Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، محمدرضا عارف، در ارزیابی از اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: آنچه بیش از هر چیز در مناظرات اخیر، اذهان را به خود مشغول کرده ، سقوط اخلاق سیاسی است.

قرار بود در نظام جمهوری اسلامی ایران، جمهوریت ، متصف به ارزش های اسلامی ، از جمله اخلاق باشد. وقتی جمهوریت تحت الشعاع قرائت های سلیقه ای قرار می گیرد و قرائت ضد حقوق مردم میدان داری می کند، اسلام اخلاقی و انسانی  در حاشیه قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتقدم اگر با تفسیری حقوقی به بررسی صلاحیت ها پرداخته می شد،  کاندیداهای حاضر در عرصه،  بسی اخلاقی تر ، انسانی تر و اسلامی تر عمل می کردند.

ویدئو | واکنش پناهیان به اولین مناظره: حالم واقعا بد شد

جای خالی اقتصاد دیجیتال در نخستین مناظره

تحریم‌ها و پاندمی کرونا ۲ خلأ بزرگ مناظره‌ها بود

پاسخ‌ جهانگیری به اتهامات علیه دولت در مناظره‌های انتخاباتی | مناظره‌ها هم در برنامه‌ریزی و هم در اجرا عجیب بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: نامزدهای محترم انتخابات می توانستند از فرصت این مناظره برای تبیین برنامه های خود بویژه در موضوع اقتصاد  استفاده بهتری  بکنند اما با کمال تاسف این فرصت عمدتا به اتهام زنی به یکدیگر و طرح مسائل حاشیه ای طی شد .

وی افزود: همه نامزدهای محترم در نهادهای مختلف حاکمیت اعم از قوه قضاییه،قوه مقننه و قوه مجریه مسئولیت داشته و دارند و به جای مسئولیت پذیری در قبال نارسایی های موجود وقت مناظره  به اتهام زنی به یکدیگر و نقد گذشته و  دولت مستقر که نماینده ای برای پاسخگویی به اتهامات وارده نداشت صرف شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: روی آوردن به شعارهای موهوم و نداشتن راهکارهای دقیق و حساب شده برای فائق آمدن بر مشکلات کشور در یک زمان بندی مشخص  عمده مواردی بود که از اولین مناظره انتخاباتی برداشت شد.برخی از نامزدهای محترم به جای آنکه با نگاه به آینده برنامه های خود را تشریح کنند به گذشته برگشتند و نقد گذشته را در دستور کار خود قرار داده بودند در حالیکه قرار نیست در گذشته متوقف بمانیم. 

عارف با بیان اینکه اولین مناظره انتخاباتی به نوعی سقوط اخلاق بود،تاکید کرد: به عنوان یک شهروند ایرانی از نامزدهای محترم انتخابات میخواهم با شفافیت برنامه های اقتصادی  خود را در موضوعاتی به مانند مهار تورم،اشتغال،قیمت ارز،قیمت حامل های انرژی و نیز قیمت اقلام مصرفی نظیر  گوشت و مرغ  اعلام کنند و متعهد شوند اگر در یک بازه زمانی مشخص - به عنوان مثال یکساله_ به وعده های  خود در خصوص موارد اعلام شده عمل نکردند و یا نتوانستند عمل کنند ،با عذرخواهی از مردم برای ادامه مسیر در راستای پاسخ به مطالبات بحق مردم چاره اندیشی کنند.

کد خبر 605971 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم محمدرضا عارف مناظره

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم محمدرضا عارف مناظره نامزدهای محترم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟

در گزارشی جداول بودجه ۱۴۰۳ را مرور شده است.

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهادهای زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می خوانید.

 

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.

دیگر خبرها

  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات