد هستیم. پتانسیل استفاده از ترکیب این دو فناوری برای ارائه روش‌های درمانی جدید به بیماران چیزی است که ما از آن بسیار هیجان‌زده هستیم»

وی افزود: «شرکت کلانس دارای سابقه قوی و موفقیت‌آمیزی در تولید ایمپلنت‌های پاک کننده دارو برای سلامت زنان، چشم پزشکی و اختلالات سیستم عصبی مرکزی با استفاده از فناوری تحویل کوپلیمر VitalDose® EVA با پروتئین‌ها، پپتید‌ها و مولکول‌های کوچک است. کاوش در فناوری‌های نانوذرات نانوفورم، امکانات جدیدی را برای افزایش عملکرد فرمولاسیون با محصولات موجود و امکان تولید محصولات آتی ایجاد می‌کند. ما خوشحالیم که با نانوفورم کار می‌کنیم و امیدواریم که این تلاش‌ها، نوآوری‌هایی را به همراه داشته باشد تا بتوانیم برای بیماران روش‌های درمانی بهتری را به ارمغان بیاوریم.»

کوچک‌سازی سیال فوق بحرانی، روشی نوین در مهندسی ذرات دارویی است که در آن تبلور مجدد ذرات با استفاده از دی‌اکسید کربن فوق‌بحرانی و از طریق ترمودینامیک کنترل می‌شود. CESS منحصربه فرد بوده چرا که بیشتر از هر پلتفورم فوق‌بحرانی رایجی در دسترس است. تمامی ذراتی که با استفاده از این روش شرکت نانوفورم مورد پردازش قرار گرفته‌اند، اندازه‌ای کوچک‌تر و یک‌دست‌تر از ذراتی دارند که با روش‌های دیگر تولید شده‌اند. این روش جدید شرکت نانوفورم قابلیت تولید انبوه و تجاری‌سازی را دارا است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رهایش دارو فناوری نانو نانو ذرات تجهیزات پزشکی رهایش دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد

به گزارش همشهری آنلاین، علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در حاشیه بازدید از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته ۱۸۰ پروژه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: در همین راستا از مهم‌ترین اقدامات صنعت برق آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در روزهای اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران نقش بسیار مهم و برجسته‌ای را برای تعمیرات، آماده‌سازی و ارتقای توان تولیدی نیروگاه‌های کشور بر عهده دارد، گفت: همکاران این مجموعه در طی چند ماه اخیر و حتی در ایام تعطیلات نوروز به صورت بی‌وقفه در تلاش بودند تا با آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور مردم دغدغه‌ای برای تامین برق تابستان امسال نداشته باشند.

محرابیان اضافه کرد: از جمله پروژه‌های مهم در حال اجرای این شرکت بازسازی کامل واحد یک ۲۲۵ مگاواتی نیروگاه برقابی رودبار لرستان است. این واحد سال گذشته دچار مشکلات اساسی شده و نیاز به تعمیرات اساسی داشت. با توجه به اینکه تجربه انجام این پروژه در کشور وجود نداشت، برخی معتقد بودند که اجرای این طرح در داخل کشور امکان‌پذیر نیست و بایستی برای بازسازی آن از پیمانکاران و مشاوران خارجی استفاده کنیم.

وی افزود: براساس پیشنهادات پیش‌بینی شده بود که با توجه به هزینه تعمیرات و شیوه کار بایستی حداقل ۱.۵ سال این واحد را از مدار خارج کنیم. اما با اعتماد به متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی و انجام این کار توسط این مجموعه، هم اکنون پروژه بازسازی واحد یک نیروگاه رودبار با حداقل زمان در حال انجام است.

وزیر نیرو تاکید کرد: همکاران شرکت به صورت سه شیفت مشغول به فعالیت هستند تا این واحد در موعد مقرر به مدار تولید بازگردد. خوشبختانه سد لرستان نیز در وضعیت آب‌گیری بسیار مناسبی است که با اتمام این پروژه بخشی از ظرفیت نیروگاه‌های برقابی کشور به کمک شبکه سراسری برق کشور خواهد آمد.

محرابیان با بیان اینکه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد برنامه‌های این بخش محقق شده است و تا نیمه اردیبهشت‌ماه به اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق امسال خواهند رفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شرکت مادرتخصصی برق حرارتی در حوزه تولید بار اول در کشور پیشتاز است، افزود: این شرکت توانسته است بیشترین حجم قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته باشد و با همکاری شرکت برق حرارتی و دانش‌بنیان‌ها قطعات بسیار خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی برای اولین بار در کشور ساخته شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد تجهیزات و قطعات نیروگاه‌های حرارتی و برقابی ساخت داخل است، ادامه داد: در حوزه تجدیدپذیرها نیز در حال افزایش سهم ساخت داخل هستیم. واحدهای بسیار خوبی در کشور در حال توسعه است تا بتوانیم در حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و به ویژه واحدهای خورشیدی به خودکفایی کاملی دست پیدا کنیم.

محرابیان با اشاره به اینکه صنعت نیروگاهی کشور بخش زیادی از حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی را به خود اختصاص داده است، گفت: این بخش علاوه بر اینکه تاکنون نیروگاه‌های زیادی را در خارج از کشور احداث کرده است، در حوزه تعمیرات و بازسازی نیروگاه‌های موجود نیز مشغول به فعالیت است.

وی اظهار کرد: واحدهای نیروگاهی که عمدتا توسط شرکت‌های غربی و آمریکایی ساخته شده است هم اکنون توسط متخصصان ایرانی در حال تعمیرات، نوسازی و بازسازی هستند و وابستگی این کشورها به سمت صنعت برق کشور افزایش یافته است.

کد خبر 847216 منبع: تسنیم برچسب‌ها وزارت نیرو خبر مهم برق

دیگر خبرها

  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک