Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@03:46:18 GMT

چگونه تبدیل به یک آدم مثبت اندیش شویم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۴۰۵۵

چگونه تبدیل به یک آدم مثبت اندیش شویم؟

شما جزو افرادی هستید که همیشه نیمه‌ی پر لیوان را می‌بینند یا نیمه‌ی خالی آن را؟ آدم مثبت‌اندیشی هستید یا همیشه منفی‌نگری می‌کنید؟ جالب است بدانید که مثبت‌نگری نه تنها باعث می‌شود آرامش خاطر داشته باشید، بلکه روی سلامتی بدنتان هم اثر می‌گذارد. در این مقاله به شما کمک می‌کنیم در مدت زمان کوتاه تبدیل به یک آدم مثبت‌نگر شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتباط مثبت‌اندیشی و بهبود سلامتی و کیفیت زندگی

مطالعه‌ا‌ی که به‌تازگی روی ۷ هزار خانم انجام شد به این نتیجه رسید که خطر مرگ‌ومیر ناشی از عارضه‌های زیر در افرادی که مثبت‌نگر بودند، به‌طرز چشمگیری کاهش پیدا کرد.

* بیماری قلبی
* سکته
* سرطان‌های مختلف از جمله سرطان‌های سرطان، رحم و ریه
* عفونت
* بیماری‌های تنفسی

سایر فواید اثبات شده‌ مثبت‌اندیشی شامل خواص زیر می‌شود.

* بهبود کیفیت زندگی
* افزایش سطح انرژی
* بهبود سلامت جسمی و روحی
* بهبودی (ریکاوری) سریع‌تر بیماری و جراحت‌
* ابتلای کمتر به سرماخوردگی
* افسردگی کمتر
* مدیریت بهتر استرس
* افزایش طول عمر

مثبت‌اندیشی جادو نیست و تمام مشکلات شما را یک شبه برطرف نمی‌کند. بلکه مشکلات را قابل‌تحمل‌تر می‌کند و باعث می‌شود مدیریت آن‌ها به نظرتان آسان‌تر بیاید. این دیدگاه به شما کمک می‌کند با یک روش مثبت‌تر و مفیدتر با مشکلات مواجه شوید.

چگونه تبدیل به یک آدم مثبت نگر شویم؟

در ادامه به چند توصیه‌ی مفید اشاره می‌کنیم که به شما کمک می‌کنند تبدیل به یک آدم مثبت‌نگر شوید.

۱. مشکلات روحی خود را شناسایی کنید

بسیاری از افراد دچار مشکلات روحی مثل استرس و اضطراب شدید هستند که این موضوع با توجه به شرایط اقتصادی نابه‌سامان، نداشتن امنیت شغلی، آینده‌ی مبهم و… جای تعجب ندارد.

اگر مدت زیادی است که احساس خوشحالی نکرده‌اید و مدام در افکار خود غرق می‌شوید، بهتر است به یک فرد متخصص مراجعه کنید. از رفتن به روان‌شناس یا روان‌پزشک خجالت نکشید و سلامت روان خود را در اولویت قرار دهید. شما لایق خوشحال بودن و لذت بردن از زندگی هستید و باید هر کاری که می‌توانید در این زمینه بکنید.

۲. سپاس‌گزاری کردن را یاد بگیرید

سپاس‌گزاری کردن به ایجاد ذهنیت مثبت کمک زیادی می‌کند. اگر به پادکست گوش می‌دهید یا مقالات مختلفی را می‌خوانید، حتما متوجه تأیید آن‌ها روی اهمیت مسأله‌ سپاس‌گزاری شده‌اید. اما متأسفانه کمتر به علت اهمیت این موضوع و تأثیر آن روی زندگی پرداخته می‌شود.

نتایج مطالعات مختلف نشان می‌دهند که سپاس‌گزاری کردن در کاهش استرس، بهبود عزت‌نفس و افزایش تحمل حتی در شرایط خیلی سخت کمک می‌کند. سپاس‌گزاری کردن شما را مجبور می‌کند همیشه به دنبال یک چیز مثبت باشید.

به این نکته توجه کنید که اوضاع می‌توانست سخت‌تر از شرایط فعلی باشد. شاید این موقعیت بد همان چیزی است که برای رشد کردن و آشنایی با توانایی‌های بالقوه‌ خود به آن نیاز دارید. به روز‌های خوب و فرصت‌های بی‌نظیری فکر کنید که فقط شما تجربه کرده‌اید و دیگران از آن‌ها محروم بوده‌اند. به این فکر کنید که چقدر خوش‌شانس بوده‌اید که چنین لحظاتی را در زندگی‌اتان داشته‌اید. اگر در زندان نیستید، بیماری خاصی ندارید و همچنان نفس می‌کشید، ۵ ثانیه وقت بگذارید و خدا را شکر کنید.

۳. سرنوشت خود را دوست داشته باشید

ایده‌ پشت این اصل این است که آنچه در زندگی‌اتان اتفاق میفتد، برای شماست؛ فقط و فقط برای شما؛ بنابراین بهترین روش برای اینکه جان سالم به در ببرید این است که یاد بگیرید سرنوشت خود را دوست داشته باشید. سرنوشت همیشه عادلانه و پسند ما نیست. به همین دلیل دوست داشتن آن مهارتی است که هر کسی از عهده‌ آن بر نمی‌آید.

۴. با افراد منفی‌نگر ارتباط نداشته باشید

شاید این جمله‌ معروف را شنیده باشید: «شما میانگینی از پنج نفری هستید که بیشترین زمانتان را با آن‌ها می‌گذارنید.» خیلی خوب می‌دانید که اطرافیان به‌شدت روی شما، افکار و دیدگاهتان به زندگی اثر می‌گذارند. یکی از مؤثرترین روش‌ها برای مثبت‌اندیشی، محدود کردن مدت زمانی است که با افراد منفی‌نگر می‌گذرانید. آن‌ها از هر روشی که می‌توانند کمک می‌گیرند تا شما را قانع کنند زندگی از اصل یک پدیده‌ی منفی بوده است. با افراد مثبت‌اندیش در ارتباط باشید و رفت‌وآمد با افراد منفی‌نگر را تا جایی که برایتان مقدور است، به حداقل برسانید.

۵. حواستان به غذای مغزتان باشد

مغز با معده تفاوت چندان زیادی ندارد. اگر مغز با غذا‌های سالم تغذیه نشود، مریض می‌شود. خوردن مقدار زیادی غذا‌های ناسالم می‌تواند به سلامت جسمی شما آسیب زیادی وارد کند. این کار شما را تنبل و بی‌حال می‌کند و باعث می‌شود دچار اضافه وزن و مریضی شوید و سطح انرژی بدنتان کاهش پیدا کند.

به‌طور مشابه، اگر ذهنتان را به‌طرز منفی تغذیه کنید، سلامت ذهنیتان دچار مشکلات زیادی می‌شود. رسانه تأثیر قابل‌توجهی روی سلامت روح ما می‌گذارد. اگر مدام خبر‌های بد را پیگیری کنید و در رسانه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌های مختلف اخبار منفی را بخوانید، دچار افکار تیره و مبهم می‌شوید؛ افکاری که بیرون آمدن از آن‌ها اصلا آسان نیست.

سعی کنید در شبکه‌های مجازی مثل اینستاگرام پیج‌هایی را دنبال کنید که اخبار خوب را به گوش مخاطبان خود می‌رسانند و از این طریق به گسترش مثبت‌اندیشی کمک می‌کنند.

۶. خودتان را به ورزش کردن پایبند کنید

مطالعات بی‌شماری به ارتباط بین سلامت جسمی و سلامت ذهنی پی برده‌اند. زمانی که ورزش کنید، بدنتان مقدار زیادی اندورفین و مواد شیمیایی حال‌خوب‌کن دیگر تولید می کند و از این طریق به شما در بهبود خلق‌وخو کمک می‌کند.

اینکه به شما گفتیم ورزش کنید، منظورمان ورزش‌های به‌شدت سنگین و طاقت‌فرسا نبود. ۲۰ دقیقه پیاده‌روی چند روز در هفته می‌تواند یک فعالیت ورزشی سبک برای بهبود سلامت جسم و روح باشد. با همین میزان ورزش کردن حالتان حسابی خوب می‌شود.

از لحاظ علمی ثابت شده که ورزش کردن خلق‌وخو را بهبود می‌بخشد و علائم افسردگی و اضطراب را کاهش می‌دهد وسطح هورمون استرس به نام کورتیزول را به‌طرز چشمگیری کاهش دهد.

۷. به اندازه‌ی کافی بخوابید

اگر اهل مقاله خواندن باشید، حتما در مقالات مختلف درباره‌ تأثیر خواب روی سلامتی خوانده‌اید. اگر خواب کافی داشته باشید، سلامتیتان تقویت می‌شود و بدنتان به‌طور بهینه عمل می‌کند.

اگر به اندازه‌ی کافی نخوابید، روز بعد خسته، بی‌حال و بداخلاق می‌شوید. در چنین شرایطی احتمال اینکه بتوانید به مسائل مثبت فکر کنید، خیلی کم می‌شود.

۸. صبح خود را با یک روتین مثبت شروع کنید

برای شروع مثبت‌اندیشی به فکر یک روتین حال‌خوب‌کن برای صبح‌ها باشید. اگر صبح خود را با افکار مثبت شروع کنید، به احتمال زیاد روزتان به‌خوبی پیش می‌رود و اتفاقات مثبتی برایتان میفتد. صبح‌ها مدت زمانی را به انجام کار‌های مثبت اختصاص دهید.

کتاب خواندن، ورزش کردن، یادداشت کردن یا حتی نشستن در گوشه‌ی دنج خانه و نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه همگی از جمله روش‌های عالی برای شروع یک روز مثبت هستند.

۹. در زمان حال زندگی کنید

خیلی از افراد آرزو دارند که ماشین زمان داشتند و می‌توانستند بعضی اتفاقاتی که در گذشته افتاده را تغییر دهند یا آن‌ها را به‌طور کامل حذف کنند. همه‌ی ما می‌دانیم که این موضوع هیچ‌وقت حقیقت پیدا نمی‌کند؛ بنابراین بهتر است اشتباهاتی که در گذشته انجام داده‌اید را بپذیرید و از آن‌ها درس بگیرید.

مثبت‌اندیشی یعنی دیدگاه مثبتی به زندگی داشته باشید و در زمان حال زندگی کنید. نباید به این فکر کنید که در آینده‌ی نامشخص چه اتفاقاتی قرار است بیفتد. همچنین نباید مدام اشتباهاتی که در گذشته انجام دادید را در ذهنتان مرور کرده و خودتان را به خاطر انجام آن‌ها سرزنش کنید.

به این نکته‌ی ظریف دقت کنید که منظور ما این نیست که به‌کلی از آینده غافل شوید و به‌طور مثال پس‌انداز نکنید، چون باید در لحظه زندگی کنید! به فکر آینده باشید، اما از زمان حال غفلت نکنید. قدر تک‌تک لحظه‌های زندگی را بدانید تا در آینده احساس پشیمانی نکنید که چرا قدر فلان چیز و فلان کس را ندانستید.

۱۰. از شکست‌هایتان درس بگیرید

همه‌ ما دست‌کم یک بار شکست خوردن را در زندگیمان تجربه کرده‌ایم. نحوه‌ی برخورد افراد با شکست بسیار متفاوت است. افراد منفی‌نگر بعد از اینکه شکست می‌خورند، احساس حقارت می‌کنند. این افراد به‌کلی از دنیا دست می‌کشند و فکر می‌کنند دیگر هیچ‌وقت در زندگی موفق نمی‌شوند.

افرادی که مثبت‌اندیشی را بلدند، باور دارند که شکست خوردن بخشی از فرآیند موفقیت است؛ بنابراین زیاد به خودشان سخت نمی‌گیرند. زمانی که شکست می‌خورید، به جای اینکه تسلیم شوید، علت را پیدا کنید و به رفع آن بپردازید و مطمئن باشید اگر سخت تلاش کنید، به هدفتان می‌رسید.

کلام آخر

در ابتدای مقاله به این موضوع اشاره کردیم که مثبت‌اندیشی روی سلامتی جسمی و ذهنی اثرات زیادی می‌گذارد. در ادامه شما را برای اینکه تبدیل به یک آدم مثبت‌نگر شوید، راهنمایی کردیم. مشکلات و سختی‌ها برای همه وجود دارند. باید یاد بگیرید شرایط سخت را مدیریت کنید، وگرنه خودتان اذیت می‌شوید.

اینکه دیدگاهتان را نسبت به زندگی مثبت کنید، سخت نیست؛ فقط خودتان باید اراده کنید. آن موقع است که می‌توانید از تک‌تک لحظات زندگی لذت ببرید./تابناک

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: افراد منفی نگر داشته باشید مثبت اندیشی ورزش کردن روی سلامت فکر کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • درخشش خبرنگار خبر خورستان در جشنواره استانی ره آورد سرزمین نور
  • رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • چگونه بعد از فوت یک نفر از دارایی‌های کامل او باخبر شویم؟
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد