Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماجرای افزایش قیمت مرغ این روزها به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم تبدیل شده است. مرغی که مسوولان می‌گویند باید با قیمت مصوب فروخته شود، اما فروشندگان و مرغداران به دلایل مختلف به قیمتی بالاتر در بازار عرضه توزیع می‌کنند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ماجرای افزایش قیمت مرغ این روزها به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم تبدیل شده است؛ بازار چند نرخی ماه‌های اخیر بازار مرغ همه را از مردم گرفته تا فروشندگان و دستگاه‌های نظارتی را کلافه و سردرگم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تولیدکنندگان و فروشندگان به دلایل مختلف از افازیش قیمت جوجه یکروزه گرفته تا افزایش هزینه‌های تولید، زیربار قیمت مصوب 20 هزار و 400 تومان برای هر کیلو مرغ نمی‌روند و از این رو، اقدام به عرضه مرغ با قیمتی بالاتر می‌کنند.

در حالی که مسئولان استانی بارها و بارها از تولید مناسب مرغ در استان خبر داده‌اند اما بازار مرغ ماه‌های متمادی است که روزهای نا آرامی سپری می‌کند و توپ گرانی میان مرغدار، دولت، کسبه و جوجه‌های یکروزه، پاس و پاس کاری می‌شود و در نهایت توپ وارد دروازه مردم می‌شود!

کامران هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ درباره آخرین وضعیت قیمت و عرضه مرغ در سطح بازار مازندران، اظهار کرد: قیمت عرضه مرغ در بازار همان نرخ مصوب اعلام شده است و قیمت تازه‌ای اعلام نشده است.

وی افزود: فروش بالاتر از نرخ مصوب تخلف است و با متخلفان برخورد می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف مرغ و تخم مرغ مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: البته عرضه در بازار مرغ به دلیل کاهش جوجه ریزی، کم شده است و افزایش قیمت جوجه از کانال 3 هزار تومانی به کانال 8 هزار تومانی، خیلی از تولیدکنندگان را از تولید دلسرد و منصرف کرده است.

این مسئول صنفی، در خصوص عرضه بالاتر از نرخ مصوب مرغ در کف بازار، گفت: البته کشتارگاه‌ها رتبه بندی شده‌اند و مرغ ساوانا به دلیل اینکه رتبه یک دارد، قیمتش کیلویی 1000 تومان بالاتر از سایر مرغ‌ها است و مجوز هم دارد.

هاشمی بیان کرد: از سویی دیگر تالارها با 50 درصد ظرفیت مجاز به فعالیت شده‌اند و همین مسئله یک جهش تقاضا را بدنبال داشته است و این مسئله هم در کمبود عرضه بی تاثیر نبوده است.

وی تصریح کرد: ناگفته نماند که نرخ مصوب فروش مرغ توسط مرغدار به کشتارگاه‌ها، 17 هزار و 100 تومان تعیین شده است اما مرغداران کیلویی 2 تا 3 هزار تومان بالاتر به کشتارگاه‌ها می‌فروشند و در کف بازار نیز یک واحد صنفی تنها فروشنده است و هر چقدر بخرد با یک سود مشخص می‌فروشد.


رئیس اتحادیه صنف مرغ و تخم مرغ مرکز مازندران، متذکر شد: از سمتی دیگر، کشتارگاه‌ها هم مجبورند برای اینکه پاسخگوی مشتریان خود باشند، حتی مرغ بالاتر از نرخ مصوب را از مرغداران بخرند تا مشتریان‌شان را از دست ندهند.

هاشمی تاکید کرد: منشأ گرانی حال حاضر مرغ در مرغداری‌ها است و بنظر می‌رسد باید ستاد تنظیم بازار یک تجدیدنظری در نرخ مصوب انجام دهد؛ چرا که با ازفایش 5 هزار تومانی جوجه یکروزه واقعا برای مرغدار نرخ مصوب قبلی توجیه اقتصادی ندارد.

وی یادآور شد: فعلا اصلا بحث کمیود نهاده‌ها در میان نیست، نهاده‌ها به میزان کافی و از سامانه بازارگاه در دسترس مرغداران است و به دلیل افزایش نرخ جوجه یکروزه، هیچ مرغداری به قیمت نرخ مصوب به کشتارگاه مرغ نمی‌دهد.

باید بگوییم ماه‌ها است که قیمت کف بازار با نرخ مصوب مرغ اختلافی دو تا 5 هزار تومانی دارد و با این اوضاع آشفته، اگر تصمیمات مناسبی اتخاذ نشود در دو قدمی ماه محرم و با افزایش تقاضا، بحرانی دیگر روی بحران حال حاضر بازار مرغ، دور از انتظار نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار تومانی کشتارگاه ها هزار تومان بازار مرغ نرخ مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد

جمال میرزایی اظهار داشت: تایر در بعضی از رینگ‌ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک‌ها احتکار می‌شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: کمبودی در عرضه تایر‌هایی با رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایر‌ها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی بیان کرد: مشاهده‌های میدانی نشان می‌دهد که تقاضا نسبت به رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایر‌های سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل، انرژی و سایر عوامل و نهاده‌های تولیدی و براساس اخذ مجوز‌های قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان‌ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می‌تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

دیگر خبرها

  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • عرضه چهارنمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است