Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@13:20:53 GMT

مکاتبه برای تغییر ساعت اداری در زنجان

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۳۵۲۲

مکاتبه برای تغییر ساعت اداری در زنجان

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فتح‌الله حقیقی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: با توجه به انتخابات پیش‌ رو تلاش برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مورد تاکید است و از همه امکانات برای این مهم بهره گرفته خواهد شد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه بین اجرا و نظارت در بحث انتخابات مشکلی وجود ندارد، بیان کرد: برای آمادگی کامل ۲۳ ستاد انتخاباتی در مرکز استان و شهرستان‌ها تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) در بحث انتخابات بر مقوم‌های اتحاد، تاکید داشتند تا خدشه‌ای بر اتحاد موجود در کشور وارد نشود، عنوان کرد: طی ۴۲ سال گذشته هر جایی که اتحاد عمومی ارتقا یافت، منافع ملی نیز ارتقا یافته است.

حقیقی با بیان اینکه انقلاب متعلق به همه است و همه در قبال آن مسؤول هستند، اضافه کرد: باید نسبت به انقلاب احساس وظیفه کرد، چرا که مصالح و منافع ملی بر منافع شخصی اولویت دارد،.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه کارمندان دولت از انجام اقدامات له یا علیه کاندیداها در انتخابات منع شده‌اند، تاکید کرد: اصل انتخابات بر مشارکت است.

وی با بیان اینکه استان زنجان در برگزاری دوره‌های مختلف انتخابات، میانگین مشارکت بالاتری نسبت به میانگین کشوری دارد، گفت: انتظار می‌رود که این مشارکت بالا در این دوره از انتخابات نیز حفظ شود.

حقیقی با اشاره به اینکه در سال‌‎جاری ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات کاهش تولید برق‌آبی مشاهده می‌شود، ادامه داد: متوسط مصرف از سال ۹۳ تا ۹۸ حدود ۱.۸ درصد سالانه رشد داشت، ولی از سال گذشته تا امسال این میزان ۱۹ درصد رشد داشته است.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه در بخش مصرف انرژی نیز طی دو سال اخیر ۲۰ درصد رشد داشته است، عنوان کرد: بارش کم، افزایش دما، رشد مصرف صنایع بزرگ، فعالیت ماینرها و ... دیگر شرایط کاهش تولید و افزایش مصرف برق در کشور است.

حقیقی با اشاره به اینکه در رابطه با تغییر ساعت کاری ادارات استان با وزارت کشور مکاتبه انجام شده است، بیان کرد: در صورت تایید و دریافت مجوز، این مهم اعمال خواهد شد.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه شرکت برق نیز در رابطه با خاموشی ادارات و دستگاه‌هایی که به قانون و تذکرات توجهی ندارند، اقدام کند، تاکید کرد: انتظار می‌رود که در روز انتخابات هیچ قطعی وجود نداشته باشد و شبکه تا پایان اعلام نتایج متصل باشد.

وی با اشاره به پیگیری مشکلات نیروگاه شماره ۳ و سلطانیه تصریح کرد: در راستای پایداری آب روستایی کمیته‌ای تشکیل شده تا از نظر آب آشامیدنی مشکلی در سراسر استان وجود نداشته باشد.

ایام، ایام گله‌گذاری نیست

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان هم در این جلسه با اشاره به اینکه مسئله کمبود برق و آب، مسئله جدی و واقعی است، اظهار کرد: باید واقع‌بینانه به آن نگاه شود و همگی در مصرف بهینه انرژی مشارکت کنند.

آیت‌الله علی خاتمی با اشاره به اینکه با حضور مردم در صحنه، ایران با قدرت تمام در منطقه حضور دارد، افزود: در حال حاضر بدون حضور و نظر ایران در منطقه تصمیمی گرفته نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه مردم صاحب انقلاب و ما خدمت‌گزار مردم هستیم و امروز هم حرف آخر را مردم می‌زنند، ادامه داد: میانگین حضور مردم زنجان در انتخابات از سایر استان‌ها بیشتر بوده و امیدواریم که امسال نیز این حضور پررنگ باشد.

امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه انتخابات بازتابی از اقتدار بیرونی و انسجام ملی بوده است، گفت: مشارکت حداکثری، قدرت ایران را در مقابل دشمنان افزایش می‌دهد.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه در آستانه انتخابات ایام گله‌گذاری نیست و باید همه در صحنه باشیم، عنوان کرد: انتخابات، رأی به شخص نیست، بلکه رأی به اسلام، انقلاب، ایران مستقل و نظام جمهوری اسلامی است.

نارضایتی مردم از قطعی برق

دادستان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه با توجه به الکترونیکی بودن رأی‌گیری‌ها در انتخابات، نباید با قطعی برق مواجه شویم، گفت: در صورت قطعی باید پیش‌بینی‌های لازم برای برق اضطراری اندیشیده شود.

حجت‌الاسلام محسن کرمی با بیان اینکه مدیریت باید به نحوی باشد تا ادارات در ساعت پیک، میزان مصرف خود را کاهش دهند، افزود: برق برخی ادارات در ساعات غیرپیک نیز قطع می‌شود که این موضوع تبعاتی را به دنبال دارد.

وی با اشاره به اینکه با وجود تاکید بر اجرای تنبیهات اما قطعی‌های مکرر موجب نارضایتی مردم می‌شود، افزود: در حال حاضر بسیاری از فعالیت‌ها در ادارات الکترونیکی، دیجیتالی و در بستر سیستم‌های رایانه‌ای است.

دادستان زنجان با بیان اینکه متاسفانه هیچ همتی در برخورد با رمزارزها وجود ندارد، گفت: بر اساس گزارش ارائه شده در جلسه، ۳ هزار و ۱۰۱ ماینر در ۵۷ مزرعه کشف شده در حالی که در حال حاضر ۹ پرونده با ۲۰۳ ماینر در تعزیرات حکومتی در حال بررسی است.

وی با اشاره به تعیین قاضی ویژه برای بحث کشف ماینرها و مزارع رمزارز در استان گفت: امکان ارائه دستور کلی برای ورود به منزل و یا کارخانه و ... در بحث کشف ماینرها وجود ندارد، اما در صورت ارائه گزارش، دستور قضایی در این زمینه صادر می‌شود.

انتهای پیام/73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان انتخابات استاندار زنجان فتح الله حقیقی امام جمعه زنجان آیت الله خاتمی برق زنجان با اشاره استاندار زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری

با اهتمام به اجرایی کردن  اسناد بالادستی و برنامه ریزی در راستای تحقق اهداف سند تحول قضایی اقداماتی در حوزه پیشگیری در دو سال اخیر برای اولین بار صورت گرفت که شاهد کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح دعاوی در دیوان عدالت اداری بوده ایم.

به گزارش ایسنا، عملکرد دیوان عدالت اداری در سال ۱۴۰۲ در حوزه های مختلف همراه با اهتمام در راستای تحقق اهداف پیشگیرانه بوده است که معاونت حقوقی، پیشگیری و پژوهش در جهت کاهش شکل‌گیری دعاوی و در نتیجه کاهش اطاله دارسی، سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی کشور و اصلاح فرآیندهای اداری که در نهایت منجر به تسهیل و برقراری سلامت اداری می‌گردد اقداماتی را برنامه‌ریزی و اجرا نموده است.  

طبق اعلام روابط عمومی دیوان عدالت اداری، برگزاری ۶۵ جلسه در ۲۱ کارگروه تخصصی با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های پرشکایت، تبیین و معرفی تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان، رصد پرونده‌های کثیر الشاکی، پربسامد و پرتکرار، انتقال دانش قضایی دیوان به دستگاه‌های اجرایی، برگزاری نشست‌های تحلیل و آسیب شناسی با مراجع علمی و دانشگاهی برخی از اقدامات این معاونت می‌باشد.  

طبق داده‌های آماری در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۷۵ هزار و ۱۱۲ پرونده در دیوان طرح گردیده بود که در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۱۷۰ هزار و ۷۷۶ پرونده رسیده و با ادامه تلاش مدیران و کارکنان خدوم دیوان این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۱۶۵ هزار و ۷۷۴ پرونده رسیده است که نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ کاهش ۲.۴۸ درصدی و در سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بوده‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • جلسه شورای اداری باشت با دستور کار اجلاسیه شهدای این شهرستان
  • زمان تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • اعلام زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی بعد از ۶ روز پیدا شد