Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در جهت حمایت از محصولات دانش بنیان، ۵۰ درصد از مبلغ بیمه مسئولیت کالا را تا سقف مشخصی پرداخت می‌کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزار دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرایند جلب اعتماد در شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نیز مانند دیگر بنگاه‌های تجاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این همه، مجموعه‌های فناور با برخی مشکلات مضاعف نیز در جذب مشتری مواجه هستند.

بسیاری اوقات محصولات خلاق و دانش‌بنیان، برآمده از یک پروژه تحقیق و توسعه است. به بیانی دیگر، محصولی است که به تازگی وارد بازار شده است و احتمالاً توسط فعالان دانش‌بنیان، بومی‌سازی شده است.

خریدار بالقوه ممکن است اصلا آشنایی با این نوع از محصولات نداشته باشد، همین موضوع جذب اعتماد او را سخت‌تر می‌کند.

مثالی برای تبیین بیشتر؛ زمانی که یک فروشگاه تخم‌مرغ می‌فروشد، کار چندان سختی در فروش آن پیش‌رو ندارد، اما اگر یک شرکت دانش‌بنیان تخم‌مرغ‌هایی عرضه کند که با استفاده از زیست فناوری، سه زرده شده‌اند، جلب اعتماد مردم سخت‌تر و زمانبر‌تر خواهد شد.

شرکت‌‎های تجاری برای جلب توجه مشتریان قدیمی و جدید به محصولات نوین خود، راهکار‌های آزموده شده‌ای را در پیش می‌گیرند. انجام تبلیغات سنگین، عرضه تخفیف‌های ویژه، کارت قرعه‌کشی و سامانه پاسخگویی به مشتریان از جمله این روش‌ها محسوب می‌شود.

با این همه معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، یک خدمت مجزا طراحی کرده است که بهتر از تمام این راهکارها، مشکل اعتمادسازی را تا حد زیادی برطرف می‌کند.

در این خدمت، محصولات دانش‌بنیان مشمول دریافت بیمه مسئولیت کالا می‌شوند. معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری نیز ۵۰ درصد از حق بیمه را تا سقف مشخصی پرداخت خواهد کرد.

این بیمه‌نامه به این معنی است که مثلاً اگر یک دستگاه دانش‌بنیان فروخته شد، در صورت عدم رضایت مشتری از کارکرد و کارایی معیوب و زیان‌ده آن در خط تولید، به راحتی خسارت مشتری از طریق بیمه مسئولیت کالا پرداخت می‌شود.

این بیمه‌نامه از تمام شیوه‌های جلب اعتماد مشتری بهتر عمل خواهد کرد. زیرا مشتری می‌داند که تعهدی رسمی به نام بیمه مسئولیت کالا وجود دارد که خسارت احتمالی او را جبران خواهد کرد. از این رو، به آرامش خاطر بیشتری روند خرید کالای دانش‌بنیان و خلاق را تکمیل خواهد کرد.

البته شرکت‌هایی می‌توانند از این خدمت استفاده کنند که مدت بیمه نامه آن‌ها یک ساله باشد.

تا کنون ۱۴۰ خدمت مجزا برای شرکت‌های دانش‌بنیان تعریف شده است که طیف وسیعی از خدمات را شامل می‌شود.

شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان برای اطلاع از جزئیات خدمت بیمه مسئولیت کالا و دیگر خدمات می‌توانند به سامانه اینترنتی مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان به آدرس daneshbonyan.isti.ir مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری شرکت های خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیمه مسئولیت کالا دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

در ابتدای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه جزئیاتی درباره برگزاری این نمایشگاه ارائه کرد و گفت: این رویداد با برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصادف شده است. 

فشمی به ابعاد بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس و بازخورد‌هایی که در دنیا دریافت شده است، گفت: امسال در نمایشگاه اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان در قالب غرفه‌دار و شرکت‌کننده هستیم. 

وی تاکید کرد: امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه اینوتکس میزبان آن دسته از کشور‌هایی هستیم که در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تاثیرگذاری بیشتری دارند. 

فشمی به رویداد‌های مختلفی که نمایشگاه اینوتکس درحال برگزاری است اشاره کرد و گفت: در ۴ روز برگزاری نمایشگاه، حدود ۴۰ رویداد و کارگاه تجاری‌سازی و آموزشی با اهداف آموزشی در فضای اکوسیستم فناوری ایران درحال برگزاری است. 

وی افزود: در رویداد‌های گوناگونی که توسط متخصصان برگزیده در این نمایشگاه برگزار می‌شود، موضوعاتی مانند چالش‌های عمومی کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی فضا‌های فناورانه کشور بررسی خواهند شد. 

دبیر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به برگزاری جلسات ریورس‌پیچ در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در جلسات ریورس‌پیچ این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی به گفت‌وگو و طرح نیاز‌های فناورانه خود می‌پردازند و درواقع دستاورد‌های خود را مبادله می‌کنند. 

فشمی از برگزاری رویداد «المپیک فناوری» در محل پارک فناوری پردیس، خبر داد و گفت: در اواخر مهرماه امسال، شاهد برگزاری رویداد المپیک فناوری با هدف حضور فناوران و شرکت‌های خلاق کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • قوانینی که می‌تواند ناجی علم و فناوری باشد
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»