Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@13:36:17 GMT

واکسیناسیون ۵۰۰۰ نفر علیه کرونا در صحنه

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۲۴۶۲

واکسیناسیون ۵۰۰۰ نفر علیه کرونا در صحنه

حسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان صحنه همچون بیشتر شهرهای کشور پیک سنگین ابتلاء به ویروس کرونا را پشت سر گذاشت، به طوری که پیک چهارم در این شهرستان از ۱۸ فروردین آغاز و در ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ وضعیت قرمز به پایان رسید.

وی با اشاره به اینکه شهرستان صحنه هم اکنون در وضعیت نارنجی است، افزود: از ابتدای خردادماه تاکنون هیچ گونه فوتی ابتلاء قطعی به کرونا در این شهرستان ثبت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با اشاره به گذرا بودن وضعیت فعلی در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مردم گفت: برای جلوگیری از ورود به پیک پنجم ویروس کرونا مردم باید همچنان بدون ماسک از منزل خارج نشده و در حد امکان در هیچ گونه تجمعی شرکت نکنند.

رحیمی تصریح کرد: شهرستان صحنه به دلیل دارا بودن آب و هوای مناسب در این روزها و جاذبه‌های توریستی گردشگران را جذب کرده اما با توجه به اینکه وضعیت این شهرستان هم اکنون در حالت نارنجی قرار داشته و وضعیتی پرخطر است، مردم باید تا زمان واکسیناسیون عمومی دید و بازدید و مسافرت‌ها را به حداقل برسانند.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در شهرستان صحنه همچنان در حال انجام بوده و بیش از پنج هزار نفر در این شهرستان واکسن کرونا را تزریق کردند، ادامه داد: واکسیناسیون علیه این ویروس هم اکنون برای افراد بالای ۷۰ سال در حال انجام بوده و بیش از ۷۰ درصد جمعیت بالای ۷۰ سال شهرستان صحنه واکسینه شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با اشاره به واکسیناسیون عمومی اعلام کرد: آمادگی و زیرساخت‌های لازم برای انجام واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا در این شهرستان وجود دارد، به صورتی که یک مرکز جامع واکسیناسیون در شهرستان صحنه با ۱۰ تیم فعال در ۲ شیفت و یک مرکز در شهر دینور با پنج تیم فعال آماده بوده و در کنار این مراکز، ۶ مرکز جامع سلامت که به این مراکز کمک می‌کنند، وجود دارد.

رحیمی افزود: با بهره‌برداری از واکسن ایرانی کووبرکت و اعلام واکسیناسیون عمومی، ظرفیت‌های لازم برای واکسیناسیون سه الی چهار هزار نفر در روز در شهرستان صحنه وجود دارد.

کد خبر 5229069

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه واکسیناسیون ویروس کرونا شهرستان صحنه حسین رحیمی واکسن کرونا شبکه بهداشت و درمان انتخابات 1400 ویروس کرونا سالروز ارتحال امام خمینی امام خمینی ره آمار کرونا بوشهر کرمانشاه قیام 15 خرداد خطبه های نماز جمعه گرگان عکس استانها اردبیل ایلام مشارکت مردم در انتخابات واکسیناسیون عمومی شهرستان صحنه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • (ویدیو) صحنه‌هایی دردناک از وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی در امام‌زاده ابراهیم شفت
  • صحنه‌هایی دردناک از ‌وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی در امام‌زاده ابراهیم شفت‌ + ویدئو
  • صحنه‌هایی دردناک از ‌وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی گیلان | فیلم
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • آخرین وضعیت خسارت سیلاب در شهرستان دهلران
  • آخرین وضعیت راه‌های شهرستان دشتی ناشی از سیل اخیر
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • کارشناس داوری: پنالتی و اخراج علیه استقلال اعلام نشد