Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: در رابطه با تغییر ساعت کاری ادارات استان با وزارت کشور مکاتبه انجام شده و در صورت تایید و دریافت مجوز، این مهم اعمال خواهد شد.

فتح‌الله حقیقی ظهر امروز (۱۷ خردادماه) در جلسه شورای اداری استان با اشاره به انتخابات پیش‌ رو، اظهار کرد: نهایت تلاش برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود دارد و همه امکانات برای این مهم فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بین اجرا و نظارت در بحث انتخابات مشکلی وجود نداشته و برای هماهنگی‌های هرچه تمام، ۲۳ ستاد انتخاباتی در مرکز استان و شهرستان‌ها برگزار شده است.

وی افزود: امام خمینی (ره) همواره در بحث انتخابات بر مقوم‌های اتحاد، تاکید داشتند تا خدشه‌ای بر اتحاد موجود در کشور وارد نشود و طی ۴۲ سال گذشته هر جایی که اتحاد عمومی ارتقا یافت، شاهد برپایی جشن‌های ملی بودیم؛ چراکه منافع ملی در این زمان ارتقا یافته بود.

این مسئول با بیان اینکه انقلاب متعلق به همه است و همه در قبال آن مسئول بوده و باید نسبت به آن احساس وظیفه کنند، ادامه داد: مصالح و منافع ملی بر منافع شخصی اولویت دارد، در انتخابات که نماد اتحاد عمومی، منافع ملی و تعصب دینی است، کسی نباید تماشاچی باشد و انتظار مشارکت از نخبگان بیشتر است.

استاندار زنجان، کارمندان دولت را از انجام اقدامات له یا علیه کاندیدایی در انتخابات منع کرده و گفت: اصل انتخابات بر مشارکت بوده و خوشبختانه استان زنجان در برگزاری دوره‌های مختلف انتخابات، میانگین مشارکت بالاتری نسبت به میانگین کشوری دارد و انتظار می‌رود که این مشارکت بالا در این دوره از انتخابات نیز حفظ شود.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، از کاهش حجم مفید سدهای کشور و تاثیر آن بر نیروگاه‌های برق‌آبی خبر داد و تصریح کرد: امسال ۳۵۰۰ مگاوات کاهش تولید برق‌آبی داریم. متوسط مصرف از سال ۹۳ تا ۹۸ حدود ۱.۸ درصد سالانه رشد داشت ولی از سال گذشته تا امسال این میزان ۱۹ درصد رشد داشته است. در بخش مصرف انرژی نیز همین‌گونه بوده و طی دو سال اخیر ۲۰ درصد رشد داشتیم.

وی عنوان کرد: بارش کم، افزایش دما، رشد مصرف صنایع بزرگ، فعالیت ماینرها و ... بر کاهش تولید و افزایش مصرف برق در کشور دامن زده است. لازم به توجه است که تولید یک بیت‌کوین بیش از ۳۰۰ مگاوات ساعت برق نیاز دارد که برابر با مصرف ۱۰۰ سال، یک مشترک خانگی معمولی است. همه مصوبات ابلاغ شده شورای عالی امنیت ملی برای بخش اداری لازم‌الاجرا است؛ البته مصوبات شورای عالی اداری ۱۳ مصوبه برای بخش اداری، چهار مصوبه برای بخش تولید، یک مصوبه بخش کشاورزی و چهار مصوبه مربوط به بخش امنیتی و قضایی است که از طریق معاونت‌های استانداری پیگیری می‌شود.

حقیقی با اشاره به مصوبه تغییر ساعت کاری ادارات، یادآور شد: در رابطه با تغییر ساعت کاری ادارات استان با وزارت کشور مکاتبه انجام شده و در صورت تایید و دریافت مجوز، این مهم اعمال خواهد شد. شرکت برق نیز در رابطه با خاموشی ادارات و دستگاه‌هایی که به قانون و تذکرات توجهی ندارند، بدون فوت وقت اقدام کند و انتظار می‌رود که در روز انتخابات هیچ قطعی وجود نداشته باشد و شبکه تا پایان اعلام نتایج متصل باشد.

این مسئول از پیگیری مشکلات نیروگاه شماره ۳ و سلطانیه خبر داد و تصریح کرد: در راستای پایداری آب روستایی کمیته‌ای تشکیل شده تا از نظر آب آشامیدنی نباید مشکلی در سراسر استان وجود داشته باشد. روستائیان باید توجه داشته باشند که از آب شرب فقط برای مصارف شرب استفاده کنند و برای آبیاری استفاده نشود.

استاندار زنجان با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی جوجه‌ریزی در سال‌جاری در استان، خاطرنشان کرد: اگر در دیگر استان‌ها مشکلی پیش‌ نیاید، به لحاظ تامین مرغ تا اواسط مرداد مشکلی وجود نداشته و در رابطه با تامین روغن در استان نیز مشکلی وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خاموشي استانی اجتماعی زنجان تغییر ساعات اداری تغییر ساعت کاری ادارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: بی شک آنچه فضای انتخاباتی استان زنجان از دور اول دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تا به امروز خود را نمایان کرده وجود بستر بی قید و بند و افسارگسیخته در روند تبلیغات انتخاباتی چه در فضای حقیقی و چه فضای مجازی بوده است، که مانع از شکل‌گیری فضای عقلانی و منطقی در بستر تبلیغات انتخاباتی شده است.

فرافکنی، توهین، تهمت، بیان الفاظ رکیک و زشت منافی عفت عمومی، بیان مطلب غیرواقع، پول پاشی، خرید رأی و تهدید جامعه رسانه‌ای استان، شاید بخش کوچکی از فضای پرتنش و بی قید رقابت‌های انتخاباتی در زنجان است که برخی کاندیداها خود و یا حامیانشان به عنوان یک بدعت زشت در فضای انتخاباتی استان ایجاد کرده اند. کسانی که قرار است قانونگذار باشند و مدعی هستند برای خدمت آمده‌اند نه کسب قدرت.

این اصل مهم همواره باید در همه رقابت‌های انتخاباتی مورد توجه قرار گیرد که باید بستر مناسب برای بروز و ظهور افکار مختلف البته در چارچوب قانون و در راستای منافع و عفت عمومی در جامعه لحاظ شود تا فارغ از همه تفاوت‌ها در گفتمان‌ها و رویکردها، مردم در فضای بدون چالش و منطقی به جمع بندی درست در انتخاب خود برسند.

برخی مدعیان مسند قانون گذاری حتی برای ستاد خود هم نمی‌توانند قانون داشته باشند

حافظه تاریخی زنجانی‌ها داوطلبانی را به یاد دارد که به هر قیمتی تلاش کردند وارد مجلس شوند، از هزینه کردهای آن‌چنانی تا تهدید منتقدان و رسانه‌ها، کسانی که برای تأمین منافع دیگران وارد صحنه شده بودند و زمانی که وارد مجلس شدند مردم را از یاد بردند و امروز آنچه به عینه نمایان است برخی مدعیان مسند قانون گذاری حتی برای ستاد خود هم نمی‌توانند قانون داشته باشند.

هرچند شهروندان زنجانی بر این باور هستند که نمایندگانی پاک دست، توانمند و متخصص بودند که همواره اعتمادشان و رأی به آنها تکرار کردند.

۲ داوطلب در حوزه انتخابیه زنجان و طارم و ۲ داوطلب از حوزه انتخابیه خدابنده در حالی این روزها در میدان رقابت‌های انتخاباتی وارد صحنه شده‌اند که هر کدام دارای پشتوانه و پایگاه خوب مردمی هستند و هر یک دارای برنامه‌های خوب و منسجم برای توسعه حوزه‌های انتخابیه هستند.

استان زنجان در مجموع چهار حوزه انتخابیه و پنج کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که سه منتخب به مجلس شورای اسلامی راه یافتند

استان زنجان در مجموع چهار حوزه انتخابیه و پنج کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که در دور اول انتخابات با مشارکت بیش از ۴۸ درصدی مردم استان در ۱۱ اسفند، سه منتخب به خانه ملت راه یافتند.

در حوزه انتخابیه زنجان و طارم با ۲ کرسی، مصطفی طاهری به عنوان نفر اول این حوزه با کسب ۴۶ هزار و ۵۶۸ رأی راهی بهارستان شد و ۲ نفر بعدی یعنی نبی الله محمدی با کسب ۲۶ هزار و ۶۷۰ رأی و محمد اسماعیلی با ۱۹ هزار و ۱۶۶ رأی به دور دوم انتخابات راه یافتند.

در حوزه انتخابیه زنجان و طارم نبی الله محمدی نامزد راه یافته به دور دوم در حوزه انتخابیه زنجان و طارم دارای گرایش اصولگرایی و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد است، محمدی در رقابت‌های انتخاباتی مجلس یازدهم هم توانسته بود به دور دوم انتخابات راه یابد ولی در این مرحله از رسیدن به مجلس ناکام ماند.

محمد اسماعیلی دیگر نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در این حوزه، گزینه اصلی شانا و شورای وحدت در حوزه انتخابیه زنجان و طارم بود. او سابقه یک دوره نمایندگی در مجلس نهم را در کارنامه دارد و در این مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود.

در حوزه انتخابیه خدابنده نیز رقابت تنگاتنگ برای کسب تنها کرسی نمایندگی این حوزه جریان داشت و در نهایت سعید رفیعی با ۱۷ هزار و ۳۶ رأی و احمد بیگدلی با ۱۴ هزار و ۵۳۰ رأی به دور دوم انتخابات راه پیدا کردند

در حوزه انتخابیه خدابنده نیز سعید رفیعی شناسنامه اصولگرایی دارد و در سابقه او معاونت عمرانی و مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری زنجان به چشم می‌خورد.

رفیعی در اکثر لیست‌های متعلق به اردوگاه اصولگرایی از جمله شانا و شورای وحدت قرار گرفته است.

احمد بیگدلی دیگر نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در این حوزه، دندانپزشک است و سابقه نمایندگی مجلس در دوره دهم را دارد.

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان در این باره گفت: تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه انتخابیه زنجان- طارم و خدابنده برای راهیابی ۲ نماینده دیگر از استان به مجلس پیش بینی شده است.

ابوالفضل رفیعی افزود: بر اساس قانون انتخابات در این مرحله از انتخابات، افراد شرکت کننده در مرحله اول باید در همان حوزه انتخابیه که رأی داده اند، شرکت کنند و رأی دهند و افرادی که در مرحله اول انتخابات شرکت نکرده اند می‌توانند در هر یک از حوزه‌های انتخابیه مورد نظر خود رأی دهند.

برگزاری انتخابات در ۲ حوزه انتخابیه نیمه الکترونیکی است

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان با بیان اینکه همه شرایط در این ۲ حوزه برای فرایند رأی گیری مهیا است، تاکید کرد: انتخابات در این ۲ حوزه همانند دور قبل نیمه الکترونیکی است و تعداد و محل شعب هیچ تغییری نمی‌کند.

وی افزود: متولدان ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ و ماقبل آن واجد شرایط سنی برای شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی هستند.

رفیعی گفت: هیأت استانی بررسی تبلیغات نیز فعالیت خود را برای رصد فعالیت‌های انتخاباتی و همچنین برنامه‌ریزی لازم برای برخورداری نامزدها از فرصت برابر استفاده از امکانات تبلیغی به ویژه تهیه و پخش فیلمهای تبلیغاتی و برنامه‌های مناظره نامزدها آغاز کرده است.

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان گفت: طبق تقویم دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفداران آنان از ثانیه نخست بامداد روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و تا هشت صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه می‌یابد.

وی با اشاره به کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم انتخابات، گفت: در حوزه انتخابیه زنجان- طارم کد انتخاباتی محمد اسماعیلی ۱۱ و کد انتخاباتی نبی اله محمدی ۲۲ و در حوزه انتخابیه خدابنده نیز کد انتخاباتی احمد بیگدلی ۱۱ و سعید رفیعی ۲۲ تعیین شد.

زنجانی‌ها بار دیگر در ۲۱ اردیبهشت فارغ از همه حواشی‌ها صحنه‌ای باشکوه از حضور در پای صندوق‌های رأی خلق خواهند کرد و بدون توجه به دروغ پردازی‌ها و عوام فریبی‌ها، به صحنه خواهند آمد تا شعور و فهم بالای سیاسی و اجتماعی خود را به منصه ظهور برسانند.

کد خبر 6097819

دیگر خبرها

  • وزارت کشور دور اول انتخابات مجلس تیمی را روانه مشهد کرد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند